- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.341
al benden de o kadar.. senin bebigin kilosunun masallahı var ya o yuzden oyle dusundum bir an.. hem ilkim le orkidenin kızlar yola coktan girmişti bile, hemi de gıjlar biraz cimcime aceleci oluyor....
evet benimki boyle giderse tosun olcak masallah iki hafta once 2500 gr idi benim sipam ay zaten hic sorma goldgelbcim 5 dk yurumeye gelemiyorum nefes nefese kaliyorum karnim füze gibi görünüyo gören aninda erkek degilmi diyor magazadaki satis elemanlari bile erkek degilmi diyor gorur gormez o kadar one dogru gitti benim kerata koca delikanli oldu yani teyzesi masallah tütütü bakalim bende doguma dair bisey yok ne kasilma ne bisey amanda olmasin simdi zaten bari anaanesini beklesin kerata
Ben aranıza gec katıldım fıkır yurutemıyorum ama takıp edıyorum sıralamaları. Hayırlısı olsun ben kesın gec doguracagım 42 haftayı gorurum gıbı gelıyor bana.
Lohusa serbetı elbette. Ustune hındıstan cevızı veya rende fındık serpın guzel oluyor.
canım dilini ısır 41 kere masallah...
valla senin gobuk daha ilk bastan beri birinciydi ben daha ilk carsamba resimlerini koydugumuzda (hey gidi gunler heyyy o zamanlar boyle one dogru gerim gerim geriliyorduk buyuk çıksın fotoda diye) sok olmuştum gorunce..
Vallahi kızlar Zeynep bir an önce eve gelse de bize detayları yazsa.Çok merak ettim.
Şerbetle falan uğraşamıcam ben doğrusu.Annem minik patikler ördü,içine badem şekeri koyup gelene gelmeyene vereceğiz,o kadar.Hatta mümkünse kimse gelmesin hastaneye.Kalabalığı hiç sevmiyom ben ya..
kızz gelsinler kızz altın getireceğlerdi biz o altınlarla estetik ameliyat olup yağlarımızı aldıracağdık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Vallahi kızlar Zeynep bir an önce eve gelse de bize detayları yazsa.Çok merak ettim.
Şerbetle falan uğraşamıcam ben doğrusu.Annem minik patikler ördü,içine badem şekeri koyup gelene gelmeyene vereceğiz,o kadar.Hatta mümkünse kimse gelmesin hastaneye.Kalabalığı hiç sevmiyom ben ya..
ay goldcuğum alemsin ya,gelsinler tabi kıs.boş gelmesinler dimifisfisfis
bende bakıyorumda eski resimlerimize,bide kasardım kendimi göbeğim çıksın diye.hatta yemek yedikten sonra çekinirdim fotoyu.şimdi benimkide yayıldı bikaçgündür.
dr.dedimki çarş.günü kontrolümde,herkes erkek diyo benim kızıma dedim.bu saatten sonra değişteremeyiz dedikaydirigubbakcemile3
aynen bende kalabaligi sevmiyorum sahsen esimle karar aldik dogum zamani geldiginde kimseye haber vermeyecez sadece esim ve annem olacak oglumun dogdugu an basbasa olmak istiyorum sonr buyursun gelsinler ama once biz doyalim dimi cok bencilim yahu ben:))hihoyyyt
:1shok:Aaaa!Unutmuşum ben senin fantazini canımkaydirigubbakcemile3Olsun bana evime getirirler altını.Teker teker gelsinlerşakkıdı
slm kızlar nasılsınız ya göbişimin resmini ekleyecem ama olmuyo resimler gözükmüyo göbişimi görseniz korkarsınız herkez bu nasıl göbek diyo gülüyolar çok komiikmiş bide siz bakın istiyom ama resim açılmıyo offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?