2008 Aralık Anneleri

geçmiş olsun bende bu hafta yaiçi yaptırıcam dediğin testleri 50 gr glikoz kan sayıumı falan.kanımızın bu haftalarfdan itibaren düşmesi çok normal çünkü bir bedende iki kişi yasıyoruz ama şekere dikkat etmek lazımmıs gerçekten bakalım hayırlısı bende ne olucak.:CüvCüv:

gunaydın kızlar dogru duzgun uyuyamıyorum offf gogus ucları cok yanan arkadaslar veya agrıyan arkadaslar varmı yada agrıları için agrı kesici kullanan gozumden yas geliyo acıdan bazen normalmi sizce

iki hafta öncesine kadar acayip ağrıdı sızladı göğüslerim doktorumuz bu gezdirebilirsin ağrıyan bölgelere demişti faydalıda oluyo ama arada halaa zonkluyo resmen..ağrı kesici ben çok basım sıkışınca minoset içiyorum dr tavsiyesi ile ama tabi sizler danısmadan kullanmayın

canım bende reflü var o yüzden hamileliğimin başından beri bu yanma ve şişkinlik oluyor, su içmek, meyva yemek iyi geliyor, yanma fazlaysa renii şurup içiyorum doktor verdi.

canım bende gebelik şekeri değil ama ilk düşükten sonra şeker teşhisi kondu, o yüzden hamile kalmadan önce şeker ilaçları ve diyete başladım, hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim zaten, ilk üç ayda şeker ilaçlarına devam ettim, üçüncü ayda bıraktık, şimdi sadece diyet var, tatlı herşey yasak, meyvalar da dahil, yani öyle canım çekince karpuz kavun filan yiyimiyorum, ayrıca beyaz ekmek, şeker, hamurişi gibi şeyler de yasak, şimdiye kadar diyetle normal sınırlarda tutmaya çalıştım, ancak her an yükselme ihtimali var benimkinin, senin gibi gebelik şekeri genelde dikkatli beslenmeyle düzeliyor merak etme , bu iştede psikoloji çok önemli kafanı takma sakın, ben iki günde bir şekerimi ölçüyorum mecburen, çünkü sınırın altında tutamazsam doktorum insülin kullanmam gerektiğini söyledi bana, ama dediğim gibi gebelikte çıkan şekeri halletmek daha kolay inan bana

bugün gittim tekrar şu an ilacı kullanıcam 4 ağustosda testler tekrarlanacak şekerim aynı çıkarsa diyet başlayacak sanırım .bebeğin sağlığı iyi dedi.bugün ultrasonda gördüm oğlumu.çok mutlu oldum yine.Allah isteyen herkese yaşatsın.
sağolun kızlar moral oldu yazılarınız bana.ama biliyormusunuz sadece beslenmeden olmuyor sanırım benim şeker psikolojik yükseldi iş ortamım çok stresli kendimi korumaya çalışıyorum ama.olmamış galiba.dilerim tekrarlanacak olan testlerde kanım da şekerimde normal değerlerde çıkar.

herkese gunaydin kizlar umarim iyisinizdir surekli giremiyorum malum havalar burdada birazcik isindi ve biz tdini cikarmaya calisiyoruz kizlar benim bir sorunum var belimin sol tarafinda bobregin oldugu yer hep sizi yapiyor boyle ici yaniyormus gibi ve beni uyutmuyor bile bu sizi sizdede olan varmi bu sikayet artik korkmaya basladim sali gunu dr randevum var soracam ona ama once size danisayim dedim bel agrisi olanlar yardimmmmm:enbuyukkk:

canım benim de sağ tarafım ağrıyo ama içten bi acı yok aynen senin gibi geceleri uyuyamıyorum dr sordum geçen ay bana bu aydan sonra normal dedi geçmiş olsun canım bide sen sor bakalım sana ne diyecek dr

merhaba canım.benimde belim çok ağrıyor.
birçok kşiyi sorduğumda hep normal dediler.
erkek olunca bel daha çok ağırırırmış.seninki erkek olmasın
hadi hayırlısı.sen tabi bide dr sor.çok öptüm:1hug:

loracığım geçmiş olsun canım.benimde başka sıkntım var.akşamları yatmama yakın midem gaz yapıyor,ağız yoluyla devamlı gaz geliyor.sanki içimde bişi kaynatıyo bebğim.uyumakta zorluk çekiyorum.korkma canım bence bu aylarda normal,rahim büyüdükçe bence baskı yapıyor.benimde kasıklarım ağrıyordu.dr.sordum rahimin büyümesine verdi sebebini,birde biraz zayıf olmamdan.seninkide rahimle ilgilidir canım endişelnme,ama yine sor dr.unutma.

canım bu arada benim kızım olcakmış,cuma gnü öğrendim:dance:a.s.

canım ben 3bçk kğ aldım.bizim oğlan bana istediğim kadar yedirtmiyo yoksa ben bi 10kğ alırdım.
1tabağa müsade ediyo :))
yoksa aynen iade.
şişko anne istemiyorum diyoo:))
bundan sonra daha hızlı alcakmışız ama.6.aya giriyoruz normal yani.
hangi doğum şeklini istiyorsun kısmetse?

merhaba kizlar kimsecikler kalmamis
bende yanlizca iki kilo aldimm
su siralar acayip istah acildii
en kotusu tatliyi goturuyorum
bu beni korkutuyorr cook kilo almak istemiyorum
yaklasik dogumdan sonra alti ay sonra turkiyeye gidecegimm
o kilolarla gitmryi istemiyorum nasip olursa tabii
yoksa yemekler en fazla bir tabak ama tatli beni dusunduruyorr((

ay canim ayy cok sevindim demek bir kizimiz olacak neyse artik ogluma istemeye gelir dunur oluruz seninle kimbilir cnm hayirli olsun tekrar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…