2008 Aralık Anneleri

bana hediye geldi don aynı sebepten... Esimin teyzesi aldı.
Ben valla gecen hafta,daha fazla dayanamadım bir suru şey aldım bebişe ama ne yalan soyleyeyim içimden bir ses bir daha ki ay ayrıntılı ultrasona girdiğimde doktor bu erkek değil ki kız diyecek diyor... Bu yuzden hep kavuniçiler, yeşiller aldım bebişime..

saolasınız hamilelik zor olmasaydı bari ben dokuz ay boyunca hoplayıp zıplayıp oynaya oynaya doguma giden annelerden olmak istiyorum ama zor gorunuyor simdiden ay of demeye basladım yururken otururken sırnaşık şeysırnaşık şey

Anneler dayanamaz genelde senin annen arayıp kızım n'apiyorsun nasil geçiyor hamilelik diye sormuyor mu? Onlarda Adana'da mi?

yok adanada deiller suan istanbulda yazlıkta soruyo sormasınada daha hala kızgın belli ediyo yani benim babam dayanamaz bana ilk ona dedim zaten erkek arkadasımla birlikte yasamamızıda babam destekledi hep annem istemedi

yani 6. ayamı giricez allahım ya zaman ne çabuk geçiyo
sanki daha dün öğrendim bebeğim olacağını kızlar bi bakmışız aralık gelivermiş

kaçıncı ay kaçıncı hafta bana sormayın sakın ben çıkamıyorum hiç işin içinden heycan basıyo. çok çabuk geçiyo zaman ve sanki hiçbişiyi yetiştiremicekmiş gibi oluyorum :))

kızzzzzzz ilk don alırsakk çok sidikli olmasın bunlar sırnaşık şey don mon yetiştiremeyiz sonra.. o anlama gelirse yandık :teytey: ay ben daha hiçbişi almadım bunu da okudum ya don mu alsam bende acaba :)) donansın aslanım benim de :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…