2008 Aralık Anneleri

aman eltim de işten geldi 6 gibi,sonra da 3 yaşında oğlu var,onun bahanesiyle herşeyden kaytarır saolsun.
ay ben de doğurunca öle yapıcam artık.

konserve olayına gelince,içine az da olsa biberde katıyor kayınvalide..
ikisini de doğrayıp biraz yağda ceviriyor.
sonra kavanozlara koyup,sıcak kapakları kapatıyor işte ...

zaten muhtemelen doğurunca gözün hiçbirşey görmeyecek ayıp mayıp dinlemeyeceksin bebişinden ayrılamayacaksin... Bu arada annen doğumuna gelebiliyor değil mi?

nerelerdesin kız yoktun ortalarda hallettinmi işlerini (düğün):uhm:

saol canım hayırlısıyla sıra ona geldi okulda sınavlarım vardı dun bitti simdi ramazandan once dugunu yapıcaz benimki kosusturuyo işte nerde yapalım diye heryer dolu ramazandan once herkes dugunu yapmak istiyo uygun bi yer bulur bulmaz yapıcaz pek ilgilenemiyordum sınavlardan dolayı simdi onun pesine dusucem bide bastan savma olsun istemiyorum aslına bakarsanız fikirlere ihtiyacım var sizce salon dugunumu yoksa havuz bası dahamı uygun olur nedersiniz :uhm::uhm:

zaten muhtemelen doğurunca gözün hiçbirşey görmeyecek ayıp mayıp dinlemeyeceksin bebişinden ayrılamayacaksin... Bu arada annen doğumuna gelebiliyor değil mi?

dinelemem de zaten...

annecim gelicek inş.
bi ramazan gibi çağırayım diyorum.
beraber alışveriş yaparız.
bi de doğuma yakın gelip kalır benimle inş..

atlayıp geliyor kadıncağız ne zaman gel desem zaten de,ben ona kıyamıyorum işte...

canım umarım diledin gibi olur bence ikiside olur ama yazın havuz başı daha hoş oluyor
yinede sen içine sindiği gibi yapabilirsin dilerim tatlım hayırlısı neyse öyle olsun şimdiden kolay gelsin size

canım annenin yanında olması çok iyi olur bende annemi yanımdan daha şimdiden ayırmıyorum halimizden anlayan onlar kıyamadıkları için ALLAH onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

canım umarım diledin gibi olur bence ikiside olur ama yazın havuz başı daha hoş oluyor
yinede sen içine sindiği gibi yapabilirsin dilerim tatlım hayırlısı neyse öyle olsun şimdiden kolay gelsin size

bence göbüşün daha fazla buyumeden yapman yerinde olabilir sonra dilediğin gibi bir gelinlik bulamayabilirsin, ben şimdiden kardesimin dugunune giyecek kıyafet bulamadım valla hihoyyyt bayaği büyüdük artık...

bence göbüşün daha fazla buyumeden yapman yerinde olabilir sonra dilediğin gibi bir gelinlik bulamayabilirsin, ben şimdiden kardesimin dugunune giyecek kıyafet bulamadım valla hihoyyyt bayaği büyüdük artık...

evet ya göbüşler büyüdü 23 ünde de abimin oğlunun sünneti var geçen hafta kıyafet aramaktan bittim göbek sığmıyor bir yere :roflol:

canım yanlış anlama ama sade bir tören yapsanız daha uygun olur bu saatten sonra senin içinde kalsın istemem ama malum 6.ayın içine girdik bazı şeyleri saklayamayız ama başkalarının farklı düşünceleriylede karşı karşıya gelmek istemem dogrsu ama genede sen bilirsin

haklısın canım gelinligimin modelini sectim annem dikicek baska terziye guvenemem parmakları sihirlidir sagolsun annemin :dance: nikahla dugunu denk getiremedik nikahı yapıyoruz cumartesi dugunde olsaydı super olcaktı :çok üzgünüm:

teşekkür ederim...daha çook beklicem demek ki

canım haklısın bende sadece bi nikah istedim onceleri ama benimki dugun herkes kadar seninde hakkın dedi isteyen gelir istemeyen gelmes dedi doktorumlada konustum oda hayat tecrubelerden ibarettir dedi dugununu yap dostunu dusmanını gor acıda olsa dedi bu dugun en buyuk tecruben olucak belkide aileni ve dostlarını tanımak için en buyuk fırsat dedi dogru diyolar demiyorum beni cesaretlendirdiler ama acıkcası

canım valla bneim açımdan zor bir durum olurdu cesaret edebilirmiydim düğüne bilemiyorum ama düğünde ayrı bir olay mutluluk :1hug:

valla canın nasıl istiyosa öyle yap watergril havuzsa havuz salonsa salon ama ben olsaydım çok kalabalık olmayan daha çok gençlerden olusan ve yakın akrabalarımdan onları çağırırdım sazlı sözlü fazla zıplamadan düğünümü yapardım.kararda yorumda senın elbet

valla cesarettinden dolayı tebrik ederim ben cesaret edemezdim hiçbirzaman sana sonsuz mutluluklar canım yolunuz hep acık aydınlık olsun bir yastıkta kocayın canım:1hug:

günaydın arrkadaşlar..ben de sürekli yazamasam da sizi takip ediyorum devamlı..
ben de 24. haftanın içindeyim..ama şu 2-3 gündür moralim bozuk biraz..sizde de ara ara kasık hassasiyeti ve batması oluyo mu acaba??
bir de vajina çevresindeki iç kemikler ve ön taraftaki tüylü bölgemdeki kemik ağrıdı 2 gün..şimdi de elleyince hassasiyet var..yaşadınız mı hiç?*
olmazsa dr a gidicem bugün((((((

canım valla bneim açımdan zor bir durum olurdu cesaret edebilirmiydim düğüne bilemiyorum ama düğünde ayrı bir olay mutluluk :1hug:

eminim cok gusel bi mutluluktur bide ben cok hayalperestimdir erkek arkadasımla konusuyoduk onceden sole gelinligim olcak bole dugunum olcak dillere destan olcucak bilmem ne oda haliyle hayallerimden vaz gecmemi istemiyo simdi sunu cok ii biliyorum ama o dugun dillere destan olucak ii yada kotu -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…