- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.841
slm kizlarrr
bende cok sik ugrayamadim esim izindeydi 3 haftalik o yuzden bizde bol bol gezdik pek siteye ugrayamadim fenerbahceminecim ve zeynep vuralcim kizlar beni unutmamissiniz canlarim ilginize cok tesekkur ederim.ben ve bebegim cok iyiyiz allahima binlerce sukur pazartesi 4 boyutlu ayrintili ultrasona girdik yuzunu net gordum tipki anasi gibi valla oglum diye soylemiyorum ama laf aramizda cok yakisikli(masallah suphanallah) hanginizinkini gelin diye alayim bilmem dusunmem lazim saka biyana sukur herseyi cok iyi oglumun.sizler nasilsiniz umarim herkez iyidir
orkidemmmmm kizin oluyomus kis ben tahmin etmistim ama sen hep erkek hissediyorum demistim ama kizlarda cok tatli oluyor ya bak ben kiz hissediyordum oglum olacak sen erkek diyordun kizin oluyo kismet hayirlisi olsun isallah hepimizin hakkinda :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
loracım senn göbiş nerde canım?koymıycanmı?
slm kizlarrr
bende cok sik ugrayamadim esim izindeydi 3 haftalik o yuzden bizde bol bol gezdik pek siteye ugrayamadim fenerbahceminecim ve zeynep vuralcim kizlar beni unutmamissiniz canlarim ilginize cok tesekkur ederim.ben ve bebegim cok iyiyiz allahima binlerce sukur pazartesi 4 boyutlu ayrintili ultrasona girdik yuzunu net gordum tipki anasi gibi valla oglum diye soylemiyorum ama laf aramizda cok yakisikli(masallah suphanallah) hanginizinkini gelin diye alayim bilmem dusunmem lazim saka biyana sukur herseyi cok iyi oglumun.sizler nasilsiniz umarim herkez iyidir
orkidemmmmm kizin oluyomus kis ben tahmin etmistim ama sen hep erkek hissediyorum demistim ama kizlarda cok tatli oluyor ya bak ben kiz hissediyordum oglum olacak sen erkek diyordun kizin oluyo kismet hayirlisi olsun isallah hepimizin hakkinda :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
hosgeldin tatlimm
yaa sormaa bes aydirr bi telas bi telass aldi basini gidiyorduu
kendimi bile gormez oldum
ruyalrim bi kiz bi erkekk
bilmemm belkide oglum olsun coook istemistimm belkide ondandirr
ama olsun kizimda olmasini istiycektim elbet birgun oda erken geldii
annemde telefonda dedi kurtajdan sonra genelde kiz olur dedi
biliyodum senin kizin olacagini diye soyledii
ama be biliyimm bi tek karnim ciktii tatli yedim bol bol
demek bunlar asilsiz seylermiss
artik kizimi verirem sanaakaydirigubbakcemile5
kızlar uyelik bilgilerimizin altında kk ticaret diye bir ibare çıkmış o nedir sizce?
arkadaşlar günaydın...bir sorum olacak...aranızda çalışan ya da mevzuatı bilen varsa bana doğum izni ile ilgili bilgi verebilir mi?? kaçıncı haftada rapor almalıyım?herhangi bir ssk hastanesi olur mu yoksa illa şirketin olduğu yerde mi olmalı?izin ne kadar?falan filan...stres yaptı bu izin muhabbeti bende
günaydın kızlar, zeynep, bhk.
niye her iş sana kaldı anlamadım bhk, kimse yardım etmedi mi ?, bari bugün iyi dinlen de ancak dünün yorgunluğunu atarsın:içelim:
aman sorma yaa..
yani kayınvalide de yaptı bi yandan az az ama çoğunu ben yaptım.
bide ben anlamıyorum ya..
ben ne zaman yanımda bi hamile olsa,
hiç kıyamayıp en ufak bişey için ayağa bile kaldırmam.
içim elvermez yani.
dün belimi tuta tuta bulaşık yıkadım da bir otur biz hallederiz diyen olmadı,onan şaşıyorum ben.
ah annem olsa bölemi yapardı ya..
arkadaşlar günaydın...bir sorum olacak...aranızda çalışan ya da mevzuatı bilen varsa bana doğum izni ile ilgili bilgi verebilir mi?? kaçıncı haftada rapor almalıyım?herhangi bir ssk hastanesi olur mu yoksa illa şirketin olduğu yerde mi olmalı?izin ne kadar?falan filan...stres yaptı bu izin muhabbeti bende
aman sorma yaa..
yani kayınvalide de yaptı bi yandan az az ama çoğunu ben yaptım.
bide ben anlamıyorum ya..
ben ne zaman yanımda bi hamile olsa,
hiç kıyamayıp en ufak bişey için ayağa bile kaldırmam.
içim elvermez yani.
dün belimi tuta tuta bulaşık yıkadım da bir otur biz hallederiz diyen olmadı,onan şaşıyorum ben.
ah annem olsa bölemi yapardı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?