2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar zeynep ne oldu hakikaten bende çok telaşlandım nereye gitti şimdi bu kız umarım kötü bişey yoktur.bize hemen bilgi ver lütfen

morelim baya kötü oldugu için yazamadım kızlar
dün dr gittik annemle usg için kendi dr beni radyolajş dr yönlendirmiş sıramız geldi annemle girdik dr eski bir ultrason cihazınla baktı ve bebeğin miğdesi cok büyük bunu hemen dr gösterin dedi ve raporada yazdı ben ağlamaklı bir şekilde dr önemli mi dedim dr incelesin bazı testlerin yapılması lazım o sizi başka dr yönlendircektir dedi 5 defa sordum dr aynı şeyi söyledi neyse ben ağlamaklı bir şekilde cıktım dr yanından annem ağlıyo sonra dr'muzun yanına gittim dr izinliymiş 1 hafta yokmuş başka dr için sıra verin dedim drlarımız dolu 9 eylülden sonraya verebiliriz dediler ben zaten resmin öldüm orda hemen devlet hastanesine koştum saat 3,30 oldugu için dr kalmamış nöbetci dr anlamadı annemle hemen başka özel hastaneye koştuk oralarıda randevu vermediler tanıdık dr aradık onlarda izine cıkmış sağlık ocagına gittik aile hekimine danışcaz oda izinliymiş ben annem ortada kaldım oturdum bir taşa ağlamaktan başka bişey yapamıyorum caresizlik cok kötü bişey ve anne olmak bu olsa gerek dedim 3'ten 6'ya kadar dr aradım ve bulamadım delirmek üzereydim eşimde kdv zamanı oldugu için yanıma gelemiyor o işyerinde ağlar ben hastane köşelerinde eşimin patronu neoldu demiş eşimde anlatmış durumu dr tanıdığı varmış hemen yönlerdirdi bizi ben oraya nasıl vardım onu bile hatırlamıyorum dr inceledi baktı bişey yok dedi bir bebeğin miğdesi büyük denmesi ve endişelenmesi için 7 cm geçmesi lazımmış ama benim bebeğimin miğdesi 2,16 cm miş dr öyle deyince rahatladım biraz ama hala içimde bir kuşku bir endişe var sabaha kadar uyumadık eşimle sürekli ağlıyorum kızlar

kızlar hepinize günaydın.
zeynepcim çok şükür normalmiş.özellerde para koparmak için test falan istiyolar işte herşey para için ne olur üzülmecanım.bebişinde üzülüyo.
kendi dr gelince onada gösterirsin.için dahada rahat eder.
annesi kızarız sna haaaaaaa.
kaçgrolmuşgüzelkızınannesi?

canım ya üzülme ne olur bu dr.lar kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramıyor ötekide dr.bişey olsa mutlaka söylerdi bir dr.dediği diğerini tutmuyor.içini ferah tut hiç bişey çıkmayacak bak gör bizi strese sokuyolar sadece hiç takma lütfen kıyamam ya

banada pazartesi dr dediki uzun yüzlü bir bebk bu .bebeğin resminide verdi ama makina dandik diye hiçbişey belli değil.takma canım.
kendi dr görünürsün gelir gelmez..üzme meleğini annesi....

biraz daha iyiyim ama içim hala acıyo kızlar ben parasından geçtim eger parasından yapılıyorsa ben bebeğim için canımdan vazgecerim nedemek para ne istiyorlarsa veriyoruz şimdi başka bir dr gidicem onada danışıcam kendi dr danışcam ancak ozaman içim rahat eder sağolun kızlar bana morel verdiğiniz için

git tabii içini mutlaka rahatlat ama bak gör hiç bişiy çıkmıycak sadece insanın psikolojisini bozuyolar bugün gazetede okudum kadına 9 ay ikiz bebek demişler kadına doğumdan sonra tek bebek vermnişler yani her dr.ii demek değildir üzülmee sakın

bende duymuştum haberlerde gercekten nasıl bir toplumda yaşıyoruz anlayamadım dün 4 saattım cehennem gibiydi bana kimse o 4 saatin hesapıı veremez bilinçli bilinçsiz insanları dr yapıyorlar ve insan hayatı bukadar cokmu ucuz

canımsın o yüzden takma tabii o saatlerin hesabını veremezler kolay değil çok ufak bi şüphe verseler bende deliriyorum ama sabır işte Allahın izni ile hiç bişey olmaz.:CüvCüv:

