2008 Aralık Anneleri

Edam kolay bir doğum dilerim canım.Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.

Teşekkürler.Ben Özel Gazi hastane'sinde yaptım doğumumu.Anestezi uzmanı dışında herşey çok iyiydi.Ben ilgiden çok memnun kaldım.Gazi'yi ben seçmedim,doktorum seçti.Özel Sağlık'ta istemiştim.Hem benim doktorum hem de başka bir dokora daha sordum,o da Gazi'nin daha iyi olduğunu söyledi.Her açıdan daha iyi.Fiyat konusunda da daha uygun.Sen doktorunla konuşmadın mı hastane konusunu?Onun da fikrini al bence.
Sen sezeryan mı olacaksın normal doğum mu yapacaksın?Doktorun şimdiden bir yorumu vardır mutlaka.
Kolay ve sağlıklı bir doğum yaşarsın inşallah.

Göbek gitmiş.Gözün aydın.Biraz daha tombikleşsin,daha rahat yıkarsın canım.İlk zaman eşimle annem yıkıyorlardı.İkisi de kanter içinde kalıyordu minicik bebişimi yıkayıncaya kadar.İnsan korkuyor incitecek diye.

Kontrole gitmenin seni ne kadar gerdiğini tahmin edebiliyorum canım.Ama doğumda olduğu gibi canın yanmayacak.O şekilde düşün.
Ben de sezeryan olunca dikişler olacak ve sonradan onları aldırmaya gitmem gerekecek diye düşünüyordum.Ameliyat kısmından çok sonrasındaki bu kısımdan korkuyordum.Neyse ki dikiş falan yok ortada:1rolleyes:

Uykusu zamanla düzene girer canım.Gaz yapmayan şeyler yemeye dikkat edersen ve rezene çayı içersen gaz sorunu da fazla olmaz.

Yatarak emzirmeye pek sıcak bakmıyorum ben.Sadece emzirirken kucakta tutmakla kucağa alışacağını zannetmiyorum bebeklerin.
Annem ilk günden beri emziğe alışsın diye ağzına emzik tıkıştırıp duruyo kızımın.Kızım bir kere bile kabul etmedi emziği.Annem de vazgeçti sonunda.Ama daha yumuşak bir emzik almaya karar verdi-tatlicadiarzu-Rahat edermişim emziğe alışırsa.Doğrudur tabii.Tecrübe konuşuyor sonuçta.Yine de emzik için çok erken olduğunu düşünüyorum.

selam kızlar sanırım çogumuz bebeklerine kavuşmuş ne güzel benim bebeğim ailemize geleli 19 gün oldu göbüşümüz düştü adı konurken ağladım daha yazacak çok şey var

hepinizi sohbetlerimizi özledim

senin adına cok sevindim zeren allah analı babalı buyutsun nazar deymesin kızımıza massallah hayırlısıyla bende oglusuma bi kavussam artık gunler gecmiyo desem yeridir dogum yapan arkadaslara cok imrenir oldum valla en sona ben mi kalıcam ne

sağol canım hayırlısı sende kavuşursun sağsalim canım dilerim ama psikolojini hazırla uykusuzluğa sebepli sebepsiz ağlamaya hazırlamaya ve dünyanın en güzel duygusuna hazırla güzelim

ben doğurduğunu bilmiyordum,yoksa ben mi kaçırdım:uhm:
merak etmiştim seni,sevindim adına..
hadi darısı doğurmayı bekleyenlerin başına inşkaydirigubbakcemile2

kız zeren nirelerdesin...hadi gözün aydın canımm..Allah sağlıkla ve sıhhat ile büyütmeni nasip etsin
doğum hikayeni bekliyoruzz a.s.

canım sendemi doğurdun... hadi gözün aydınnnnnn..
Allah sağla ve sıhhat ile büyütmeni nasip etsin elifcim....
doğum hikayeni göremedim ama yazmadın heralde henüz...
bende kucağımda emziriyorum çünkü yeni doğan bebişin anne kokusuna ihtiyacı var diye duymuştum ayrıca ben daha hastanede iken yalancı emziğe alıştırdım çünkonun rahatlığı bir başka oluyor...

