2008 Aralık Anneleri

evet ya zaman cok cabuk geciyo sengözlerimebaksanabbende bu hafta çarşıya cıkıcam prensesimle alışveriş yapcam kızıma ciciler alıcam kokoş bir kız olcak benim prensesim :lepi:

ay kız bebişlerede neler vardır neler vardır hepside cok yakısır eminim bebegineyerimseniben

artık erkek bebekler içinde güzel şeyler var sen bugun ilk don al paşa donansın sonra hastane cıkışı takım alırsın mavili mavili ama ben senin dr güvenemiyorum :1no2:erkek der der kız cıkıp gelmesin laelaelaelaelae:1shok:

valla bellimi olur allahın gucune gitmesin oglusumunda gitmesin ama ilk bebegimi hep kız hayal etmiştim yerimseniben

bu don meselesini bende duymuştum ama cicili bicilileri görünce unuttum don almayı başka şeyler aldım ben bebişimetatlicadiarzu

al kız ne zararı var. ilk donunu al parasını ver. sonra alışverişe devam edersin :)))) ben öyle yapacağım :dance: donansın yavrucaklarımız

kızlar yaaa hepinize teşekkür edrim.
benim oğlan varya manken fizikli anne istiyo galiba kendide öyle olcak sanırım
biliyorum çok kğ yapar ama dayanamadım yağlı şeyler istedi canım ağır akşam yedim
bizimki çıkarttırdı yedikten sonra.
az öncede öyle kahvaltıda yedim yine çıkarttırdı.
napıyım ben bu oğlanı söyleyin bana? :))))

kızlar bizim ailede yedi aylık sekiz aylık doğanlar varmış (özellikle baba tarafında). istermisiniz bende doğurayımkafamçokkarıştı ay zaman yaklaştıkça insan bir garip oluyor.

tamam ben de don alıcam ısrarlara dayanamiyciğimm :)) şaka bi yana korkumdan duramam die daha bi magazaya bile girmedim kızlar ama artık 5 aylık olduk önüm açıldı alışverişe başlicam DONLA :))

eminecim koy elini göbüşün üstüne okşa okşaa okşaaaaaaa okşa..:CüvCüv: ne istiyo oğluşum canım ne yesek begendiremiyozz haa de.. 2 laflayın bakalım derdi neymiş :içelim: tekmeler belkim :))

bugun bnmde midem kötü. dün eşimin doom günüydü börek çörek ye Allah ye iyyyyyy bi hoş olayruum.

kızlar bizim ailede yedi aylık sekiz aylık doğanlar varmış (özellikle baba tarafında). istermisiniz bende doğurayımkafamçokkarıştı ay zaman yaklaştıkça insan bir garip oluyor.

ayy töbee de kardeş töbe töbee.. ailede olabilir ama sendede olcak die bişi yok. kontrollerin düzenli nasılsa doktor öle bi tehlike olsa sölerdi. sen içini ferah tut aklınada heeç öyle şeyler getirmee. pozitif düşünce gücün hep devrede olsun. kafanı karıştırma öle şeylerlede hamileliğin girdiğimiz en güzel döneminin keyfini çıkart a.s.

hayırlı cumalar tatlı anneler..
bugün bir miskinlik var üzerimde nedense..
hiç bir şey yapmak istemiyor canım.

herkes nasıl?
iyisinizdir inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…