2008 Aralık Anneleri

merak etme zeacim tam zamaninda gelecek senin kuzucuklarin gör bak onlar rahatlar anasinin kucaginda merak etme senin icin dua etcez cnm icin rahat olsun

merak etme zeacim tam zamaninda gelecek senin kuzucuklarin gör bak onlar rahatlar anasinin kucaginda merak etme senin icin dua etcez cnm icin rahat olsun

çok sağol loracııım, inşallah bekleriz şu 11 günü.seninde dediğin gibi her geçen gün için şükrediyorum.

kızlar bu lohusalık döneminde eşle yatılmazmış diye duydum bugün.doğruluğunu bilen varmı.
o dönem ilişki olmuyor ama neden birlikde uyunmasın.benim arkadaş bana söyleyende net bilgisi yokdu ama.kafama takıldı ve karıştı nette baktım bişi yazmıyo.

yok canım o nerden çıktı ilişki olmuyo ama birlikte yatılıyo ilk defa duydum böle bişey CADIARZU

dün sıranın kimde olduğundan bahsetmişsiniz, ben hala bu kadar az kaldığına bile inanamıyorum, haftada iki kez nst gidiyorum, şimdilik bir aksilik gözükmüyor gibi, ama artık hergün sanki yarın oğlum yanımda olabilirmiş gibi yatıyorum yatağa,

selam kızlar hepinize cok teşekkür ederim allah sizede göstersin müthiş bir duygu şimdi cıkmam lazım kızım beni bekliyo emmek için sonra tekrar görüşürüz hepinizi öpüyoruza.s.

ben kocacaığımdan ayrı yatamam walla..
bunca zor günlerde bi gece ayrı yatamadım,onca süre mümkün değil ayrı kalamam..
sarılır uyuruz işte,yanımızda da kızımız..

ooh ne güzel:asigim:

evet bhk yani bende öyle düşünüyordum şok oldum bugün o yüzden araştırayım dedim ama bişi bulamadım.

yine kocakarı adetlerindendir bence..

hem düşününce lohusa dönemi bayanlar için cok hassas bir dönem.
ve ne gece ne gündüz bayanların bu dönemlerinde yanlız bırakılmamaları gerektiğini biliyorum.
sebepleri herkesçe malum zaten.

bence faydası bile olur eşle beraber yatmanın...

arada cinsellik olmasa bile onun yanında olduğunu bilmek nefesi sesi sıcaklığını hissetmek bile güçlü olmak huzur duymak için yeter.bir de bebek olacak zaten ne güzel bir tablo.

bende 40ımız çıkana kadar ilişki olmuyo bunu biliyorum ama ayrı yatmak saçma hatta buyukjler 40 basar lohusa kadın yalnız bıraklımaz falan der hep belki ilk birkaç gun tamam ama sonra yatarım valla kocamla adamla zaten artık abi kardeş gibiyizkafamçokkarıştı:asigim:

Cok tatlısın yaaa kaydirigubbakcemile3 abı kardes lafı cok guldurdu benı.

Merhaba kızlara.s.Bebişlerinize kavuşmanıza az kaldı.Biraz önce Kasım annelerinde okudum, göğüs ucu acısı çekenler var.Doğumuma 15 gün kadar kala lansınoh kremi kullanmaya başladım,kanama çatlak falan olmadı,biraz hassasiyet oldu tabi o bile çok acıdı.Göğüs acısı doğum sancısından zor diyor birçok kişi bu yüzden mutlaka bu kremi kullanmaya başlayın ihmal etmeyin.Sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…