2008 Aralık Anneleri

slm kizlarrr
bende cok sik ugrayamadim esim izindeydi 3 haftalik o yuzden bizde bol bol gezdik pek siteye ugrayamadim fenerbahceminecim ve zeynep vuralcim kizlar beni unutmamissiniz canlarim ilginize cok tesekkur ederim.ben ve bebegim cok iyiyiz allahima binlerce sukur pazartesi 4 boyutlu ayrintili ultrasona girdik yuzunu net gordum tipki anasi gibi valla oglum diye soylemiyorum ama laf aramizda cok yakisikli(masallah suphanallah) hanginizinkini gelin diye alayim bilmem dusunmem lazim saka biyana sukur herseyi cok iyi oglumun.sizler nasilsiniz umarim herkez iyidir

orkidemmmmm kizin oluyomus kis ben tahmin etmistim ama sen hep erkek hissediyorum demistim ama kizlarda cok tatli oluyor ya bak ben kiz hissediyordum oglum olacak sen erkek diyordun kizin oluyo kismet hayirlisi olsun isallah hepimizin hakkinda :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

ohhh sende tatil yapmışsın ne güzel canım iyi olmanıza sevindim buarada( sen orkidemin kızını al) ikinizde gurbettesiniz birbirinizi iyi anlarsınız canım

hosgeldin tatlimm
yaa sormaa bes aydirr bi telas bi telass aldi basini gidiyorduu
kendimi bile gormez oldum
ruyalrim bi kiz bi erkekk
bilmemm belkide oglum olsun coook istemistimm belkide ondandirr
ama olsun kizimda olmasini istiycektim elbet birgun oda erken geldii
annemde telefonda dedi kurtajdan sonra genelde kiz olur dedi
biliyodum senin kizin olacagini diye soyledii
ama be biliyimm bi tek karnim ciktii tatli yedim bol bol
demek bunlar asilsiz seylermiss
artik kizimi verirem sanaakaydirigubbakcemile5

cnm bende kurtaj olmustum ama benimki erkek yani o tezde cürümüs oldu ama hayirlisi bende oglum olacagini cok zor kabullendim istemedigimden degil ama ne bileyim oyle sartlandirmistim ya kendimi hayirlisi suan diyorum iyiki erkek isallah ikinciside saglikli kiz olur dedim sende isallah ikincisine erkek olur cnm saglikli olsunlarda kiz erkek hic onemli degil hayirli evlatlar olsunlar bide gerisi bos rabbim hepimize kolay dogum saglikli evlatlar versin isallahhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ii aksamlar kızlar carsamba toplasmasına gelemedim orkidem hayırlı ugurlu olsun gule oynaya buyutursun umarım galiba kız anneleri cogunlukta dimi bende kız istiyorum ikinci bebişimi cok tatlı oluyolar nazar degmesin :)

kızlar uyelik bilgilerimizin altında kk ticaret diye bir ibare çıkmış o nedir sizce?

kk nın alı satım bölümünde alış veriş yapanların puanları..
böylelikle alan veya satan kişi karşıdakinin güvenilirlik durumunu anlıcak anladığım kadarıyla..

herkeslere günaydın

dün yorgunluktan ölmüş biçimde ancak akşam 9 gibi eve gelebildik eşimle..
4 saat aralıksız fasülye doğradım,kurutmalıkmış :bbo:
yazlar kayınvalidem için bir şeyler kurutmak,bir şeyler yapmak, kışa hazırlık yapmak için ayırdığı zaman dilimi adeta .sanki kışları kıtlık oluyor da aç kalıyoruz-tatlicadiarzu-
Kayınvalidem ve kayınpeder de domates doğradılar konservelik.
Allahtan o domatesleri ellemedim.
ama belim cıktı yani yerinden.

sonra bi de yemeğe eltimler de gelecekmiş.
bi de yemek hazırlığına giriştik.
yemek hazırlığı sonra bulaşık çay derken 3 saat de öyle durdum ayakta.
yahu bulaşık bile bana kaldı,nasıl iş anlamadım :uhm:

neyse sinirlerim yıpranmış biçimde eve geldim..
evim evim güzel evim yaa....

arkadaşlar günaydın...bir sorum olacak...aranızda çalışan ya da mevzuatı bilen varsa bana doğum izni ile ilgili bilgi verebilir mi?? kaçıncı haftada rapor almalıyım?herhangi bir ssk hastanesi olur mu yoksa illa şirketin olduğu yerde mi olmalı?izin ne kadar?falan filan...stres yaptı bu izin muhabbeti bende

günaydın kızlar, zeynep, bhk.

niye her iş sana kaldı anlamadım bhk, kimse yardım etmedi mi ?, bari bugün iyi dinlen de ancak dünün yorgunluğunu atarsın:içelim:

orkide, erkek göbişine bezi yordu ama, sen de kız anası olcan demek, gözün aydın, kızlara az diyoduk, ama çoğaldı kız anneleri maşallah.

günaydın, ben de çok detaylı bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardım ederler, değişti filan diye duydum ama:1shok:

günaydın kızlar, zeynep, bhk.

niye her iş sana kaldı anlamadım bhk, kimse yardım etmedi mi ?, bari bugün iyi dinlen de ancak dünün yorgunluğunu atarsın:içelim:

aman sorma yaa..
yani kayınvalide de yaptı bi yandan az az ama çoğunu ben yaptım.

bide ben anlamıyorum ya..
ben ne zaman yanımda bi hamile olsa,
hiç kıyamayıp en ufak bişey için ayağa bile kaldırmam.
içim elvermez yani.
dün belimi tuta tuta bulaşık yıkadım da bir otur biz hallederiz diyen olmadı,onan şaşıyorum ben.

ah annem olsa bölemi yapardı ya..

sorma canım bazen nedense insanları anlamıyorum senin halin ortada yazık değilmi
haklısın insanın kendi annesi gibi olmaz kimse:teselli:

canım dogum izni 16 haftadan oluşuyor 8 hafta dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası 32.haftadan sonra dogum iznin başlıyor fakat ben çalışabilirim dersen son 3 haftaya kadar izin verilebiliyor canım böylelikle geri kalan 5 haftan dogum sonrasına eklenip 13 haftalık dogum iznini kullanıp tekrar işe başlıyorsun canım yardımcı olduysam ne mutlu bana

gunaydın canım çok üzüldüm sana ya senağlama...eltini çağirip yardim isteseydin ben olsam öyle yapardim diye dusunuyorum.
Yalnız ben hamileliğim boyunca nerdeyse birtek domates aşerdim diyebilirim. Hergun çoban salata ya da söğüş... Dün sizin domates konservesi yapmanız çok cazip geldi bu yuzden, nasıl hazırladınız? Sadece domates mi yoksa biber v.s. de koydunuz mu?sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…