- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.461
gunaydin kizlar herkesin cumasi mubarek olsun
zeamayiscim bazen benimde yumurtaliklarimda agri olyuor ozellikle cok konustugum zamanlar oluyor ama dinlenerek geciyor agrilarim olunca genelde sol yanima yatiyorum biraz dinlenince geciyor cnm sanada tavsiye ederim
ayyy bu arada evde olmak ne güzelmiş. koltuğa uzandım, kucağımda bilgisayar, televizyonda yaprak dökümü :))))))))))))))) izledikçe sinirlerim kıpraşıyor yine, bu ferhundeyi dövmek istiyorumklava:
lora hoşgeldin canım bulantıların ne alemde inş geçmiştir.
benim hala arada oluyo ve çıkarıyorum malesef.ama bebişim iyiymiş dün gördüm.
zeacım evet bildfiğim kadarıyla başka test yok.
aman olmasında zaten ilk günden beri test test.
insan stres oluyo.
bide bizim kızların kesesi 1mi?yoksa ayrı keselerdelermi?
ah canım nereme yatsam şaşırdım. sola ve sağa yatınca bebeişler çok tekmeliyor. bunu rahatsız olduklarından mı yapıyorlar yoksa keyifleri yerinde olduğu içinmi anlayamadım. sırt üstü yatıncada bebişler duruyor ama sırtım çok ağrıyor. napacağımı şaşırdım.
cnm mide bulantim arada oluyo hala malesef ozellikle sabahlari acliga hic gelemiyorum uyandigim an bisey yemek zorunda kaliyorum ama onun haricinde o gunden sonra kusmadim sukur hersey yiyemiyorum ama bazi seyler hala midemi bulandiriyo mesela baliga hep kusuyorum ama yemek de gerekiyor biliyorum ne yapacagimi sasirdim valla balik konusunda dr a soracam haftaya bunu karsilayacak bi ilac falan varsa versin diye
lora hoşgeldin canım bulantıların ne alemde inş geçmiştir.
benim hala arada oluyo ve çıkarıyorum malesef.ama bebişim iyiymiş dün gördüm.
zeacım evet bildfiğim kadarıyla başka test yok.
aman olmasında zaten ilk günden beri test test.
insan stres oluyo.
bide bizim kızların kesesi 1mi?yoksa ayrı keselerdelermi?
ayrı keselerde canım. çift yumurta
canım sende izleme sinirlerin kıpraşmasını istemiyorsan hoş bende o ferhundeyi elime bir geçirsem mahvedicem ama ben kaynanadan cektiğim için bazen ohh iyi yapıyor diyorum
acaba birbirine benzeyecekler mi? gelinim yuzunu göstermiyor degil mi hiç? Cemre kime benziyor?
bir hafta sonra Allah kısmet ederse ben evdeyim ama bu hafta zorlu gececek malum tasınacağizzz çok gözümde buyuyor...
hadi yaaaa, bunları hakedecek ne yapabilirki insan? bu kaynanalar niye böyleki. Benimki çok uzakta. yılda bir-iki kere görüşebiliyoruz ondada el üstünde tutuyorlar beni sağolsunlar. yakın olsaydıkta böyle olurmuydu bilmem. Adı kaynana işte.
ne yapabilirki dedin değilmi benim düşük yapmama sebep oldu canım birde ben düşük yapıyorum kanamam var gelin bize surat ediyo diye eşimi doldurmuş daha böyle birsürü şey canımklava:
anaaammm nasıl insanlar var yaaaklava: klava: umarım eşin farkındadır herşeyin. en önemlisi o. kaynana yırtınsın dursun.
günaydın şeker anneler..uzun süredir gelemedim yanınıza.. izne çıkmıştım 2 hafta yoktum ve bugün başladım..:çok üzgünüm:.. tatilim çok keyifli geçti eşimle akçakocaya gittik denize girdim ve bol bol yüzdüm..:lepi:.. çok zor geldi sabah kalkıp işe gelmek.. kararımı verdim ekimde 32 haftamda çıkıcam izne..37. haftayı beklemicem..:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?