- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.321
kızlar ben geldim
4 lü testimiz negatif çıkmış:dance::dance::dance:
ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun
şu 2 usgyide temiz olarak atlatırsak çok harika olacak kızlar:lepi::dance:
kızlar ben geldim
kızlar ben geldim.kızım olacakmış.dr.%90 kız dedi.ay halen inanamıorum yaa:sm_cool::sm_cool:
kızlar ben geldim
kızlar ben geldim.kızım olacakmış.dr.%90 kız dedi.ay halen inanamıorum yaa:sm_cool::sm_cool:
ahh canımm çok sevindim senin adına yaa gözün aydın. Şeniz hadi bakalım hayırlısıyla diğer sonucunda tertemiz çıkar İnşallah. mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin dahada hayırlı haberler yazabilesin bize İnşallah. sahiden çok sevindim ÇOK gözün aydın. Allah yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah kızlar AMİN AMİN AMİN AMİN
benimde sık sık faranjitim kudururyo boğazlarım kötü oluyo tuzlu suyla gargara yap işe yarıyo
BAKIN BENİM PRENSESİMİN ELBİSELERİNE
annesi bunlar çok şeker, allah sağlıklı, güle güle kulanmayı nasip etsin, önümüzdeki yaz için herhalde bunlar
BAKIN BENİM PRENSESİMİN ELBİSELERİNE
zeynep kız ne güzel şeyler bunlar.. güle güle giydir. ay içinde düşünemiyorum bebekleri ya minik minik eller, etek altından görünen kocaman bezler :roflol: bayılıyorum o hallerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?