2008 Aralık Anneleri

kızlar benim cok uykum var geceleri uyuyamıyorum sıcaktan sonrada işyerinde uyumak için yer arıyorum gözlerimi kapattığım anda derin bir uykuya dalcam nerdeyse

kızlar benim cok uykum var geceleri uyuyamıyorum sıcaktan sonrada işyerinde uyumak için yer arıyorum gözlerimi kapattığım anda derin bir uykuya dalcam nerdeyse

aynı şey bende var canım
bi de gece nöbet tutuyorum ben
sabah yemek yiyip yatınca midem de reflü oluyor
iyice uykulu gezer oldum

sen işten çıkmayı düşünüyor musun hala canım

aynı şey bende var canım
bi de gece nöbet tutuyorum ben
sabah yemek yiyip yatınca midem de reflü oluyor
iyice uykulu gezer oldum

sen işten çıkmayı düşünüyor musun hala canım

evet canım zaten konuştum patronlarla onlar da bana hak verdi inanın cok zor olucak benim patronum yeni dogum yaptı işe başladı kadın evle iş arasında mekik döşüyor ve mama verilmeye başlandı onları gördükce icim sızlıyo birde ben burda çalışanım öyle zırt bırt izinde alamam mecburiyetten canım

hayırlısı olsun
biraz büyüyünce tekrar başlarsın
kızı biraz büyüt bakalım annesi

kızlar birazönce ocak annelerini okudum bir arkadaşımız ocak 2007'de dogum yapmış 7 aylık bir kızı varmış ve kadın dün hamile oldugunu ögrenmiş ve kararsız kalmış böyle bir durumda siz olsanız neyapardınız

buyuk konusmayayım ama ben aldıramazdım herhalde...
Sonuçta benim annemde kayınvalidemde oldukça gençler ve yardımcı olurlar...
Ama 7 ayda çok azmış, bari 1-1,5 sene olsaymış.

çok sevindim canım,inşallah doğuma kadar da böyle devam eder...

yok yaa nasılll aldıracak ki
birine haksızlık yapmamak için diğerini öldürmek allah korusun
asla yapamam ben

slm zeynep,uyku sorunu bende de var canım geceleri en fazla 2 saat uykum var nayseki en ağır dönemimiz sonbahar aylarına ve kışa denk geliyor...ilk doğumumu şubat ayında yapmıştım ben ve hiç yaz sıcaklarından etkilenmemiştim ama bu defa sıcaklar benide bir hayli rahatsız ediyor elimde ayranımla geziyorum desem yeridir canım...
aynı durumda ben olsaydım eğer 2 çocuk düşünüyorsam kesinlikle doğururdum çünkü olmuş artık...

Günaydin kizlar zeynepcim soruna cvp bende aldirmazdim çocuk çok büyük bir nimet allah bir sürü insana nasip etmiyor sana vermişse kiymetini biliceksin bence

günaydın kızlaaar,
derin konulara dalınmış, ben bir daha hamile kalsam ikiz olma şansı yüksek :1shok: ama aldırmazdım bende, nasıl kıyar insan

ben bugün yine işe gidemedim kızlar. şu anda evdeyim. Ağrım var yumurtalıklarımda. gecede bebeişler çok hareketliydi uyutmadılar beni yavrularım.

sizde de ağrılar var mı? en çok nereniz ağrıyor?

dünürcüm hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun.
benim belim ağrıyor en çok malesef oda çok şükür ara ara oluyorhihoyyyt
siz şeker testini nezaman yaptırcaksınz kızlar?
bana dr 28 haftada dedi oğün hem bebişimi görcem hemde şeker olayını halletcem.
pazartesi kardeşimn orda yaptırdığımda sınır 145di benim 144çıktı.yani iyi.
inş bunuda sağlıkla atlatırız:1hug:

cok geçmiş olsun canım bazen bir tanesi bile canımızı fena yakıyor ki sende iki tane var allah sabırlar versin diyorum ben canım

ya benim dr 28 haftamda yaptırtcak acaba başka dr sorsam hoş önümüzdeki hafta başka bir dr gitmeye başlıcam ama :uhm:

benim doktor kontrolüm 1 eylülde, o gün 24+4 günlük olacağım. bakalım doktor söyler herhalde testi. söylemezse ben sorarım zaten.

söylediğin gibi canım inşallah bu testide iyi atlatırız. sonrasında bişey kalmıyor galiba dimi?

gunaydin kizlar herkesin cumasi mubarek olsun

zeamayiscim bazen benimde yumurtaliklarimda agri olyuor ozellikle cok konustugum zamanlar oluyor ama dinlenerek geciyor agrilarim olunca genelde sol yanima yatiyorum biraz dinlenince geciyor cnm sanada tavsiye ederim

ayyy bu arada evde olmak ne güzelmiş. koltuğa uzandım, kucağımda bilgisayar, televizyonda yaprak dökümü :))))))))))))))) izledikçe sinirlerim kıpraşıyor yine, bu ferhundeyi dövmek istiyorum klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…