2008 Aralık Anneleri

watergirl henuz belli degil canimm
ama su siralar et kofte hastasi oldumm ilkiiimmmmm
tiksinene bak sen bi istah acildiki deme gitsinn

watergirl henuz belli degil canimm
ama su siralar et kofte hastasi oldumm ilkiiimmmmm
tiksinene bak sen bi istah acildiki deme gitsinn

hadi ya hayırlısı bakalım valla bende asermek istiyom aserecek bişey gelmiyo aklıma ya tiksiniyoken canın mı cekmeye basladı ne gusel benimkide sut cekse ii olacak :1rolleyes:

ay burdada aksam olunca incin top oynuyo massallah :))) ya bu aralık annelerinin massallahı var baya kişi varmıs listede olmayanları filanda saysan 100 kişiyi bulur heralde

gunaydın tum anneler ve tatlı mı tatlı bebekleri bugun bebişime ilk alısverişini yapıcam daha once hiçbişey almadım sizce ilk olarak ne alsam cok heyecanlıyım nedense

zeynep canım ya sen 20 haftalık olmusun massallah ya benim asırı derecede sancım oluyo bazen bole belime ordan karnıma saplanıyo normalmidir sendede oluyomu yoksa bi dr gideyimmi

gunaydın tum anneler ve tatlı mı tatlı bebekleri bugun bebişime ilk alısverişini yapıcam daha once hiçbişey almadım sizce ilk olarak ne alsam cok heyecanlıyım nedense

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün bizim biraz midemiz bulanıo hiç bulanmıyordu niye böyle oldu acaba sıcaklardan mı ki canım bende ilk şapka patik ve eldiven almıştım

watergirl annenlere söyledin mi bi torunları olacağını?

soledim biliyolar ama biraz zamana ihtiyacları var anlıyorum onları bu arada ben gerekli herseyi ayarlıcam daha bes ayım var yetişir hersey diye dusunuyorum hiçbirsey olmamıs gibi boynuma atlamalarını bekleyemem onlardan

ya ben uclu testimi hala yaptırmadım nerde yaptırabilirim bi fikriniz varmı aceba laboratuara filan mı gitmek lazım yoksa hastane filan mı

günaydın kıslaar!

çevremde herkes bebeğe ilk don al diyor. İlk don alırsan donanırmış :) ne demekse. iyi bişey herhalde. Ama herkes bunu söylüyor. ben daha hiç bişey almadım. Don alacağım bende ilk olarak. bir zararı yok alayım gitsin ne olacakki :))))) belki yararı olur :)))))

zeynep canım ya sen 20 haftalık olmusun massallah ya benim asırı derecede sancım oluyo bazen bole belime ordan karnıma saplanıyo normalmidir sendede oluyomu yoksa bi dr gideyimmi

yok canım normal benimde ağrıyo dr sorduk biz karın bölgesi genişledikce kasılmalar olur dedi fazla yorma kendini demişti ama sende istersen dr sor birde 3'lü testi dr istiyo canım hastanedeki lablatuvardan yaptırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…