- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.361
Aynen canım.Yurt dışında doğum yapmış bir Kasım annesinin hikayesinde de okuyunca kendime hak verdim hatta.Doğumdan hemen sonra eşiyle telefonlarını kapatıp en az iki saat bebekle başbaşa olmalarını söylemiş.Bebek sizi hissetsin demiş.Ben de öyle istiyorum.Eşim ve bebeğimle başbaşa o güzel duyguyu doya doya yaşamak istiyorum.Doğurduğumu herkes sonradan öğrenecek.Ama siz,benim yakınımdakilerden önce bileceksiniz,orası kesin:CüvCüv:
ben hem altın istiyorum hem tembelim...
evde kim agirlayacak o kadar insanı gelsinler hastaneye 3-5 dakika hoş beş edelim yeter sengözlerimebaksanab
bizim hastanenin odaları da ufak zati gelen fazlada kalamaz...
hehe ay gece gece cok terbiyesiz oldum şaka şaka
valla bende kesinlikle özellikle ilk gün kendimle başbaşa kalmayı çok arzuluyorum hatta ve hatta bu anlamda
doğum tarihimi soran herkese 3 gün sonranın tarihini söylüyorum:)))
çünkü ilk gün yalnız olmaya bir sezaryan annesinin şüphesiz çok ihtiyacı olacağını düşünüyorum...
bayanlar bugün erkencisiniz bakıyorumda.
a.s.
ben zaten doğuma giderken,doğurmaya gidiyom diye haber veririm size.:roflol:
o an merdivenlerden nasıl inerim aşağıya diye düşünüyorum,
ay ben çıkıyom kızlar,midem bulandı bianda ay çok korktum.sanırım tansiyonum düştü.görüşürüz
zeynep e sevindim bu kız erken doğum yapacak derken derken gerçekden doğum yaptı.normal mi sezeryan mı bilen var mı.
ay ben çıkıyom kızlar,midem bulandı bianda ay çok korktum.sanırım tansiyonum düştü.görüşürüz
En altta show image yazısının yanındaki kutuyu kopyalayıp yapıştırmayı bi denesene canım.O şekilde yapanlarınki açılıyo.Merak ettim göbüşünü.
okudum dilerim eve dönünce hemen yazar ayrıntıları bizede.benimde sezeryan olacak mesela.sezeryan olan herkesi dinliyorum.yinede kor-ku-yoooooo-rum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?