- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.781
ay bhk canım çok güzel olmuş bırakma sakın devam et eğer illede bırakıcam dersen bana yolla ben devam ederim bide güzel giydidirm oğluşuma hihihi pek becerememde böyle şeyleri
beğenenlerin söylemesi ve adreslerini göndermesi yeterli..
süper zevk alarak yaparım walla..
başın derde girebilir bencelülülülülülü
buda benim aldığım park yatağın tıpkısının aynısı.. bende oda yapmayacağım henüz
başın derde girebilir bencelülülülülülü
buda benim aldığım park yatağın tıpkısının aynısı.. bende oda yapmayacağım henüz
ben nedense oğlumada şimdide hiç örgü türü şeyleri giydirmedim aslında görsel olarak oldukça hoş bide el emeği ... ama dedimya hep kaşıntı yapar ağzına tüyler kaçar gibi düşündüğüm için merserize hariç diğer yünlerden hiç kullanmak taraftarı değilim açıkcası(laf aramızda bu konuda oldukça da beceriksizim zaten bhk duymasın:)))
yok yok girmez bence :))
senin ki de süpermiş..
rengi falan cok klas.
iyi günlerde kullansın bebeğin inş..
he he wallahi iyi gaz veriyosunuz..
cok tatlısınız canlarım benim.
zaten beğenmeseniz bile moral verirsiniz siz tatlı annelerim benim..
ayy sen ist oğluşuna da örerrim ben şöle mavili mavili..
ya zaten ben başkaları için yapmayı daha cok seviyorum.
süper olur ya....
ya var ya aslında mantıken doğru söylüyorsun ama yününe göre değişiyor bu..
haa bi de bana zevkli gelen kızım için birşeyler yapmak,yoksa inan
giydirmesem bile önemi yok.
güdü heralde bu biraz da...
çok hoşş..güzel günlerde kullan canım bende vakti ile oğluma almıştım buna benzer bir yatak,oda yapınca park yatak kızıma kaldı..
ay teşekkür ederim arkidişimhihoyyyt oda gibi olmaz ama, idare edicezkaydirigubbakcemile2 zaten ben onu yanımdan ayırmayacağım, babamızı atarız olmadı yataktansırnaşık şey ay bak ben onada kıyamamŞeniz yatarız hep beraber iştekaydirigubbakcemile2
ne güzel şeyler seviyorsun canım benim valla basına dert oluruz
teşekkürler canım. kaç yaşına kadar kullandı oğluşun...
benim eşim ikinciyi pek istemiyor ama bakarsız bizde de öle olur. kız olacak ya mutlaka fikrini değiştirecektir. baba ve kız çocuk arasında ayrı bir aşk olacak tabikaydirigubbakcemile2:asigim:
haa evet ya yeri gelmişken onu da söyliyim içimde kalmasın..
bence eşimizden ayrılmamak,ayrı yatmamak da cok öenmli..
mesela eltimin oğlu 4. yaşına girecek neredeyse hala oğluyla ayrı yatıolar.
eşi ayrı odada falan.
ben hiç istemiyorum öyle bişey.
kocam nereye ben oraya yapıcam ben inş kızımla...
zorunlu durumlar da olur elbet ama,eşlerin birbirine bağlılığı açısından önemli bir durummmuş bu yatakları ayırmamak...
arkadaslar hepinizin dr u ayrıntılı ultrason istedimi.ve herkes yaptırdımı geçen hafta dr daydık bana bişey söylemedi bende o heyecan ve şaşkınla sormamaısım bidahaki kontrolde 24 hafta 3 günlük oluyorum sanırım 24.haftaya kadar oluyomus ne yapsam acaba isteyecekmi yoksa bazı drların sistemimi bu acabaCADIARZUCADIARZU[/QUOT
benim bildiğim kadarı ile doktor tavsiyesi üzerine yapılan ekstra bir tetkik ama duyduklarıma bakılırsa artık bazı doktorlar bu işlemide rutine bağlamışlar yani herhalükarda yaptırmak gerekiyormuş kaldıki bebişin sağlıklı gelişimini teknolojinin verdiği bu imkanla daha iyi görmekte böylece mümkün oluyor canım..
valla ben yatakları şimdiden ayırdım.. Gerçi içim içimi yiyor çok üzülüyorum ama benim sanırım sizlere göre biraz daha fazla bel ağrım var kesinlikle yatağımda yatamıyorum, geceler benim için kabus sabaha kadar ızdırap çekiyorum yan yatınca illa ki belimi koltuğun sırtına yaslamam lazım. Sabah kalkınca sol tarafım bir 15-20 dakika tutmuyor bugun odama yürüyemedim esim kıyafetlerimi salona getirdi orda giyindim.
Yine de moralim çok yerinde, sızlanmamaya çalışıyorum bebişime diyorum sakın üzülme sen iyi ol, anneye bişi olmaz.
valla ben yatakları şimdiden ayırdım.. Gerçi içim içimi yiyor çok üzülüyorum ama benim sanırım sizlere göre biraz daha fazla bel ağrım var kesinlikle yatağımda yatamıyorum, geceler benim için kabus sabaha kadar ızdırap çekiyorum yan yatınca illa ki belimi koltuğun sırtına yaslamam lazım. Sabah kalkınca sol tarafım bir 15-20 dakika tutmuyor bugun odama yürüyemedim esim kıyafetlerimi salona getirdi orda giyindim.
Yine de moralim çok yerinde, sızlanmamaya çalışıyorum bebişime diyorum sakın üzülme sen iyi ol, anneye bişi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?