2008 Aralık Anneleri

evet kızlar oda iyi çıksın deliler gibi kızıma alışveriş yapacağım zor tutuyorum kendimiyasakkelime:roflol:
ALLAH'ım ne güzel bir gün ohhhhhhhhhh be şu usgyide atlatalım
nişantaşında yaptıracağım biraz pahalı ama kendi doktorumda gelecek bebeğime helal olsun:1hug:

kızlar ben geldim
4 lü testimiz negatif çıkmış:dance::dance::dance:
ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun
şu 2 usgyide temiz olarak atlatırsak çok harika olacak kızlar:lepi::dance:

ay canım çok çok sevindim.kendini üzdün yokyere bak gördün mü.artık kafaya takma tamammı canım.

benimde 3lü testim güsel çıktı,

ayşegül oh rahatladın, kalbini ferah tut artık canım... herşey yolunda devam eder hepimiz için inş.

kızlar ben geldim
4 lü testimiz negatif çıkmış:dance::dance::dance:
ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun
şu 2 usgyide temiz olarak atlatırsak çok harika olacak kızlar:lepi::dance:

ahh canımm çok sevindim senin adına yaa gözün aydın. Şeniz hadi bakalım hayırlısıyla diğer sonucunda tertemiz çıkar İnşallah. mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin dahada hayırlı haberler yazabilesin bize İnşallah. sahiden çok sevindim ÇOK gözün aydın. Allah yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah kızlar AMİN AMİN AMİN AMİN

canım ne güzel dua bu çok sağol ALLAH hepimizi ve bebeklerimizi korusun çok zor bir haftaydı inşaallah 2usgde iyi çıkarsa benden mutlusu yok canımcım çok sağolun inanın harikasınız kızlara.s.:1hug:

benimde sık sık faranjitim kudururyo boğazlarım kötü oluyo tuzlu suyla gargara yap işe yarıyo

ewet ceyrem cim eczacı da öyle dedi.. şimdi kalkıp yapayım.. doktoruma ulaştım pastil içme kbb ye git muayene ol öyle ilaç kullan dedi..yarında kbb ye muayene olucam..off çok gıcık bir ağrı inşallah yarına kadar geçer.. senağlama

kızlar ben geldim.kızım olacakmış.dr.%90 kız dedi.ay halen inanamıorum yaa:sm_cool::sm_cool:

gözün aydın ilkimmmm prensesin :teytey: hadi bakalım artık bizim oğlanlara adaylar çoğalıyor. çok güzel bi duygu dimi bilerek sevmek ayy yirim yirr hepsini yirrrrrr sırnaşık şey

annesi bunlar çok şeker, allah sağlıklı, güle güle kulanmayı nasip etsin, önümüzdeki yaz için herhalde bunlar

evet canım 9-12 ay arası canım cok allah nasşp ederse cok süslü bir kız yapcam ben prensesimiyerimsenibenteyzesi dogar dogmaz tırnaklarına oje sürcekmiş :roflol:

zeynep kız ne güzel şeyler bunlar.. güle güle giydir. ay içinde düşünemiyorum bebekleri ya minik minik eller, etek altından görünen kocaman bezler :roflol: bayılıyorum o hallerine

sağol canım bende öyle lüle lüle saçlar paytak paytak yürümeler düşünmesş bile hoş hele bide anne diye koşmaları herhalde dünyanın bütün servetğne değişilmez bir duygu olur herhalde :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…