- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.361
ilkimimm simdi yazarmisin bi bakam canimm
sen en baslardaa neye asermistinnn
tiksindiklerini biliyom ama aserdiklerini unuttummm
ay inanmiyorumm enn sona ben kaldimmm
canım benim evet kızım olcakmış.dr.%90 dedi.görürsün bak seninkide kız.bende erkeğin belirtileri vardı hep.kalçam felanda büyümedi.canım ya sağlıklı olsunda.zaten sağlıklı olduğunu öğrenince dünya benim oldu.ağustosun kaçında gitcen canım sen
canım sen tek değilsin aynı durumdan mustarip olanlar var mesela ben de hala öğrenemedim.benim ki göstermiyo canım 3-4 kere gittim göstermedi cok inatçı ya.bakalım ihşalalh sende en yakın zamanda öğrenirsin
ilkim hayirli olsun ögrenmisin ben aslinda tün tahmin ettim senin resmini görünce sen cok zayifsin ama bu son resminde arkaya dogru sanki biraz cikmis gibiydi dedim bunun kesin kizi olur diye gerci banada önce kiz dediler ayrintilida erkek dedi doktor kesin erkek dedi ama
ilkimcimm yaa nebiliyimm benim icime erkek doguyor ya hayirlisi ruyalarim falanda o yondee
sen kiz istiyordun dimiii
bende erkek valla ne yalan diyim
agustosun 13 unde canim bekleyin benii
yaa edacim seninkini ben erkek biliyodummm
simdi ikimiz mi kaldikk off yaa ne zaman giddicenn[/QUO
ben bu sabah rüyamda doğurmuşum erkek olmuştu.bir duyguyla kalkıpta gittim doktora.etrafımdaki insanlar erkek diye diye kaptırmıştım aslında kendimi erğe.ama kız istiyordum ben allah biliyor.halen inanamıyorum ki canım be.az kaldı canım sabret sende oldumu.he bu arada canım tetonoz aşısını sordum 20.hafta da ol dedi.unutma oldumu sende dr.sorarsın hayatım
ilkim hayirli olsun ögrenmisin ben aslinda tün tahmin ettim senin resmini görünce sen cok zayifsin ama bu son resminde arkaya dogru sanki biraz cikmis gibiydi dedim bunun kesin kizi olur diye gerci banada önce kiz dediler ayrintilida erkek dedi doktor kesin erkek dedi ama[/QUOT
evet malesef zayıfım.ilk zamanlarda çook sitrese girdim.bebeğim kilo alamaz ben nasıl hamileyim felan kendimi çok bunalıma soktum.bide insanların bakış açıları.ama buzamana kadar 4kilo almışım canım.dr.her ay 1kilo yeter bile dedi.gayet sağlıklı diyince mutlu oluyorum.inş.diyorum yediklerim ona gider.bakalım son aylara doğru nasıl olcaza.s.
[B
yaa edacim seninkini ben erkek biliyodummm
simdi ikimiz mi kaldikk off yaa ne zaman giddicenn[/B]
edam ben seni yeni görüyorum kıs.yoksa unutkanlık mı başladı bende.caanım bende 2kere gittiğimde bu ay göstermedi.bugünde göstermediki tam aslında,poposunu gösteriyordu.dr.erkeğe ait belirtimiz yok dedi.&90 dedi.yani tam açıpta göstermiyo hınzırlar.sanırım seninkide kız olabilir.naz yapıyolar naz
canim bak yukaridaki linkee o baya denendi bu sitede bi arkadas bulmus
cogunlukla dogru cikiyomuss
bana erkek diyo bakalimm :dance:
http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
ilkimcim ve diger kizlar bi bakin buna cinsiyet belirliyomuss
ve %93 mus dogruluguu
yorumcu degill ona gore
son satinizin ustune 14 gun ekleyip bakacaksinnn
canim satiniz ayni diye dogum tarihlerinizdemi ayni kizzzz
dellendirme beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?