2008 Aralık Anneleri

ah canım nereme yatsam şaşırdım. sola ve sağa yatınca bebeişler çok tekmeliyor. bunu rahatsız olduklarından mı yapıyorlar yoksa keyifleri yerinde olduğu içinmi anlayamadım. sırt üstü yatıncada bebişler duruyor ama sırtım çok ağrıyor. napacağımı şaşırdım.

lora hoşgeldin canım bulantıların ne alemde inş geçmiştir.
benim hala arada oluyo ve çıkarıyorum malesef.ama bebişim iyiymiş dün gördüm.
zeacım evet bildfiğim kadarıyla başka test yok.
aman olmasında zaten ilk günden beri test test.
insan stres oluyo.
bide bizim kızların kesesi 1mi?yoksa ayrı keselerdelermi?

ayyy bu arada evde olmak ne güzelmiş. koltuğa uzandım, kucağımda bilgisayar, televizyonda yaprak dökümü :))))))))))))))) izledikçe sinirlerim kıpraşıyor yine, bu ferhundeyi dövmek istiyorum klava:

canım sende izleme sinirlerin kıpraşmasını istemiyorsan hoş bende o ferhundeyi elime bir geçirsem mahvedicem ama ben kaynanadan cektiğim için bazen ohh iyi yapıyor diyorum

cnm mide bulantim arada oluyo hala malesef ozellikle sabahlari acliga hic gelemiyorum uyandigim an bisey yemek zorunda kaliyorum ama onun haricinde o gunden sonra kusmadim sukur hersey yiyemiyorum ama bazi seyler hala midemi bulandiriyo mesela baliga hep kusuyorum ama yemek de gerekiyor biliyorum ne yapacagimi sasirdim valla balik konusunda dr a soracam haftaya bunu karsilayacak bi ilac falan varsa versin diye

cnm bebekler bunu yapmak zorundalar zaten onlar suan egzersiz yapiyorlarmis yani rahatsiz olduklarindan yada keyif aldiklarindan degil bide simdi yerleri baya genis diye istedikleri gibi hareket edebiliyorlar ilerde hic alanlari kalmayacak kuzularin ama sen yinede surekli sola yatmaya calis kan akisi hizli olur oylece diger turlu tansiyon dusebiliyor cnm

balık yağı tavsiye edecektir. Kapsul olarak satılıyor eczanelerde ben balık yiyebildiğim halde içiyorum fazlasının zararı yok yararı var dedi doktor.:lepi:

ayrı keselerde canım. çift yumurta

canım sende izleme sinirlerin kıpraşmasını istemiyorsan hoş bende o ferhundeyi elime bir geçirsem mahvedicem ama ben kaynanadan cektiğim için bazen ohh iyi yapıyor diyorum

hadi yaaaa, bunları hakedecek ne yapabilirki insan? bu kaynanalar niye böyleki. Benimki çok uzakta. yılda bir-iki kere görüşebiliyoruz ondada el üstünde tutuyorlar beni sağolsunlar. yakın olsaydıkta böyle olurmuydu bilmem. Adı kaynana işte.

banada dr dün dişlerimi fırçalarken kanadığını sölediğimde kalsiyum ilacı verdi suda eriyor içiyorum.rengi çok kötü biraya benziyor aynı.

acaba birbirine benzeyecekler mi? gelinim yuzunu göstermiyor degil mi hiç? Cemre kime benziyor?

sorma canım baharım çok nazlı. göstermedi yüzünü. cemremide babası bana benzetti :)))) tabi bunlar sadece animasyon görüntüler. doğunca anlayacağız :))))

bir hafta sonra Allah kısmet ederse ben evdeyim ama bu hafta zorlu gececek malum tasınacağizzz çok gözümde buyuyor...

ah canıııım şu taşınma işleri çok zor. bizde annemlerin alt katına taşınacağız ama ben şimdi istemiyorum. doğum olsun hayırlısıyla, çocuklar biraz toparlansın sonra düşünüyorum. çok zor çoooooookkkk. Allah yardımcın olsun.

ne yapabilirki dedin değilmi benim düşük yapmama sebep oldu canım birde ben düşük yapıyorum kanamam var gelin bize surat ediyo diye eşimi doldurmuş daha böyle birsürü şey canım klava:

ne yapabilirki dedin değilmi benim düşük yapmama sebep oldu canım birde ben düşük yapıyorum kanamam var gelin bize surat ediyo diye eşimi doldurmuş daha böyle birsürü şey canım klava:

anaaammm nasıl insanlar var yaaaklava:klava: umarım eşin farkındadır herşeyin. en önemlisi o. kaynana yırtınsın dursun.

günaydın şeker anneler..uzun süredir gelemedim yanınıza.. izne çıkmıştım 2 hafta yoktum ve bugün başladım..:çok üzgünüm:.. tatilim çok keyifli geçti eşimle akçakocaya gittik denize girdim ve bol bol yüzdüm..:lepi:.. çok zor geldi sabah kalkıp işe gelmek.. kararımı verdim ekimde 32 haftamda çıkıcam izne..37. haftayı beklemicem..:1closedeyes:

nurgüncüm hoşgeldin canım.
ohh negüzel yaaa.
ben daha denize siftah bile yapamadım en son geçen sene balayına gitmiştik :)
neyse seneye inş bebişimzle gideriz bizde:)

hoşgeldin canım tatilin güzel geçmesine sevindim

zeynep cim az önce okudum sende işten ayrılmaya karar vermişsin.. kız ipi beraber gögüsleyecektik sözde.. erken pes ettin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…