- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.261
günaydın kıslaar!
çevremde herkes bebeğe ilk don al diyor. İlk don alırsan donanırmış :) ne demekse. iyi bişey herhalde. Ama herkes bunu söylüyor. ben daha hiç bişey almadım. Don alacağım bende ilk olarak. bir zararı yok alayım gitsin ne olacakki :))))) belki yararı olur :)))))
yok canım normal benimde ağrıyo dr sorduk biz karın bölgesi genişledikce kasılmalar olur dedi fazla yorma kendini demişti ama sende istersen dr sor birde 3'lü testi dr istiyo canım hastanedeki lablatuvardan yaptırıyorsun
saolasınız hamilelik zor olmasaydı bari ben dokuz ay boyunca hoplayıp zıplayıp oynaya oynaya doguma giden annelerden olmak istiyorum ama zor gorunuyor simdiden ay of demeye basladım yururken otururken sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar 21. hafta kaç aya denk geliyor
kızlar 21. hafta kaç aya denk geliyor [/QUOTE
besinci ay dolmak uzere 3 dort gun kalmıs
yani 6. ayamı giricez allahım ya zaman ne çabuk geçiyo
sanki daha dün öğrendim bebeğim olacağını kızlar bi bakmışız aralık gelivermiş
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ne kaynatıyonuz bakiim sabah sabahhhhhh :))
ama çoğu anne son ayın zor geçtiğini söylüyor
sana ve bebişinede gunaydınlar
günaydın kıslaar!
çevremde herkes bebeğe ilk don al diyor. İlk don alırsan donanırmış :) ne demekse. iyi bişey herhalde. Ama herkes bunu söylüyor. ben daha hiç bişey almadım. Don alacağım bende ilk olarak. bir zararı yok alayım gitsin ne olacakki :))))) belki yararı olur :)))))
teşekkür kardeş hadi seninde hayırlı ugurlu olsun. hikayeni okudum öğrendim :)) herşeyin hayırlısı olsun.. ters başlamış ama güzel devam etsin İnşallah senin için herşey :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?