2008 Aralık Anneleri

ilkimimm simdi yazarmisin bi bakam canimm
sen en baslardaa neye asermistinnn
tiksindiklerini biliyom ama aserdiklerini unuttummm
ay inanmiyorumm enn sona ben kaldimmm

canım ya,ben aslında çok fazla aşermem olmadı inanırmısın.hamur işleri canım çekiyordu.mandalina çekiyo deli gibi canım bu zamanlarda.tatlı ekşi karışık anlayacağın.benim bebiş hertürlü yiyo galiba,oyüzden beni çok yanılttı cinsiyet konusunda.bazen tatlı bazen ekşi çekiyor anlayacağın canum benimmm

ilkimcimm yaa nebiliyimm benim icime erkek doguyor ya hayirlisi ruyalarim falanda o yondee
sen kiz istiyordun dimiii
bende erkek valla ne yalan diyim
agustosun 13 unde canim bekleyin benii

yaa edacim seninkini ben erkek biliyodummm
simdi ikimiz mi kaldikk off yaa ne zaman giddicenn

ilkim hayirli olsun ögrenmisin ben aslinda tün tahmin ettim senin resmini görünce sen cok zayifsin ama bu son resminde arkaya dogru sanki biraz cikmis gibiydi dedim bunun kesin kizi olur diye gerci banada önce kiz dediler ayrintilida erkek dedi doktor kesin erkek dedi ama

edam ben seni yeni görüyorum kıs.yoksa unutkanlık mı başladı bende.caanım bende 2kere gittiğimde bu ay göstermedi.bugünde göstermediki tam aslında,poposunu gösteriyordu.dr.erkeğe ait belirtimiz yok dedi.&90 dedi.yani tam açıpta göstermiyo hınzırlar.sanırım seninkide kız olabilir.naz yapıyolar naz

bu ne hız kızlar yetişemiyorum sizlere neler yapmısınız bugun ciciler biciler cıkmıs piyasaya hepsi cok tatlı birbirinden gusel gule gule giydirin ins

elif ablacim bide benimkine baksaydin yawwŞeniz

ilkimcim ben en son 11 haftalikken gittim ondada ayaklari havadaydii dikmis yani biraz buyuk olsaydii gorulecektii bidahaada gitmedim istee
benimkinin nazli oldugunu bile bilmiyomkii(((

[B

yaa edacim seninkini ben erkek biliyodummm
simdi ikimiz mi kaldikk off yaa ne zaman giddicenn[/B]

yok canım ya ne erkeği bende sabırsızlıkla bekliyorum.düşünsenize sadece etrafıma bakınıp duruyorum hiç bişey alamıyorum.bu da kötü ya.ama neyse canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o bende canım 7 ağustosta tekrar gitcem ihşallah ozaman görürüz artık

canim bak yukaridaki linkee o baya denendi bu sitede bi arkadas bulmus
cogunlukla dogru cikiyomuss
bana erkek diyo bakalimm :dance:

doğrudur canım cok sık takılamıyorum buraya. çalışıyorum.ara ara girip bakıyorum işte.canım benimkiside rahatına cok düşkün bağdaş kurmuş oturuyomuş .doktor ne yaptıysa hiç kıpırdamadı bzimki rahat yani .naz yapıyolar demek.yapsınlar bakalımm:).............

http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
ilkimcim ve diger kizlar bi bakin buna cinsiyet belirliyomuss
ve %93 mus dogruluguu
yorumcu degill ona gore
son satinizin ustune 14 gun ekleyip bakacaksinnn

ay ben denedim naniknanik becerebildimmi yazılanları tam anlamadım ama senin sölediğin şekilde yaptım ve erkek çıktı bende :)) tutturdu yani enteresan. ama burda satımız aynı olupta onunki kız bnmki erkek olanda var sonuçta. belli olmaz yani şans..

ayy doğruu ya kızzzzzz bide doğum tarihi girdik :)) hay Allah.. amann dellenmee tamam valla bana erkek dedi . tutturdu şaka maka derkene . mucxxxkkgh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…