- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.761
evet canım, bugün onunla uğraştım ve biraz yoruldum-tatlicadiarzu- neyse sonuç için iyi dedi dr. 140 max değer benimki 135 çıktı. endişelenmeyeyim dimiCADIARZU
evet canım, bugün onunla uğraştım ve biraz yoruldum-tatlicadiarzu- neyse sonuç için iyi dedi dr. 140 max değer benimki 135 çıktı. endişelenmeyeyim dimiCADIARZU
bu arada bizde hayırlısı ile 23, haftamıza girdik,dün ilk olarak kızıma don aldım arkadaşlar batıl inanç aslında ama adet yerini bulsun misali işte...
gözün aydın yavuzcum...
bence endişelenme ama dikkat et çünkü şeker stresle doğru orantılı olarak yükselebiliyormuş tekrar geçmiş olsun canım
teşekkürler canım, darısı başınızahihoyyyt
evet bebekler için süper şeyler var, sizin odada fikirlerde bir harika.. kaynanada bittim, ciddi ciddi mi sölüyor yoksa takılıyor mu:roflol:
teşekkürler canım, darısı başınızahihoyyyt
evet bebekler için süper şeyler var, sizin odada fikirlerde bir harika.. kaynanada bittim, ciddi ciddi mi sölüyor yoksa takılıyor mu:roflol:
canım iyi günlerde giydir fasulyene :1hug:
yok tatlım aynen duruyor..
bu aya baya masraf yaptık diye yeni bir şey almadık.
önümüzdeki ay odaya süslü bi lamba alıcaz,daha doğrusu şu ampulün etrafını cevreleyen seylerden.
adını bulamadımkaydirigubbakcemile3
hah sarkıt avizeymiş adı,buldum az önce..
göze direk ışık gelmesin diye.
bi de kayınvalidem benim ördüğüm yelek ve şapkayı perdeye süs diye takıcak:1ninca:
küçük ve sert olmuş diyip duruyor.
tüm hevesim kaçtı sayesinde...
işte perdeye süsler alıcaz bir de yeni perde almak yerine..
böle hihoyyyt
bende küçük olmasını anlarım da sert örmüşsün ne demek onu anlayamadım....
hiç kaçmasın hevesin senin el emeğin var onlarda giydir bebiğe bişicik olmaz allahım ya bu arada neden perdeye süs diye takıcak bi türlü anlayamadım
yok tamamen ciddi bu konuda..
heves kaçırmakda üzerine yoktur zaten..
ben de ne olursa olsun giydircem,sert olursa da bebeğimi düşünürüm ben kendim heralde dedim..kaydirigubbakcemile2
ipi sertmiş yani-ki hiç değil-
kız bitirmeden bıraktım yaa,hevesim kaçtı.
yoksa ne güzel oluyordu halbuki :bbo:
haklısın canım, ailede olunca endişe yaptım bende. bu vesvese bile iyi değil, biraz daha dikkat. hayırlı olsun kızının donu:CüvCüv: bende duymuştum don al donansın diye, ama mağazada birsürü şey görünce gözüm döndü ilk tulum aldık eşimle-tatlicadiarzu- gerçi babası oda don sayılır dedikaydirigubbakcemile2 eh biz öyle kabul ediyoruzhihoyyyt
evet ya senin gibi becerikli gelini var... Daha o guzel patiklerden örecektin değil mi? Bence hiç bozma moralini aynen devam et örmeye... Bebiş senin bebişin en iyi sen bilirsin neyi giydirip giydirmeyeceğini...kaydirigubbakcemile2
aa hiç olmamış bhk sen bunları süs yap bencede, kaynana katılıyorum-tatlicadiarzu-
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
acayip kıskandımda, ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?