2008 Aralık Anneleri

canım bende ara ara oluyor doktorum ilaç verdi o biraz rahatlatıyor canım doktoruna sor bence bazen dayanılmaz oluyor çünkü:sm_confused:

zeren çok sağol cnm cım..
sendeki kemik ağrısı mı yoksa kasık batması mı..dayanılmaz olan??demek ilaçlık bi durum yani çok şşaırdım demek ki boşuna strese gşrmemişim..hemen dr umu arayayım..

kızlar acıkcası benim pek akraban yok zaten iki dayım ve teyzem var sadece baska kimsem yok ole dugune cagıracak bende yok ama erkek arkadasım asiret gibi mubarek sadece yakın akrabaları yuz elli 200 kişi buralardada sole bi anlayıs var dugun akrabalarla yapılır onların gonlu olur daha sonra gencler toplasıp baska bi mekana giderler oynayıp zıplarlar gece bi kebapcıda biter yada corbacıda degişik buralarda

canım stres yapma benim başından beri kasıklarımda ağrı vardı artık iyice aşagıda oluyor batma gibi dayanamadım anlar oluyor dedim doktorumda ilaç verdi ağrın çok olunca al dedi kemiklerimde oluyor agrı sanki

bişey sorabilirmiyim kızlar :jeyyar:ben cok terliyorum hattinden fazla sanki saunada saatlerce kalmiş gibiyim heryerime ateş basıyor içimde sanki yangın var gibi sizede oluyormu:uhm:

bişey sorabilirmiyim kızlar :jeyyar:ben cok terliyorum hattinden fazla sanki saunada saatlerce kalmiş gibiyim heryerime ateş basıyor içimde sanki yangın var gibi sizede oluyormu:uhm:

aynen tatlım o kadar sıcak basıyorki bazen nefes alamıyorum sanki hamilelikten diyorlar ALLAH'tan son dönem serin havalara geliyor rahat oluruz umarım bari:CüvCüv:

sağolun kızlar ya eşime diyorum bana ateş basıyo yanıyorum diyorum adam hemen yanlış yere yorumluyo deli ediyo beni laelaelaelaelae

çok sağol zeren rahatladım walla...insnaın aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşması çok gzl gerçekten..

ah güzelim hep birlikte paylaşıp atlatacağız bu günleri sonra ALLAH'ın izniyle sağsalim bebeklerimize kavuşacağız inşaallah dualarım hep bunun için :Saruboceq:

sağolun kızlar ya eşime diyorum bana ateş basıyo yanıyorum diyorum adam hemen yanlış yere yorumluyo deli ediyo beni laelaelaelaelae

aman işte fenamı ole dusunmesi valla ben cok korkuyorum ilgisi milgisi azalır diye bazı erkekler rahatsız oluyolarmıs simdilik bişi yokta karnımız burnumuza gelince nolcak bilmem :asigim:

aman işte fenamı ole dusunmesi valla ben cok korkuyorum ilgisi milgisi azalır diye bazı erkekler rahatsız oluyolarmıs simdilik bişi yokta karnımız burnumuza gelince nolcak bilmem :asigim:

yok canım ben bazen diyorum ilerde neolcak diye dr yasaklayıncaya kadar devam diyor bizimki :jeyyar:

valla bendede terleme falan olmuyoda ellerim ve ayaklarım ateş topu gibi hele gece yatınca zonkluyo resmen ve acayip yanıyo ayaklarım özellikle gecede defalarca kalkıp su tutuyorum ayaklarımakafamçokkarıştı

arabuluculuk yaparım bende ortalı karıştırmayayım sonra:roflol:
ceyremin erkek işte senin kıza talip olsun dünür olun işte fikrim nasıl kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…