- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.441
kızlar benim cok uykum var geceleri uyuyamıyorum sıcaktan sonrada işyerinde uyumak için yer arıyorum gözlerimi kapattığım anda derin bir uykuya dalcam nerdeyse
aynı şey bende var canım
bi de gece nöbet tutuyorum ben
sabah yemek yiyip yatınca midem de reflü oluyor
iyice uykulu gezer oldum
sen işten çıkmayı düşünüyor musun hala canım
evet canım zaten konuştum patronlarla onlar da bana hak verdi inanın cok zor olucak benim patronum yeni dogum yaptı işe başladı kadın evle iş arasında mekik döşüyor ve mama verilmeye başlandı onları gördükce icim sızlıyo birde ben burda çalışanım öyle zırt bırt izinde alamam mecburiyetten canım
hayırlısı olsun
biraz büyüyünce tekrar başlarsın
kızı biraz büyüt bakalım annesi
bugün tüm gün doktorlardaydım, dahiliye uzmanı insülin dozajımı arttırdı umarımbu sefer düşer tabi, bebişim ise 644 gr olmuş, doktor tüm gelişiminin normal olduğunu söyledi ayrıca renkli resmini kağıda basıp verdi bu sefer , eğer şekerimde bir sorun çıkmazsa sezeryan haftasına kadar bekleyebileceğimi söyledi umarım öyle olur, erken doğum yapacağım diye ödüm kopuyor, ama bugün kötü bir haber almadığım için biraz rahatladım açıkçası
kızlar birazönce ocak annelerini okudum bir arkadaşımız ocak 2007'de dogum yapmış 7 aylık bir kızı varmış ve kadın dün hamile oldugunu ögrenmiş ve kararsız kalmış böyle bir durumda siz olsanız neyapardınız
kızlar birazönce ocak annelerini okudum bir arkadaşımız ocak 2007'de dogum yapmış 7 aylık bir kızı varmış ve kadın dün hamile oldugunu ögrenmiş ve kararsız kalmış böyle bir durumda siz olsanız neyapardınız
günaydın kızlaaar,
derin konulara dalınmış, ben bir daha hamile kalsam ikiz olma şansı yüksek :1shok: ama aldırmazdım bende, nasıl kıyar insan
ben bugün yine işe gidemedim kızlar. şu anda evdeyim. Ağrım var yumurtalıklarımda. gecede bebeişler çok hareketliydi uyutmadılar beni yavrularım.
sizde de ağrılar var mı? en çok nereniz ağrıyor?
günaydın kızlaaar,
derin konulara dalınmış, ben bir daha hamile kalsam ikiz olma şansı yüksek :1shok: ama aldırmazdım bende, nasıl kıyar insan
ben bugün yine işe gidemedim kızlar. şu anda evdeyim. Ağrım var yumurtalıklarımda. gecede bebeişler çok hareketliydi uyutmadılar beni yavrularım.
sizde de ağrılar var mı? en çok nereniz ağrıyor?
dünürcüm hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun.
benim belim ağrıyor en çok malesef oda çok şükür ara ara oluyorhihoyyyt
siz şeker testini nezaman yaptırcaksınz kızlar?
bana dr 28 haftada dedi oğün hem bebişimi görcem hemde şeker olayını halletcem.
pazartesi kardeşimn orda yaptırdığımda sınır 145di benim 144çıktı.yani iyi.
inş bunuda sağlıkla atlatırız:1hug:
dünürcüm hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun.
benim belim ağrıyor en çok malesef oda çok şükür ara ara oluyorhihoyyyt
siz şeker testini nezaman yaptırcaksınz kızlar?
bana dr 28 haftada dedi oğün hem bebişimi görcem hemde şeker olayını halletcem.
pazartesi kardeşimn orda yaptırdığımda sınır 145di benim 144çıktı.yani iyi.
inş bunuda sağlıkla atlatırız:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?