selam annişler,
ben de doğum hikayelerini hep geç görüyorum herhalde farklı sayfada olduğundan... Sevim seninkini görmedim mesela ve çok merak ediyorum...
Dun bir bebek mevlutune gittim çok duygulandım... orada yaslı bir teyze vardi kendisi 10 tane dogum yapmış bana baktı baktı karnımı yokladı ve senin daha 15-16 gunun var dedi...Ayı takip emt hilale dönerken doguma hazırlan dedi... Bu durum da ikinci Fas olurum herhalde... Hayırlısını nasip etsin Allah cümlemize..

kızlarr oğlum eymen efe 12,12,2008 de doğdu ama ben ona halaaa bi takvim bile yapamadım bana yardımcı olurmusunuz nasıl yapılacağını değilde bana yapabilen biri hazırlasın ben yapıştırayım bi el atıverin şu olaya teyzelereiii :))))

merhaba kızlar.bugün kontrolümüz vardı,kuzumun topuğundan kan aldılar.bende ağladım biyandan kenarda.annem ilgilendi o an.200gr almış bugün 6.günümüz maşallah.

babamızda kimliğimizi çıkardı.
doğuran var mı çok merak ettim.şimdilik kaçıyorum,hepinizi öpüyoruz ilkimimle

Günaydın Güzel Aralık anneleri!!
Herkes dağıldı.Doğum yapanların çoğu yok zaten ortalıkta.Bir selam verin Aralık anneleri!..

İlkim'cim keşke sen gitmeseydin topuk kanı aldırmaya.Benim eşimle annem gittiler.Eşim zor tutmuş kendini.İnsanın içi gidiyor.
Biz de dün kontrole gittik.Kızım tam 15 günlük olmuştu.Boyu 3cm,kilosu 530gr artmış.Büyümüş benim prensesim:)

Biz daha nüfusunu çıkarmadık.Aslında kimliğini çıkartmak için sabırsızlanıyorum ama birkaç dakikalığına sağlık ocağına gidip gelmek bile çok yoruyor beni.Ter içinde kalıyorum hemen.Nüfusta daha çok beklemek gerekir.Kendime güvenemiyorum dayanma konusunda.Babasının vakti olsa da o gidip halletse kimliğimizi.

Kızlar doğum sonrası raporlarınızı aldınız mı?Ben unuttum sormayı.Bugün arayıp soracağım doktoruma.Çok mu geç kaldım sizce?Anca aklıma geldi.

herkese günaydın...
açıkcası bende zor vakit buluyorum bazen günlerce msn açamıyorum ama sağlık olsun..
doğuran arkadaşları tebrik için bakıyorum yinede....
hep merak ederdim 2.doğumunu yapanlar neden aldığı kiloları kısa sürede veriyolar diye ama şuan birebir yaşadığım koşturma ile bunun cevabını yaşayarak almış durumdayım inanın 3 kilo fazlam ya var ya yok hatta öyle sanıyorumki bu tempo ile yaza kadar ben eski kilomunda altına inicem...

kızlar günaydınnnnnn hepinize

geçmişe bakalım okuyalım

bugünde doğum yapacak arkadaşlara allahtan kolaylıklar diliyorum..

kızlar canım sıkkın hani bebek doğunca topuktan alınan kanla test yapılıyorya işte kızımın o testinde sorun çıkmış dün tekrar çagırıp yeniden kan aldılar bir daha yapılacakmış ne olur dua edin birşey çıkmasın çok üzülüyorum

saol bitanemŞeniz
sayılı gün evet bencede yalan çabuk geçmiyorrrrr:1no2:
bebişimiz evet benide şok etti kilosu süper.yediklerime tamamen doğal
meyva sebze süt ürünleri ve beyaz et..
sen üzülme canım ya.dogduktan sonra kilo alır bebişin .öyle alsın bence daha iyi..
seninde günlerin azaldı baya hayırlısı bitanem..
allahım yardımcımız olsun.

bebekleri bekleye bekleye sabır taşı olduk demi kız.

kız belli olmaz banada hep bayaramdan önce taş çatlasın senin 1haftan var diyolardı bende umutlanıyodum ama sonuç ortada bekliyoz işte..
allah hayılısını kolay doğumlar nasip etsin..

edam ve orkidemde doğum yapmış.
sayımız azalıyor gün geçtikçe eh olsun okadar değilmi nerdeyse aralık bitecek..

herkese merhaba
dün taburcu olduk iyiyiz çok şükür
en yakın ve uygun zamanda daha ayrıntılı yazarıma.s.

ademelcimi görüyorum canım hoşgeldin nasılsın.eve geldinmi oğluşumuz nasıl.
durumun nasıl ağrı sızı merak etti kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…