2008 Aralık Anneleri

günaydın aralık anneleri
hepinize hayırlı cumalar diliyorum
bugün doğum yapçak annnelerimize allah kolaylıklar versin bir nefeste kurtulmayı nasip etsin.
siteye giremedim bir süre.şimdi rahatça giriyorum ..nasılız bakalım..

Günaydın güzel anneler!!Herkese hayırlı Cuma'lar.
Gece 2'de yattım,sabah 7'de cin gibi ayaktaydım.5 saat uykuyla duracaksın deseler inanmazdım.Birazdan yine gider kestiririm herhalde.Psikolojik olarak tam uykumu almış hissetmiyorum böyle olunca.

Ballım sancılarınfalan gelmeye başlamış.Doğum yakın senin kesin.Bende tık yok.Önceki aylarda daha çok ağrım falan çıkıyodu.Şimdi sadece ağırlık var.Hayırlısı olsun bakalım.

Fas'cım inşallah istediğin gibi olur.Ailen seninleyken doğuma gidersin.

Perikizi ben de doğumdan sonra uzun bir süre çalışmayı düşünmüyorum.Bakalım şartlar neyi getirecek.

Bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin.

Hoşgeldin Gülbeyza.Nerelerdeydin?Anlat bakalım sende haberler neler?
Bizim Aralık anneleri doğurmaya başladı.Okumuşsundur haberleri.

günaydın.......
hayırlı cumalar diliyorum bende herkese....
bugün hem biraz hastayım ama çok mutluyum çünkü yurtdışında yaşayan kuzenim ve kankim geliyorlar bana...umarım kankim hemen dönmez çünkü kendisi uçuş hostesi ((hele böylesi hassas bir dönemde umarım uçuşunu erteleyebilir mi((
bende son günlerde doğurcam mı acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi çünkü göbişim hayli aşağıya düşmüş durumda ama ben hala o moda giremedim....
herşeyin hayırlısı artık....

misafirlerim olduğu sürece bende siteye giremem heralde ..
o yüzden şimdiden tüm doğum yapan ve yapacak olan anne adaylarına kolaylıklar diliyorum....
pazartesi günü benimde sezaryen tarihim kesinleşicek umarım bi sürpriz olmazz...

Hoşgeldin Gülbeyza.Nerelerdeydin?Anlat bakalım sende haberler neler?
Bizim Aralık anneleri doğurmaya başladı.Okumuşsundur haberleri.

hoşbulduk edolina..
siteye giriş yapamadım bir süre aksaklık oldu sanırım ..benim profillerle ilgiliydi sanırım bilmiyom ama.neyseki buradayım şimdi.
evet okudum aralık annelerimiz başlamış valla negüzel patır patır doğurmaya .bizede hayırlısı artık..
bende canım geçtimiz bu hafta bazı sağlık sorunları yaşadım.
boyunlarımın altında omuzla birleşenyerlerde şişlik oluştu.doktorum korkuttu beni bunlar nasıl şişlik diye hemen bir kulak burun boğaza git sonuç neyse bana bildir dedi eğer tehlikeli enfeksiyon türü bişeyse bebgi alırız dedi.zaten bu satten sonrada doğsada bebğin yaşar dedi.bende sevindim tabi doğacak diye bebişim.sonra kulak burun boğzcıya gittim tahlil ultrason falan derken derken benim şişlikler hamilelikten biriken sıvy birikiymiş ve hafif yağ bezesine dönüşmeye başlamış eeee çok kilo alırsak böle olur.velakin şişlikler sorun değilmiş içim rahatladı.eh girip oldum vede diş ağrısı çektim bu hafta hepsi üst üste geldi.
bide edolina sana sorayım canım sende yada kızlar hepinizde oluyormu.benim bu ayaklarımda kasılmalar oluyor.ayaklarım derken vajinanın bitişinde .başlayan bölümde.
ben daha 34+5 günündeyim acaba kilodan dolayımı oluyor .
bide bebiş çok basınç yapıyor sanki doğuracam zaman zaman..
38haftaya göre benim doğum bayaramdan sonra ama.acaba erkenmi doğurcam ne..
allahım hepimizin yardımcısı olsun..
sen nasılsın edocum yavrumuz nasıl seninde baya azalmış günlerin eli kulağında sanırım.

günaydın canım
bende senin gibi siteye bayadır giremedim baya doğum yapan arkadaşlarımız olmuş
hadi bakalım sende sezeryan gününü al güzel haberlerini bekliyoz darsı başıma.
hayırlı cumalar diliyorum..

günaydınlaaaarrrrr nasılsınız aralık anneleri.bugün doğum yapacak olan arkadaşlar allah kolaylık versin inş.biz bekleyenlerede kolaylık+sabır versin

günaydın kızlar .herkes iyidir umarım .
bugün bizde dr teyzemizi görcez umarım herşey yolundadır.
kocaman öpüyorum hepinizi a.s.

GÜNAYDIN CANIM..
hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
hayırlı cumalar..

saol canım :1hug:
1hafta oldu meleğimi görmeyeli bakalım ne alemdehihoyyyt
hareketlerinden baya memnun olduğunu anlayabiliyorumkaydirigubbakcemile3
randevum 16/20de akşama haber veririm artık a.s.
sen ve meleğin nasıl_?
ya bide şu babby gaga dan kim bana takvim yapabilir?denedim ama yapamadım?
sat:29şubat:teselli:

tünaydın ve hayırlı cumalar herkeze.bi haftayı daha bitirdik,aslında zaman geçiyorda bizlere geçmiyor tabi.hele benim için.kızıma kavuşmama daha var.
gece rahat uyudum çok şükür sancı felan gelmedi,ama artık yatmak bile çok zorluk yaratıyo bana.

bugün doğuranlara allah kolaylık versin.benim artık doğum sahneleri rüyama girmeye başladı.

merhaba herkeseee
canım düzenli mi giriyo sancılar
bir muayene ol istersen

kızlar nasılsınz?
zaman ilkimin dediği gibi bize geçmiyoo :)
normalde geçiyor.
benim buğün yoğun geçicek dr ,çarşı vs.belki bu hareketlilikten erenim sıkılırda gelmek ister:))
ayy süper olur yaaaaaaa :)
hepinizi öptümmma.s.

bende balık sırtı ördüecem doğuma giderken,inş.vakit olursa tabi.emine kıs hakketen bişi kalmadı senin,resmen gününü bekliyosun yada saatini.hihoyyyt

ademelcim canım çok güzel olmuş ellerine sağlık bacım a.s.
kız ilkim sorma korkuyom kızzz.normalden korkmuyom sezeryandan korkuyommm
inş hayırlısıyla atlatırım da hikayemi yazarım .
kız bi gidiyomuşuz hastaneye herkesin saç balıksırtı ne komik olur haaa :)))))
senin kızlar bizim erenin kareteci salonu açma teklifine nediyosun bakiiim=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…