2008 Aralık Anneleri

biz talip olduk kızlara önce annesi de verdi gitti sözünün eriymiş damatlarını kaptırmadı dünürüm...
kız Emine nerdesin kaşlı gözlü gelin aldık, bahçenizde yapmayacak mıyız düğün?

ben hamiş kalmadan önce diyodum kızım olursa efsa oğlum olursa eymen koyacam diyodum inşallah fikrimizden caymayız efsa yı çok beğeniyorum kulağada hoş geliyo

bugün tüm gün doktorlardaydım, dahiliye uzmanı insülin dozajımı arttırdı umarımbu sefer düşer tabi, bebişim ise 644 gr olmuş, doktor tüm gelişiminin normal olduğunu söyledi ayrıca renkli resmini kağıda basıp verdi bu sefer , eğer şekerimde bir sorun çıkmazsa sezeryan haftasına kadar bekleyebileceğimi söyledi umarım öyle olur, erken doğum yapacağım diye ödüm kopuyor, ama bugün kötü bir haber almadığım için biraz rahatladım açıkçası

herkeze günaydın hayırlı cumalar a.s.
dorucum birazda olsa iyi haber almana cok sevindim canım birazda olsa morel olmuştur sana:1hug:

herkeslere merhabakaydirigubbakcemile5
nöbetten çıktım acayip bir enerji varkafamçokkarıştı
birazdan pilim biter-tatlicadiarzu-ama
önce yemek yiyip oğlmun karnını bir doyurayım ben
hemen geliyom

Gunaydın adamel ozledik seni valla gozukmuyorsun hiç... Çok mu yoruyorlar seni nöbetlerde?

yoruluyorum canım yaaa
ama az kaldı eylülde nöbetlerden çıkıp mesai ye geçeceğim inşallahhihoyyyt
cokacimcoookyemeğimi yiyeyim ben hazırladım şimdi yemek zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…