2008 Aralık Anneleri

kızlar geldim.. sonuçlar iyi dedi dr.ama 135 çıktı sınıra epey yakın, biraz kafam karıştı.

muhtemelen şeker yüklendiği için yüksek çıkması normal bence doktor iyi dediyse endişelenecek fazla bişi yok.
Bu arada sen nerdeyse 24 haftalık olmuşsun yavuzcugum tebrik ederim Aralığın ilk annesi sen mi olacaksın?

selam kızlar.. görüşmeyeli herkes iyidir umarım,az önce geldim eve oğlumun öğretmeninin bebişini görmeye gitmiştik ayy kıyamam nasıl şirin nasıl tatlı bir bebek anlatamam....Allah tüm bebek isteyenlere ve bekleyenlere bu duyguyu doya doya yaşatması dileği ile...

normal dedi canım ama sınır 140 imiş, neyse ben bir başkasına daha soracağım.
yüksek ihtimal öyle olacak, bakarsın kasım annesi bile olurumhihoyyyt herşeyin hayırlısı:asigim:

çok sağolun kızlar canlarım benim.. hepimiz İnşallah hep iyi haberler yazarız sonuna kadar bu forumlaraa. ben çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle güzel güzel İnşallah..

yavuzcum senınde sonucların iyi çıkmasına sevindim. sınıra yakınsa biraz daha dikkatle normalae döner heralde herşey. kendinize bebişlere iyi bakın öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz Şeniz

aralığın ilk annesi olmasamda kısmet olursa ilk anneleri arasında olucam gibi çünkü sezaryan doğumlarda bebişleri beklenen doğum tarihinden 10 yada 15 gün önce alıyorlar..hayırlısı tabikii...

delüsün yaaaa çok hoşuma gitti bu arada kızının odası ne alemde değişiklikler var mı ekstra şeyler yaptın mı

yok tatlım aynen duruyor..
bu aya baya masraf yaptık diye yeni bir şey almadık.
önümüzdeki ay odaya süslü bi lamba alıcaz,daha doğrusu şu ampulün etrafını cevreleyen seylerden.
adını bulamadımkaydirigubbakcemile3

hah sarkıt avizeymiş adı,buldum az önce..

göze direk ışık gelmesin diye.
bi de kayınvalidem benim ördüğüm yelek ve şapkayı perdeye süs diye takıcak:1ninca:
küçük ve sert olmuş diyip duruyor.
tüm hevesim kaçtı sayesinde...

işte perdeye süsler alıcaz bir de yeni perde almak yerine..
böle hihoyyyt

Son düzenleme:

sende kendine bebişine iyi bak. iyi haberlerini bekliyoruz...

arkadaşlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama yavuzcum şeker testi yaptırmışsın galiğba geçmiş olsun canım...

evet canım, bugün onunla uğraştım ve biraz yoruldum-tatlicadiarzu- neyse sonuç için iyi dedi dr. 140 max değer benimki 135 çıktı. endişelenmeyeyim dimiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…