- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.441
kızlar günaydın,
aranızda gebelik şekeri testlerini yaptıran varmı.dün yaptırdım ve sonuçlar pek iç açıcı çıkmadı.gebelik başında kan sayımım iyiydi.ama dünkü sonuçda kanım az şekerim yüksek çıktı.50 gr glikozla yapılmıştı.100 gr la tekrarlanacak testler.kan için ise bir aylık kullanılacak küçük tüplerde şurup verdi doktor günde bir tane.üzüldüm biraz.bebişde hissetdi heralde dünden bu yana sesi yok denecek kadar az kıpırdadı.
sizler yaptırdınızmı .tavsiyeler önerilere ihtiyacım var kızlar.
gunaydın kızlar dogru duzgun uyuyamıyorum offf gogus ucları cok yanan arkadaslar veya agrıyan arkadaslar varmı yada agrıları için agrı kesici kullanan gozumden yas geliyo acıdan bazen normalmi sizce
merhaba kızlar.güsel hafta sonları tekrardan.birazdan denize gitcez bebişimle bizde teyzeleri.
kızlar bir sorum var daha doğrusu şikayetim var.genellikle geceleri midem yanıyor,öyle bir gaz oluyorki anlatamam.içim de sanki bişiler kaynatıyorlar.devamlı ağız yoluyla gaz geliyor.ama sadece gece 10,11 saatleri arasında.ve karnım çok şişiyor bebeğin toplandığını hissediyorum resmen yukarı doğru.belki bişiler oluyor bir gelişimi oluyor karnımızda da ondan ağız yoluna gaz yapıor olabilir mi. dün dr.sormayı unuttum,acaba sizde de oluyor mu.yengem hamileyken olmuş böyle.çok merak ediyorum ya
kızlar günaydın,
aranızda gebelik şekeri testlerini yaptıran varmı.dün yaptırdım ve sonuçlar pek iç açıcı çıkmadı.gebelik başında kan sayımım iyiydi.ama dünkü sonuçda kanım az şekerim yüksek çıktı.50 gr glikozla yapılmıştı.100 gr la tekrarlanacak testler.kan için ise bir aylık kullanılacak küçük tüplerde şurup verdi doktor günde bir tane.üzüldüm biraz.bebişde hissetdi heralde dünden bu yana sesi yok denecek kadar az kıpırdadı.
sizler yaptırdınızmı .tavsiyeler önerilere ihtiyacım var kızlar.
herkese gunaydin kizlar umarim iyisinizdir surekli giremiyorum malum havalar burdada birazcik isindi ve biz tdini cikarmaya calisiyoruz kizlar benim bir sorunum var belimin sol tarafinda bobregin oldugu yer hep sizi yapiyor boyle ici yaniyormus gibi ve beni uyutmuyor bile bu sizi sizdede olan varmi bu sikayet artik korkmaya basladim sali gunu dr randevum var soracam ona ama once size danisayim dedim bel agrisi olanlar yardimmmmm:enbuyukkk:
herkese gunaydin kizlar umarim iyisinizdir surekli giremiyorum malum havalar burdada birazcik isindi ve biz tdini cikarmaya calisiyoruz kizlar benim bir sorunum var belimin sol tarafinda bobregin oldugu yer hep sizi yapiyor boyle ici yaniyormus gibi ve beni uyutmuyor bile bu sizi sizdede olan varmi bu sikayet artik korkmaya basladim sali gunu dr randevum var soracam ona ama once size danisayim dedim bel agrisi olanlar yardimmmmm:enbuyukkk:
ilkimcim kaç kğ aldın şuana kadar canım?
loracığım geçmiş olsun canım.benimde başka sıkntım var.akşamları yatmama yakın midem gaz yapıyor,ağız yoluyla devamlı gaz geliyor.sanki içimde bişi kaynatıyo bebğim.uyumakta zorluk çekiyorum.korkma canım bence bu aylarda normal,rahim büyüdükçe bence baskı yapıyor.benimde kasıklarım ağrıyordu.dr.sordum rahimin büyümesine verdi sebebini,birde biraz zayıf olmamdan.seninkide rahimle ilgilidir canım endişelnme,ama yine sor dr.unutma.
canım bu arada benim kızım olcakmış,cuma gnü öğrendim:dance:a.s.
ay canim ayy cok sevindim demek bir kizimiz olacak neyse artik ogluma istemeye gelir dunur oluruz seninle kimbilir cnm hayirli olsun tekrar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?