- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.741
AMİN İnşallah dediğin gibi olur canım :CüvCüv: dönünce değil ama yarın havadisleri erkenden yazarım İnşallah hayırlısıyla Şeniz
kızlar geldim.. sonuçlar iyi dedi dr.ama 135 çıktı sınıra epey yakın, biraz kafam karıştı.
kızlar geldim.. sonuçlar iyi dedi dr.ama 135 çıktı sınıra epey yakın, biraz kafam karıştı.
muhtemelen şeker yüklendiği için yüksek çıkması normal bence doktor iyi dediyse endişelenecek fazla bişi yok.
Bu arada sen nerdeyse 24 haftalık olmuşsun yavuzcugum tebrik ederim Aralığın ilk annesi sen mi olacaksın?
bhk kız ne güzel bi smile o öyle yerim gı seni
ye beni :)))
he he eğlence katayım biraz diye iştekaydirigubbakcemile3
Aralığın ilk annesi sen mi olacaksın?
GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BİZİM BAŞIMIZAa.s.
delüsün yaaaa çok hoşuma gitti bu arada kızının odası ne alemde değişiklikler var mı ekstra şeyler yaptın mı
çok sağolun kızlar canlarım benim.. hepimiz İnşallah hep iyi haberler yazarız sonuna kadar bu forumlaraa. ben çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle güzel güzel İnşallah..
yavuzcum senınde sonucların iyi çıkmasına sevindim. sınıra yakınsa biraz daha dikkatle normalae döner heralde herşey. kendinize bebişlere iyi bakın öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz Şeniz
yavuzcuğum gözün aydın canım.a.s.
AMİN İnşallah dediğin gibi olur canım :CüvCüv: dönünce değil ama yarın havadisleri erkenden yazarım İnşallah hayırlısıyla Şeniz
arkadaşlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama yavuzcum şeker testi yaptırmışsın galiğba geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?