- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.981
ne güzel ademelciğim buralarda kar yok daha. havalar erken karardığı için canımız sıkılıyor sanırım hemencecik akşam oluyo
ayaklarında ellerinde ödem oluşan var mı arkadaşlar
selam kızlar, öğleden sonra bi çıktım evden yeni geldim.. markete, pazara ve sağlık ocağına gittim, yarın da doktorda kontrolüm var..
kızlar bugün bime uğradım, bebek uyku seti vardı hem de 15 yatele sositososito hemencecik aldım bi dene hihoyyyt
meltemciğim iyisin dimi.yalancı sancıymış demekki.inanırmısın yemek işiyle uğraşıyorum mutfakta, biyandan da aklım sendeydi.daha doğrusu hepinizde.
artık sizlerle yatıp kalkıyorum,kocişimle ee kankiyiz yaa. edoşu gördüm rüyamda bu sabah,doğurmuşdu.nerde bu kıs görünmüyoda bugün:uhm:bide rüyam çıkıyomuş
bende çok sıkıldım kızlar.sizlerin yaklaşdı yine.inanın vakit zor geçiyor.hergün yalnızım evde,arkadaşlarım çok uzak bana.gündüzleri derya baykalı izliyorum,elimde de patik zaman geçirmeye çalışıyorum.kızımın odasına ponpondan tülüne süsler yaptım.allahım biraz daha sabır:Saruboceq:
doktorun ne dedi bu konuda bhkcım ne gibi bi zararı olurmuş sanki hafif şişmeler oluyor bende de
hoşbulduk edolina..
siteye giriş yapamadım bir süre aksaklık oldu sanırım ..benim profillerle ilgiliydi sanırım bilmiyom ama.neyseki buradayım şimdi.
evet okudum aralık annelerimiz başlamış valla negüzel patır patır doğurmaya .bizede hayırlısı artık..
bende canım geçtimiz bu hafta bazı sağlık sorunları yaşadım.
boyunlarımın altında omuzla birleşenyerlerde şişlik oluştu.doktorum korkuttu beni bunlar nasıl şişlik diye hemen bir kulak burun boğaza git sonuç neyse bana bildir dedi eğer tehlikeli enfeksiyon türü bişeyse bebgi alırız dedi.zaten bu satten sonrada doğsada bebğin yaşar dedi.bende sevindim tabi doğacak diye bebişim.sonra kulak burun boğzcıya gittim tahlil ultrason falan derken derken benim şişlikler hamilelikten biriken sıvy birikiymiş ve hafif yağ bezesine dönüşmeye başlamış eeee çok kilo alırsak böle olur.velakin şişlikler sorun değilmiş içim rahatladı.eh girip oldum vede diş ağrısı çektim bu hafta hepsi üst üste geldi.
bide edolina sana sorayım canım sende yada kızlar hepinizde oluyormu.benim bu ayaklarımda kasılmalar oluyor.ayaklarım derken vajinanın bitişinde .başlayan bölümde.
ben daha 34+5 günündeyim acaba kilodan dolayımı oluyor .
bide bebiş çok basınç yapıyor sanki doğuracam zaman zaman..
38haftaya göre benim doğum bayaramdan sonra ama.acaba erkenmi doğurcam ne..
allahım hepimizin yardımcısı olsun..
sen nasılsın edocum yavrumuz nasıl seninde baya azalmış günlerin eli kulağında sanırım.
meltemciğim iyisin dimi.yalancı sancıymış demekki.inanırmısın yemek işiyle uğraşıyorum mutfakta, biyandan da aklım sendeydi.daha doğrusu hepinizde.
artık sizlerle yatıp kalkıyorum,kocişimle ee kankiyiz yaa. edoşu gördüm rüyamda bu sabah,doğurmuşdu.nerde bu kıs görünmüyoda bugün:uhm:bide rüyam çıkıyomuş
bende çok sıkıldım kızlar.sizlerin yaklaşdı yine.inanın vakit zor geçiyor.hergün yalnızım evde,arkadaşlarım çok uzak bana.gündüzleri derya baykalı izliyorum,elimde de patik zaman geçirmeye çalışıyorum.kızımın odasına ponpondan tülüne süsler yaptım.allahım biraz daha sabır:Saruboceq:
Kızlar size bişi sorucam. Sabah uyandığımda bacaklarımı kapatamıyorum. Sanki 3-4 saat bisiklete binmişim gibi bir ağrı oluyor. Ve bu ağrı son birkaç gündür iyice arttı. Sizde de oluyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?