K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.881
günaydın arrkadaşlar..ben de sürekli yazamasam da sizi takip ediyorum devamlı..
ben de 24. haftanın içindeyim..ama şu 2-3 gündür moralim bozuk biraz..sizde de ara ara kasık hassasiyeti ve batması oluyo mu acaba??
bir de vajina çevresindeki iç kemikler ve ön taraftaki tüylü bölgemdeki kemik ağrıdı 2 gün..şimdi de elleyince hassasiyet var..yaşadınız mı hiç?*
olmazsa dr a gidicem bugün((((((
valla canın nasıl istiyosa öyle yap watergril havuzsa havuz salonsa salon ama ben olsaydım çok kalabalık olmayan daha çok gençlerden olusan ve yakın akrabalarımdan onları çağırırdım sazlı sözlü fazla zıplamadandüğünümü yapardım.kararda yorumda senın elbet
zeren çok sağol cnm cım..
sendeki kemik ağrısı mı yoksa kasık batması mı..dayanılmaz olan??demek ilaçlık bi durum yani çok şşaırdım demek ki boşuna strese gşrmemişim..hemen dr umu arayayım..
bişey sorabilirmiyim kızlar :jeyyar:ben cok terliyorum hattinden fazla sanki saunada saatlerce kalmiş gibiyim heryerime ateş basıyor içimde sanki yangın var gibi sizede oluyormu:uhm:
bişey sorabilirmiyim kızlar :jeyyar:ben cok terliyorum hattinden fazla sanki saunada saatlerce kalmiş gibiyim heryerime ateş basıyor içimde sanki yangın var gibi sizede oluyormu:uhm:
çok sağol zeren rahatladım walla...insnaın aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşması çok gzl gerçekten..
sağolun kızlar ya eşime diyorum bana ateş basıyo yanıyorum diyorum adam hemen yanlış yere yorumluyo deli ediyo beni laelaelaelaelae
aman işte fenamı ole dusunmesi valla ben cok korkuyorum ilgisi milgisi azalır diye bazı erkekler rahatsız oluyolarmıs simdilik bişi yokta karnımız burnumuza gelince nolcak bilmem :asigim:
:roflol::roflol::roflol:sağolun kızlar ya eşime diyorum bana ateş basıyo yanıyorum diyorum adam hemen yanlış yere yorumluyo deli ediyo beni laelaelaelaelae
benim dünürüm yine yok kız misss nerelerdesinkaydirigubbakcemile5
dünür de dünür biz napalım bak benim bir dünürüm bile yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dünür de dünür biz napalım bak benim bir dünürüm bile yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?