K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.861
guneydın canım anneler umarım bebişler superdir
gunaydın canım çok üzüldüm sana ya senağlama...eltini çağirip yardim isteseydin ben olsam öyle yapardim diye dusunuyorum.
Yalnız ben hamileliğim boyunca nerdeyse birtek domates aşerdim diyebilirim. Hergun çoban salata ya da söğüş... Dün sizin domates konservesi yapmanız çok cazip geldi bu yuzden, nasıl hazırladınız? Sadece domates mi yoksa biber v.s. de koydunuz mu?sengözlerimebaksanab
aman eltim de işten geldi 6 gibi,sonra da 3 yaşında oğlu var,onun bahanesiyle herşeyden kaytarır saolsun.
ay ben de doğurunca öle yapıcam artık.
konserve olayına gelince,içine az da olsa biberde katıyor kayınvalide..
ikisini de doğrayıp biraz yağda ceviriyor.
sonra kavanozlara koyup,sıcak kapakları kapatıyor işte ...
nerelerdesin kız yoktun ortalarda hallettinmi işlerini (düğün):uhm:
zaten muhtemelen doğurunca gözün hiçbirşey görmeyecek ayıp mayıp dinlemeyeceksin bebişinden ayrılamayacaksin... Bu arada annen doğumuna gelebiliyor değil mi?
saol canım hayırlısıyla sıra ona geldi okulda sınavlarım vardı dun bitti simdi ramazandan once dugunu yapıcaz benimki kosusturuyo işte nerde yapalım diye heryer dolu ramazandan once herkes dugunu yapmak istiyo uygun bi yer bulur bulmaz yapıcaz pek ilgilenemiyordum sınavlardan dolayı simdi onun pesine dusucem bide bastan savma olsun istemiyorum aslına bakarsanız fikirlere ihtiyacım var sizce salon dugunumu yoksa havuz bası dahamı uygun olur nedersiniz :uhm::uhm:
dinelemem de zaten...
annecim gelicek inş.
bi ramazan gibi çağırayım diyorum.
beraber alışveriş yaparız.
bi de doğuma yakın gelip kalır benimle inş..
atlayıp geliyor kadıncağız ne zaman gel desem zaten de,ben ona kıyamıyorum işte...
canım umarım diledin gibi olur bence ikiside olur ama yazın havuz başı daha hoş oluyor
yinede sen içine sindiği gibi yapabilirsin dilerim tatlım hayırlısı neyse öyle olsun şimdiden kolay gelsin size
bence göbüşün daha fazla buyumeden yapman yerinde olabilir sonra dilediğin gibi bir gelinlik bulamayabilirsin, ben şimdiden kardesimin dugunune giyecek kıyafet bulamadım valla hihoyyyt bayaği büyüdük artık...
saol canım hayırlısıyla sıra ona geldi okulda sınavlarım vardı dun bitti simdi ramazandan once dugunu yapıcaz benimki kosusturuyo işte nerde yapalım diye heryer dolu ramazandan once herkes dugunu yapmak istiyo uygun bi yer bulur bulmaz yapıcaz pek ilgilenemiyordum sınavlardan dolayı simdi onun pesine dusucem bide bastan savma olsun istemiyorum aslına bakarsanız fikirlere ihtiyacım var sizce salon dugunumu yoksa havuz bası dahamı uygun olur nedersiniz :uhm::uhm:
bence göbüşün daha fazla buyumeden yapman yerinde olabilir sonra dilediğin gibi bir gelinlik bulamayabilirsin, ben şimdiden kardesimin dugunune giyecek kıyafet bulamadım valla hihoyyyt bayaği büyüdük artık...
canım dogum izni 16 haftadan oluşuyor 8 hafta dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası 32.haftadan sonra dogum iznin başlıyor fakat ben çalışabilirim dersen son 3 haftaya kadar izin verilebiliyor canım böylelikle geri kalan 5 haftan dogum sonrasına eklenip 13 haftalık dogum iznini kullanıp tekrar işe başlıyorsun canım yardımcı olduysam ne mutlu bana
canım yanlış anlama ama sade bir tören yapsanız daha uygun olur bu saatten sonra senin içinde kalsın istemem ama malum 6.ayın içine girdik bazı şeyleri saklayamayız ama başkalarının farklı düşünceleriylede karşı karşıya gelmek istemem dogrsu ama genede sen bilirsin
canım haklısın bende sadece bi nikah istedim onceleri ama benimki dugun herkes kadar seninde hakkın dedi isteyen gelir istemeyen gelmes dedi doktorumlada konustum oda hayat tecrubelerden ibarettir dedi dugununu yap dostunu dusmanını gor acıda olsa dedi bu dugun en buyuk tecruben olucak belkide aileni ve dostlarını tanımak için en buyuk fırsat dedi dogru diyolar demiyorum beni cesaretlendirdiler ama acıkcası
canım haklısın bende sadece bi nikah istedim onceleri ama benimki dugun herkes kadar seninde hakkın dedi isteyen gelir istemeyen gelmes dedi doktorumlada konustum oda hayat tecrubelerden ibarettir dedi dugununu yap dostunu dusmanını gor acıda olsa dedi bu dugun en buyuk tecruben olucak belkide aileni ve dostlarını tanımak için en buyuk fırsat dedi dogru diyolar demiyorum beni cesaretlendirdiler ama acıkcası
teşekkür ederim...daha çook beklicem demek ki
canım valla bneim açımdan zor bir durum olurdu cesaret edebilirmiydim düğüne bilemiyorum ama düğünde ayrı bir olay mutluluk :1hug:
teşekkür ederim...daha çook beklicem demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?