2008 Aralık Anneleri

selam kızlar, öğleden sonra bi çıktım evden yeni geldim.. markete, pazara ve sağlık ocağına gittim, yarın da doktorda kontrolüm var..

kızlar bugün bime uğradım, bebek uyku seti vardı hem de 15 yatele sositososito hemencecik aldım bi dene hihoyyyt

meltemciğim iyisin dimi.yalancı sancıymış demekki.inanırmısın yemek işiyle uğraşıyorum mutfakta, biyandan da aklım sendeydi.daha doğrusu hepinizde.
artık sizlerle yatıp kalkıyorum,kocişimle ee kankiyiz yaa. edoşu gördüm rüyamda bu sabah,doğurmuşdu.nerde bu kıs görünmüyoda bugün:uhm:bide rüyam çıkıyomuş

bende çok sıkıldım kızlar.sizlerin yaklaşdı yine.inanın vakit zor geçiyor.hergün yalnızım evde,arkadaşlarım çok uzak bana.gündüzleri derya baykalı izliyorum,elimde de patik zaman geçirmeye çalışıyorum.kızımın odasına ponpondan tülüne süsler yaptım.allahım biraz daha sabır:Saruboceq:

şu zamana kadar herhangi bi şişliğim oluşmadı
ihşallah 2 haftam kaldı hemen hemen, bu süre zarfındada olurmu bilemiyorumm
hayırlısı artıkk

ben kaçırıyorum şu bime gelen kampanyaları yaa:jeyyar:bazen çok kaliteli mallar getiriyolar.güle güle kullanın canım

ilkimciğim düşündüğün için çok teşekkür ederim Şeniz.şimdi iyiyim yatınca azaldı ağrılarım.aynı durumdayız benimde arkadaşlarım uzakta. öğlene kadar işlerimi bitiriyorum sonra derya baykal sonra yemekteyiz hemen arkasındanda akşam yemeği hazırlamaya giriyorum bu arada emine doktora gidecekti ne yaptı acaba 16:30 daydı sanırım muayenesi

evet canım dr.gidecekti.akşama güzel haberler verir bizlere.
yemekteyiz başılcakkaydirigubbakcemile3bende yarışmayla aynı saatte kuruyorum soframı iyi oluyo.ahmet birinci oldubence .onun karısıda hamişmiş,ne güzel işde.

doktorun ne dedi bu konuda bhkcım ne gibi bi zararı olurmuş sanki hafif şişmeler oluyor bende de

sadece tuzu kes dedi doktor..
bolca da su içmek gerekiyor ödemden dolayı..
zaten yüksek tansiyon yoksa verdiği rahatsızlık dışında bir probleme sebep olmuyor...

Kızlar size bişi sorucam. Sabah uyandığımda bacaklarımı kapatamıyorum. Sanki 3-4 saat bisiklete binmişim gibi bir ağrı oluyor. Ve bu ağrı son birkaç gündür iyice arttı. Sizde de oluyomu?

merhaba arkadaşlar....
sanırım normal doğumu bekleyen tüm arkadaşlar aynı durumda : zaman bir türlü geçmek bilmiyor....günler geçmiyor....allahtan haftaya kızçemin çikolataları ile uğraşacağım; vakit geçer biraz...sonra zaten bayram.....şehir dışından yeğenler filan gelecek....bir de vaktiyle kızçem gelse....

Çok geçmiş olsun Gülbeyza'cım.Neyse ki önemli şeyler değilmiş şişlikler.
O bahsettiğin kasılmalar çoğumuzda oluyor canım.Bende eklem ağrıları şeklinde.Basınç da özellikle biraz uzun ayakta kaldığımızda çoğumuzda oluyor.Doğum yaklaştıkça ağrılar,kasılmalar,sıkıntılar artıyor.Bundan sonra umarım daha sık takip edebilirsin de paylaşımların hepsine katılabilirsin canım.Çünkü geçmişi okumaya kalksan bolca sıkıntı paylaşımlarımızı göreceksin.Az da gülmedik ama:CüvCüv:

Biz iyiyiz kızımla.Allah'a şükür herşey yolunda.Poposuyla kanala girmiş oturuyo kızım.Sezeryan olacağız ama doktor 40 haftası dolmadan gün vermiyor.Anlam veremedim pek ama bakalım.Hayırlısı.

Ne güzel rüya görmüşün kız:CüvCüvoğurmadım canım daha.Pek niyetli değil zaten benim kız gelmeye.Yalancı sancı bilem yok bende.Daha vakti var zaten.Bana bayramda gelmek isticekmiş gibi geliyor

Son düzenleme:
Kızlar size bişi sorucam. Sabah uyandığımda bacaklarımı kapatamıyorum. Sanki 3-4 saat bisiklete binmişim gibi bir ağrı oluyor. Ve bu ağrı son birkaç gündür iyice arttı. Sizde de oluyomu?

Oluyor canım.Apşak apşak yürüyorum yataktan kalkınca.Hatta bende daha uzun süredir var bu.Normaldir.

herkes yemekteyizi izliyor sanırım kimseden ses yok nasıl sizce ilkerin yemekleri beni pek açmadı özellikle kalamar kızartması daha güzel oluyo

ilker bayağı güsel yaptı kıs meltem.adam hakeeti biraz emme.valla neden hep erkekler kaznıyo yaa.benim kocişde çok güveniyo kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…