2008 Aralık Anneleri

al benden de o kadar.. senin bebigin kilosunun masallahı var ya o yuzden oyle dusundum bir an.. hem ilkim le orkidenin kızlar yola coktan girmişti bile, hemi de gıjlar biraz cimcime aceleci oluyor....

evet benimki boyle giderse tosun olcak masallah iki hafta once 2500 gr idi benim sipam ay zaten hic sorma goldgelbcim 5 dk yurumeye gelemiyorum nefes nefese kaliyorum karnim füze gibi görünüyo gören aninda erkek degilmi diyor magazadaki satis elemanlari bile erkek degilmi diyor gorur gormez o kadar one dogru gitti benim kerata koca delikanli oldu yani teyzesi masallah tütütü bakalim bende doguma dair bisey yok ne kasilma ne bisey amanda olmasin simdi zaten bari anaanesini beklesin kerata

he ya şimdi yeni moda hastanede lohusa şerbeti ikram ediyorlarmış..
30 dan sonra dogurduk bizim ki boyle biraz buldumcuk oldu... hiçbir şeyden eksik kalmayalım :lepi: :lepi:
valla surda yakıncacık olsaydı giderdik zeyno yu ziyarete ne guzel supriz olurdu...

canım dilini ısır 41 kere masallah...
valla senin gobuk daha ilk bastan beri birinciydi ben daha ilk carsamba resimlerini koydugumuzda (hey gidi gunler heyyy o zamanlar boyle one dogru gerim gerim geriliyorduk buyuk çıksın fotoda diye) sok olmuştum gorunce..

Vallahi kızlar Zeynep bir an önce eve gelse de bize detayları yazsa.Çok merak ettim.

Şerbetle falan uğraşamıcam ben doğrusu.Annem minik patikler ördü,içine badem şekeri koyup gelene gelmeyene vereceğiz,o kadar.Hatta mümkünse kimse gelmesin hastaneye.Kalabalığı hiç sevmiyom ben ya..

aman saglıklı olsunlarda... valla biz bir kısmımız 5-6. ci haftadan beri nerdeyse yazıştığımız için akraba gibi olduk... Sen de zamanla fikir yurutursun incircim...

Cidden ben de ilk haftalarda çekildiğim fotolara bakınca gülüyorum.Göbeğim var zannediyomuşumkaydirigubbakcemile3Benimki yayıldı artık.Öne değilde yanlara yuvarlanıyo:CüvCüv:

kızz gelsinler kızz altın getireceğlerdi biz o altınlarla estetik ameliyat olup yağlarımızı aldıracağdık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızz gelsinler kızz altın getireceğlerdi biz o altınlarla estetik ameliyat olup yağlarımızı aldıracağdık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:1shok:Aaaa!Unutmuşum ben senin fantazini canımkaydirigubbakcemile3Olsun bana evime getirirler altını.Teker teker gelsinlerşakkıdı

yaa banane ben doğurucam işte yaa görümcem kasım annesi 18 kasım gözüküyodu bekliyo işte hemide kız bana daral geldi vaalla doğurdaa sıra bana gelsin diyom odaciddi ciddi korkuyo doğurmak istemiyo bende tam tersi hmencecik pırtlatmak istiyom hayırlısı Allah tan
zaman durdu sanki
benilkdefa rüyamda gördüm bayıldım kuzuma dayanamıyom kucağıma almak istiyom emzirmek istiyom efe mi
en azından son aralık anneleri içinde ilk ben doğuurayım canım

ay goldcuğum alemsin ya,gelsinler tabi kıs.boş gelmesinler dimifisfisfis

bende bakıyorumda eski resimlerimize,bide kasardım kendimi göbeğim çıksın diye.hatta yemek yedikten sonra çekinirdim fotoyu.şimdi benimkide yayıldı bikaçgündür.

dr.dedimki çarş.günü kontrolümde,herkes erkek diyo benim kızıma dedim.bu saatten sonra değişteremeyiz dedikaydirigubbakcemile3

aynen bende kalabaligi sevmiyorum sahsen esimle karar aldik dogum zamani geldiginde kimseye haber vermeyecez sadece esim ve annem olacak oglumun dogdugu an basbasa olmak istiyorum sonr buyursun gelsinler ama once biz doyalim dimi cok bencilim yahu ben:))hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3:roflol:Ay bayıldım senin doktora:roflol:Koptum akşam akşamsırnaşık şey

slm kızlar nasılsınız ya göbişimin resmini ekleyecem ama olmuyo resimler gözükmüyo göbişimi görseniz korkarsınız herkez bu nasıl göbek diyo gülüyolar çok komiikmiş bide siz bakın istiyom ama resim açılmıyo offffffff

Aynen canım.Yurt dışında doğum yapmış bir Kasım annesinin hikayesinde de okuyunca kendime hak verdim hatta.Doğumdan hemen sonra eşiyle telefonlarını kapatıp en az iki saat bebekle başbaşa olmalarını söylemiş.Bebek sizi hissetsin demiş.Ben de öyle istiyorum.Eşim ve bebeğimle başbaşa o güzel duyguyu doya doya yaşamak istiyorum.Doğurduğumu herkes sonradan öğrenecek.Ama siz,benim yakınımdakilerden önce bileceksiniz,orası kesin:CüvCüv:

:1shok:Aaaa!Unutmuşum ben senin fantazini canımkaydirigubbakcemile3Olsun bana evime getirirler altını.Teker teker gelsinlerşakkıdı

ben hem altın istiyorum hem tembelim...
evde kim agirlayacak o kadar insanı gelsinler hastaneye 3-5 dakika hoş beş edelim yeter sengözlerimebaksanab
bizim hastanenin odaları da ufak zati gelen fazlada kalamaz...
hehe ay gece gece cok terbiyesiz oldum şaka şaka

ben zaten doğuma giderken,doğurmaya gidiyom diye haber veririm size.:roflol:
o an merdivenlerden nasıl inerim aşağıya diye düşünüyorum,

En altta show image yazısının yanındaki kutuyu kopyalayıp yapıştırmayı bi denesene canım.O şekilde yapanlarınki açılıyo.Merak ettim göbüşünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…