Zeynepcigim çok uzuldum doktorumuz acaip bir sorun var demediği sürece "usg çok şart bişey mi acaba?" derken dün sana bunu kast etmiştim. Sonuçta hepimiz her ay rutin kontrollerimize gidiyoruz.Bu gune kadar hiç bir anormal bulguya rastlanmadı. Masallah Elifnaz'ımız çok saglıklı kıpır kıpır bir kuzu... Orda Allah bilir bakmış olmak için bakan, belki de bu konuda yeterince uzman olmayan bir doktorun safsatası...
Hiç üzme kendini içini çok ferah tut tamam mı canım..

zeynep çok geçmiş olsun canım, kalbini ferah tut, ben başından beri böyle şeylerle uğraştığım için seni çok iyi anlıyorum, doktorlar bazen gerçekten abartıyorlar, onlara göre biz en kötüsünü söyleyelim de iyi çıkarsa sevinirsiniz mantığı, bir de bilseler biz nasıl ölüp ölüp diriliyoruz, sen genede başka doktorlara da danış mutlaka

ah canım yaaa, neler yaşatmışlar sana. böyle doktorların diplomasını elinden almak gerek. kime güveneceğimizi bilmez duruma geldik.vicdansız, kimbilir o eski makinada mide yerine ne gördü. canım üzme canını, diğer doktorun söylediği rakamlar arasında büyüjk fark var. hani sınırda olsa şüphelenirsin ama iyi gibi gözüküyor. sen içini ferah tut. kendi doktorundan gerekli bilgiyi alırsın. geçmiş olsun.

cok sağolun kızlar bana morel verdiniz:teselli: yavrum dünden beri oda benimle bir gerildi kaldı allah kimseyi dün yaşattıklarımı yaşatmasın diyorum ve her anayı evlatını kucagına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin

geçmiş olsun zeynepcim,yaşadığın sıkıntının boyutunu tahmin edebiliyorum..maalesef canım doktorlarımız artık güven vermiyorlar(hepsi değil tabi),acaba benmi fazla pimpirik oldum diye düşünürken üzülerek okuduklarım ve çevremde yaşadıklarımı görünce düşüncemde haklı olduğumu birkez daha anladım. canım üzülme lütfen içini ferah tut aklı sıra bilgiçlik yapmış bana kalırsa vakit kaybetmeden doktorunu değiştir canım ,tekrar geçmiş olsun..

pazartesi günü kendi dr göstericem sonuçları bakalım o nediyecek zaten dün araştırdım başka bir dr için başka bir hastanenin dr'na randevu aldım birde o baksın bakalım ne diyecek canım

zeynepcim cnm cok cok gecmis olsun ama inanki hicbirsey yoktur eminim ne bicim dr lar bunlar ya acaba diyorum bunlarin hicmi cocugu yok insan duygularindan hicmi hic anlamiyorlar sen sakin uzme o tatli canini kizimiz sagliklidir eminim cnm guvenilir olmayan dr lara inanma sende cnm icini rahat tut tamammi

Çok sinirlendim ben şu doktoruna yaNerdeymiş şu gerizekalı doktor?Sen bana yakınsınsın Zeynep.Yerini söyle gidip döveyimklava:Ne sanıyo kendini de bilir bilmez konuşuyo?!!
Sen hiç bozma moralini artık.Bebeğin maşallah sağlıklıdır.Olmasa önce sen hissederdin.Ne de olsa anne sensin.İzmir'de doktora gitmeyi düşünürsen ben her türlü yardımcı olurum.Şimdi bebeğin için biraz gülme zamanı.Gül bakalım:CüvCüv:

arkadaşlar merhaba ben ocak annelerindenim, dün ayrıntılı ultrasona girdim ve dr amnio sıvımın fazla ve bebeğin biraz büyük olduğunu o yüzden şeker yükleme testini şimdiden yaptırmam gerektiğini söyledi.
Sizler benden 1 ay önde olduğunuz için bu testi yaptırmışsınızdır diye umuyorum, bu testi yaptıran yada bilgisi olan var mı? Eğer test sonucu kötü çıkarsa ne gibi durumlar söz konusu acaba? Şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…