2008 Aralık Anneleri

saolun kızlar.inanılmaz bir duygu yaaa.popusunu yirim ben onun yirim.popsunu gösteriyordu bize alın diyesırnaşık şey.

darısı orkidemin başına.orkidem nirdesinnnnn canım.

zeynepciğim sen demiştin ama hayatım kız diye

göbüşün erkek ama içimden kız geçiyo demiştim canım ben :lepi:

gözün aydın ilkimcim . kız zeynep kızını süslü yapacakmış :dilcikar: bende oğluşuma padişah kıyafeti giydircem ne varmış yani lülülülülülü

ayy amanin amanin amanin
ilkim hanimin kucuk bi kizi mi olacakkkk
ayy canimm gozun aydin bi tek ben kaldim dimii offf yaaaaaa
ama kizlar ben gittimde gostermemezlik yamadi bebisim en son 2 aylikken gittim bidahada gitmedimm
off bende ogrenmek istiyom artikkkkk
ilkim kiz gecen gobegine baktimda kiz gibi demistimm
acaba benim neyim olcaakkkk

gözün aydın ilkimcim . kız zeynep kızını süslü yapacakmış :dilcikar: bende oğluşuma padişah kıyafeti giydircem ne varmış yani lülülülülülü

yap canım yap hepimizin erkekleri paşa padişah kızları prenses kralice canım onlar bizim canlarımız azbile yapıyoruz bebişlerimize :lepi::dance:

ama meltemcimm kendimde olmasamm aksama kadar yaticamm yaa boylee olurmuu
amaaann iyice sikildim artikk uyu uyu uyuu zinde olmak istiyorum yaa

ilkimimm simdi yazarmisin bi bakam canimm
sen en baslardaa neye asermistinnn
tiksindiklerini biliyom ama aserdiklerini unuttummm
ay inanmiyorumm enn sona ben kaldimmm

canım benim evet kızım olcakmış.dr.%90 dedi.görürsün bak seninkide kız.bende erkeğin belirtileri vardı hep.kalçam felanda büyümedi.canım ya sağlıklı olsunda.zaten sağlıklı olduğunu öğrenince dünya benim oldu.ağustosun kaçında gitcen canım sen

canım sen tek değilsin aynı durumdan mustarip olanlar var mesela ben de hala öğrenemedim.benim ki göstermiyo canım 3-4 kere gittim göstermedi cok inatçı ya.bakalım ihşalalh sende en yakın zamanda öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…