- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.301
Bende de öyle sertleşme oluyo.Ama hep yürürken oluyo.Yatarken falan olmaz mıymış ki kasılma:uhm:Sertleşme olan yerde bebeğimin yarattığı çıkıntıyı da hissediyorum ama.Bebek kasılmayı hissedince ters tarafa kaçarmış diye okumuştum bi yerde.Belki de içeriden kasılıyo,o da öne doğru kaçıyo.Dolayısıyla iyice geriliyor karnımız.Mı acaba...
bu arada bu sabah oğlumun okulunda veli toplantısı vardı..gitsem mi gitmesem mi diye düşünürken oğlumöğretmeninin bugün ara karne alacaklarını ve toplantıya gelmeyenlere karne vermeyeceğini söyledi..çaresiz:))hazırlanıp gittim ama komedi gibiydi toplantı salonundaki sandalyeler okadar dik olduğu için sanırım ramazan davulu gibi yayıldım koltuğa neyseki hırkamla göbişimi kamufle edebildim...
şimdiye kadar iyi gidiyordum ama son ay kilo değilde sanki şişlikler oluşmaya başladı bende de...
kız edoş bunun içi dışımı varki, rahim bütünüyle kasılmıyormu? o sertleşmeler sırasında bebek hareket edemiyor galiba yani tecrübelerimden anladım semsert bişey oluyor karnımız. yumuşadıktan sonra hareket başlıyor. ha birde hafif ağrılı olmaya başladı kasılmalarım
Ne olacak ki canım,hamilesin sen ve bunu herkes bir bakışta anlayabilir.Hakkında kötü düşünen utansın.Hamilelikte kilo almak gayet doğal.Dediğin gibi ben de şişiyorum sanki.Ellerim şişmeye başladı.Sol elim daha çok şişiyor.İki gündür de yüzüm şiş uyanıyorum.Anormal şişlikler olmadığı sürece normal diyorlar.
benimde ayak bileklerim özellikle değişik saatlerde acatip şişiyo iniyo bide allerim çok uyuşuyo hele geceleri zaten pek uyku yok ama kalktığımda sanki ters dönmüş kaskatı geri çevrilmiş gibi oluyo biraz ovmasam açılmıcak gibi duruyo bu aralar en buyuk şikayetim ellerim
Doğumdan sonra bütün şişliklerimiz inecek inşallah.
Ceyrem'cim bana kalsiyum falan vermedi doktorum.Sadece folbiol(folik asit)'e devam et ve bol süt iç dedi.
Kızlar eşim geldi.Boğazı acıyomuş.Evimin direği hasta mı olcak diye panik yaptım ben şimdi.Ona bi çorba yapayım.
Öptüm göbüşlerinizia.s.
kızlar benimde sabah kalkınca kasıklarım ağrıyor gögüslerim sızlıyor doğum yaklaşıyor galiba :)
hadi hayırlısı anaaaaaaam ilk prens benim erenimmi olcak acaba :)) a.s.
buarada kızlar siz kalsyum için eriyen tabletlerden alıyomusunuz bana drum vermedi süt yoğurt yiyorum ama ekstra alsammı acaba sizde durum nasıl
Canım bana da vermedı kalsıum. Hergun sise gunluk sut ıcıyorum, 1 kase yogurt yıyorum. Sadece her sabah elevit ve gynoferon(demir) aksamları da magnesıum dıasporal sandoz ıcıyorum ben.
ben de seninkilerin aynısını içiyorum.. sabah eşimi uğurlarken demir hapını içiyorum. doktorum öncesi ve sonrasında en az 1 saatlik açlığın olsun demişti.. biliyorsunuz demirin kanda emilimini azaltan yiyecekler var. bunları çok iyi bilemeyeceğimiz için aç karna almamız gerekiyormuş. kahvaltıdan sonra elevit ve akşam da meyve suyu niyetine magnezyum diasporal.. folik asiti bana 20. haftaydı galiba. bıraktırmıştı. ama gerçi demir hapının içinde folik asit takviyesi varmış. e az bişiyde elevit te var. heralde ondan gerk duymadı.. kalsiyum tablet kullanmıyorum ama light süt, yoğurt, peynir, badem ve ceviz mutlaka günlük olarak tükettiklerim.
bu arada kızacaksınız belki bana, amma da muhalif diye ama hala şişlik filan olmadı. olmasın da sorun değil, ben memnunum. sadece bu hafta başından beri belimin sağ tarafı ağrıyo. agrı mı acı mı hala ayırd edemediğim bişiy ama belimde bir sıkıntı var hissediyorum. gebelik öncesi bel fıtıgı vardı bende gene bu kadarına razıyım aman olmasın..
emine bence senin doğurmana çok var gibime geliyo.. nedense içime öyle doğuyo. kızma sakın bana ama böyle bayramdan 1 ya da 2 gün önce doğuracakmışsın gibi geliyo bana.. hayırlısı olsun da geç ya da erken farketmez di mi güzelim..
zea var ya.. dün yaşadığınız doğum provasını düşündükçe hala karnım agrıyo gülmekten. ne komik olmuş ama, valla canlı görmek isterdim telaşınızı. lilyum sizin diyalog da komikmiş. çok tatlısınız..
Cok komık senın ılde Kocaelı yazmasa benden bı tane daha var sanıcam. Evet demiri esim giderken icip tekrar yatıyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Ozellıkle sutlu gıdalar alıcaksak 2 saat ara olması gerekıyormus. Yoksa hemen atılıyor vucuddan bı de kabızlık yapıooo. Bende de hıc sısme falan yok sadece bı gobek. Elım ayagım yuzum hıc degısmedı gobısım olmasa hamılelıgım hayatta bellı dııl. Bu arada hatırlarsan sag tarafta benımde agrım olmustu gecen hafta. Allaha sukur kurtuldum tabıı mısafır agırlayarak emın ol daha beter olursun tamamen yatarak ve fastjel die bi agrı kesici jel ile gecirebildim. Gecmiş olsun ama fırsat buldukca yat cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?