- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.181
edolina,
hayırlı olsun yenı doğum yapmışssın,bende kısmetse bu ayın sonuna doğru yada ocak başında anne olucam,ocak annlerindenim ama sizide arada takıp edıorum,
izmirde nerede doğum yaptın memnun kaldınmı acaba,benım hasatane konusunda hala kafam karışık fikrini almak istedim,cevaplarsn sevinirim
hihoyyytmerhaba kızlar.orkidem de doğurmuş çok sevindim ya.
düngece kızımı yıkadıkdan sonra göbeğimiz düştü.titreye titreye yıkadım yavrumu,kıyamıyo insan ya.
geceleri arada uyuyo yavruşum,gndüzleri güzel uyuo maşallh.bazende sancısı tutuyo sanırım panik yapıyorum.yarın kontrolümüz var.off şeyime baktırmak istemiyorum artık.oldu bitti.
fırsat buldum bakayım dedim sizlere,ay kızlar dengeli beslenmek çok önemli,insan halsiz kalıyor,çok çok önemli.annem gidince ne yapcam bakalım.belli bi düzene girse uykusu felan.kucağa alıştırmıyorum,yatarak emziriyorum.
bişi sorcam kızlar yalancı emziğe alıştırmak istemiyorum hele şimdi.ama ilerleyen zamanlarda belki veririm,siz ne dersiniz bu konuda
selam kızlar sanırım çogumuz bebeklerine kavuşmuş ne güzel benim bebeğim ailemize geleli 19 gün oldu göbüşümüz düştü adı konurken ağladım daha yazacak çok şey var
hepinizi sohbetlerimizi özledim
senin adına cok sevindim zeren allah analı babalı buyutsun nazar deymesin kızımıza massallah hayırlısıyla bende oglusuma bi kavussam artık gunler gecmiyo desem yeridir dogum yapan arkadaslara cok imrenir oldum valla en sona ben mi kalıcam ne
selam kızlar sanırım çogumuz bebeklerine kavuşmuş ne güzel benim bebeğim ailemize geleli 19 gün oldu göbüşümüz düştü adı konurken ağladım daha yazacak çok şey var
kizlar ilk üc ay bebekler kucaga alismazmis bence yatarak emzirmek o kadarda iyi degil gibi bebek de anneyle yakin olmak istiyor kucaklanmak istiyor ben yatarak emzirdigimde fazla emmek istemiyor ama kucagaima aldigimda birakmak istemiyor sicakligi seviyor
senın adına çok sevındım gulbeyza bak senınkının tarıh bellı artık 9 gun kaldı sayılı gun çabuk geçer dıyorlar ama yalan bır turlu geçmek bılmıyor. maşallah çokta ıyı bakmış annesı oğluna kuzum ne yıyıyorsun o kadar da bebiş o kılo da ya benım kı çok ufak ama doktor tesellı vermek için ne yapacan tombık bebeği dıyor hayırlısı bakalım
selam annişler,
ben de doğum hikayelerini hep geç görüyorum herhalde farklı sayfada olduğundan... Sevim seninkini görmedim mesela ve çok merak ediyorum...
Dun bir bebek mevlutune gittim çok duygulandım... orada yaslı bir teyze vardi kendisi 10 tane dogum yapmış bana baktı baktı karnımı yokladı ve senin daha 15-16 gunun var dedi...Ayı takip emt hilale dönerken doguma hazırlan dedi... Bu durum da ikinci Fas olurum herhalde... Hayırlısını nasip etsin Allah cümlemize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?