2008 Aralık Anneleri

ay gerçekten mi.:sm_cool:saol canım vallahi bikez daha mutlu oldum.artık başlayalım kız kıyafetlerine bici bicilerine.:sm_cool:ay allahım ya.düşünsene pembe beşik yada sarı.internetten bakıyorum bebek beşiklerine odalarına.süper süper

ayyy ya ne güzel herkez oğluşunun adını deniz koyucak koyun koyun ben koyamadım siz koyunjeyyarallah nasip eder bir oğlum olursa adı deniz olmalı :lepi:

aslında ole guzel isimler varki herkesin fikrini almaya calısıyorum bi kerede olsa gonlunden geceni soruyorum karar vermek cok zor acıkcası sen ne dusunuyosun kızına

ayyy kizlaar inanmiyorumm herkeste tutmusss
bu yaa
benim oglummu olacak simdiii
ay insallahh
kizlar bu arada dus aldim namazimi kildim simdide bebegime
yusuf suresini dinletiyorum tavsiye ederim cook uysal bi cocuk olurmuss

kizz kizinda senin kadar guzel olurr
almazmiyimm hicc ah bi ogrensemm hemen gonderecem yuzuklerii

slm kızlar bendede doğru çıktı ama 14 gün ekleyince oğlum kız çıkıyo ama şimdiki tutuyo

ballliimm
canim ablammmm
senin oglan bu haftalarda nasildii kiza tembel diyonn
bak ilkiminkide kipir kipir ama kiz ciktii
benimkide kipir kipir yaaagamyoncuiremsu

ya duyan o doguracak sanar ah ah pasa tohumu ya bende nazlanmak istiyorum artık ama gidip alayım gostercem ben ona bulasıklar yıkanacak yerler silinecek supuruleek toz alıncak camasırlar asılıp utu yapılacak yaptırmassam herbirini muahahahahasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

aşk olsun orkidem:çok üzgünüm:
ben süper ingilizcemlen bilirim tabi.şakkıdı
tokatta oksford vardıda bizmi okumadık aşk olsun orkidem:1closedeyes:
görüşmeyek artık:1rolleyes::1hug:

daha dur sen evlen ondan sonra gör naz nasıl olur

tahmin ediyorum bide bizimki aslan burcu tahmin et zeynepcim keyfine rahatına ne duskun oluyolar surekli nazlıcan el bebek gul bebek bakıcan ona neyse ben kacayım artık aksama girerim anca artık opuldunuz anneler ve bebişleri:1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…