2008 Aralık Anneleri

yeniden pilav yapıyorum inşallah güzel olur bu arada emineden ses yok doktor acele doğuma mı aldı yoksa :)ay ne güzel olur emine normal doğum istiyor çok allah herkesin gönlüne göre versin inş.

aayy ne güzel olur allahım gönlüne göre verir inşallah
ilk normal doğuranda o olur
sezeryan olmasında acil

hadi bakalım bugünün uğursuzluğunu kır canım

eşim aradı geliyormuş
ben çıkayım yemekten sonra gelirim tekrar zaten uyku tutmuyor olmadı gece gelirim
hepinizi öptümŞeniz

ceyremcim gecen bir arkadaşım veetin soğuk agdasını almış.. arkasında gebeler için uygun değildir yazıyodu. çok şaşırdım.. bildiğin ağdaydı, istersen iyice araştırıp kullan.. aman Allah korusun

geçmişi okuyim geliyom.. sizi gidi pilav pişiremeyip çin salatası yapan akıllı bıdıklar sizinaniknanik

kızlar tüy dökücü kremi hiç bir doktor tavsiye etmiyor, hatta internette bazı sitelerde de okudum kullanılmaması gerektiğini. kana mı karışabiliyormuş ne..

eskiden hamam pudrası diye bişey varmıs çok kötü kokuyodu der annem ondanmı alsak napsak ağdacı iyi fikir ama kimselere gösteresim yok fffffff

emineden haber yok hala bu saate kadar gerçekten.ay belkide sezaryana aldı dr.ah bizim hatunlar doğuruyo,bizde burda telaşdan dokuz doğuruyoruz:uhm:

yamuk karnımla oturuom pc başında sanırım benim oğlan sağ tarafa yaslandımı rahat ediyo ama çok komik yaa

kaydirigubbakcemile3benimde karnım şuan öyle canım.sağ tarafda herzamanki gibi,ama poposumu başımı bilmiyorum.sivri götlü kızım benim.çok komik bunlar,bıcı bıcıda yaptık.

emineden haber yok hala bu saate kadar gerçekten.ay belkide sezaryana aldı dr.ah bizim hatunlar doğuruyo,bizde burda telaşdan dokuz doğuruyoruz:uhm:

bilmeemki doğurdumu acaba..valla sanki bana hiç sıra gelmicek gibi geliyo ama hani derlr ya gelecekte gelecek..dün doğum yapacağım hastaneyi gezdik izmirde hemşireler bize bebeğin ilk nerede giyineceğini kameraya nereden çekeceğmizi falan anlattı ama benim bacaklarım bir titremeye başladı bellide etmedim eşime sapsarı olmuşum..allahım kurtarsın cümlemizi sağsağlim sanırım herkeste var bu korku:çok üzgünüm:

amin canım amin.bi atlatsak hayırlısıyla ya.valla ben çok korkmaya başladım.hele ameliyat odasında zaten korkudan titreme basar beni.neyse düşünmeyelim böyle dimi.yavrularımızı kucağımıza alcaz.ıkıncaz etcez geçecek

şimdi dr dan geldik
bi hareketlilik yaşadık
ben bebeğin hareketlerini hissetmedim
kafayı yedim tabi ne yaptıysam hareket etmedi
yemek yedim tatlı yedim müzik dinlettim yok
dr u aradım korkma bişey yoktur ama bi nst çekilin bana fakslarlar dedi gittik
benim yaramaz sıpa evde hareket etmedi orda hareket etti
yaa ben kalp sesini duyunca rahatladım o öyle hareket etti
ya da canı o zaman istedikaydirigubbakcemile

sonuçta bize bir aktivite oldu
dr gördü gayet iyi dedi
ama hareketlerini takip etmeye devam edin dedi

aayy ayyy bi geçse şu stresli günler

Yine korkular mı sarmış benim Aralık annelerimi?Düşünmeyin kızlar artık doğum an'ını falan.Önceden hayal ettiğimiz şekilde olmayacak ne de olsa.Sadece bebeklerimizi kucağımıza alacağımız an'ı düşünelim.

Emine vakit bulamamıştır belki girmek için.Bekleyelim bakalım.Sabaha haberi gelmezse ararım ben.Hayırlı haberlerini alalım inşallah.

ay ne panik yapmışsındır hastaneye kadar canım be.çok şükür diyelim.yok anam yok dokuz doğurcaz biz böyle

sorma dr u aradım sesim titriyo
kadında benim telaşı hissetti de git dedi sanırım
hatırlamaya çalışıyorum en son kaçta hissettim diye
yemekteyizi izlerken hissettim kıpırdanma sonra yok 3-4 saat olmuş dedim dr a

zaten teli kapadım başladım ağlamayasenağlama
eşimde beni öyle görünce üzüldü bayağı
neyse ki yakın hastane hemen gittik

ooohhh çok şükür geçti:sm_cool:

ben korkmuyorum:lepi:.öyle bir ıkıncam ki,artıkın altımdan ne çıkarsa çıksın.hani büyük idrarımız gelcek gibi oluyomuş ya.çıkan çıksın-tatlicadiarzu-

ben korkmuyorum:lepi:.öyle bir ıkıncam ki,artıkın altımdan ne çıkarsa çıksın.hani büyük idrarımız gelcek gibi oluyomuş ya.çıkan çıksın-tatlicadiarzu-

İşte buu!!!:lepi:Yılın en cesur annesihihoyyytÇıksın kız içinde ne varsa.Sıkıntı falan da kalmaz hepsi çıkar vallahikaydirigubbakcemile3

doğumdan korkmuyorum ben
ama bu akşam ki korku bana 1 ay yeter aklıma gelmeyen kalmadı
ne zormuş
yoruldum valla sanki bütün kaslarım ağrıyor

ne yapalım canım ya.başka çare yokki.madem bu ıkınmakla oluyo ıkınırız.ama ilk önce kızım çıksınsırnaşık şey
başladı benim ki horon tepmeye,annesinin kanında var nede olsa horon tepme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…