- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.141
Adamel cok sevindim canım bebişini yarın kucagına alacaksın ne guzel stres bitiyor... Ben de merak ediyordum önce senin ki mi fasın ki mi gelecek diye...
Dun gece cok sancım olmustu nerdeyse hiç uyuyamadım bugun doktor randevum vardı Allah'tan ama boyle su ya da nişan gelmeden ağrı normal mi bilemedim (sizlerde olmuş muydu?) Butun gece bebegin hareketlerini dinledim buyuzden..önce NST ye bagladılar %30 sancı çıktı sonra meshur çatı muaynesi yaptı doktorum açılma yokmuş hiç ama canım hiç yanmadı sadece çatı muaynesi hakkında duyduklarım yuzunden çok gergindim, bebek 3200 olmuş... Hiçbir anormallik yok, suyun, plesantan iyi, vucut yapin normale çok uygun, bence normal doğumu bekleyebiliriz dedi.. Fakat ben çok gergin olduğum için istediğin zaman sezeryan olabilirsin de dedi ... Benim ne normal dogum, ne epidural ne sezeryan bunlarla ilgili hiç kaygım yok beni beklemek geriyor arkadaslar ama artık daha rahat olmaya karar verdim... Beni merak eden tüm annişlere çok tesekkürler kocaman opuyorum hepinizi ŞenizŞeniz
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım ben ve oğlum iyiyiz şükürler olsun.
fakat bi sorunumuz var oda babamız eşim alışamadı ve bugün ilk kez kıskançlığını dile getirdi
sabah işe giderken uyandırdım bebeğimle ilgileniyordum eşim hazırlanırken ve bana dediği laf şuydu
bebeğimize göre hayatımızı endekslemeyelim. çok gücüme gitti çoookk ya bilinçli dedi yada bilinçsiz
o gittikten sonra aldım kucağıma bebeğimi için için ağladım. ben bebeğime göre hayatımı endesklemiyeceğimde kime göre endeksleyeceğim dimi ama.
hatalımıyım yoksa hatasızmıyım anlayamadım yaptığım şey yavruma iyi bir anne olabilmek.
kıyamam ben sana yaa alışırlar merak etme:teselli:
ademelciğim canım hadi şimdikten gözün aydın.senin için hayırlısı buymuş demekki.yarın büyük gün senin için.
darısı diğer hamişlerin başına diyorum.goldcuğum canım az kaldı sabret,bol bol dinlen bu bekleme süresinde,iyi beslen,uyu böyle vakit geçir.inan insanın yemek yemeye vakti kalmıyor.eski kiloma döndüm ben hemen,biraz göbek kaldı sarıyoruz ama bakalım.
kızlar çarş.günü kontrolüm var benimde.topuğundan kan alcaklar kuzumun,sağlık ocağında mı yaptırsam ki.çünkü beni aramışlardı topukdan kan alıncak diye.
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım ben ve oğlum iyiyiz şükürler olsun.
fakat bi sorunumuz var oda babamız eşim alışamadı ve bugün ilk kez kıskançlığını dile getirdi
sabah işe giderken uyandırdım bebeğimle ilgileniyordum eşim hazırlanırken ve bana dediği laf şuydu
bebeğimize göre hayatımızı endekslemeyelim. çok gücüme gitti çoookk ya bilinçli dedi yada bilinçsiz
o gittikten sonra aldım kucağıma bebeğimi için için ağladım. ben bebeğime göre hayatımı endesklemiyeceğimde kime göre endeksleyeceğim dimi ama.
hatalımıyım yoksa hatasızmıyım anlayamadım yaptığım şey yavruma iyi bir anne olabilmek.
Pericim Yanlış hatırlamıyorsam beş yıl gibi bir sure ustune Enes bebek geldi degil mi? Demek ki bunca zaman içinde senin küçük bebeğin eşin olmuş, senin onun herseyiyle birebir ilgilenmene, tüm ilgi ve sevkatini ona yöneltmene alışmış şimdi minik prens gelince eşin kendini ikinci plana atılmış hissetti muhtemelen...
kıskanmış seni, zamanla ikisinin sevgisinin de senin için ayri ayri olduğunu anlayacaktır sen hiç üzme kendini; şimdi eminim rüyada gibisin, bebeğin elbette herseyin oldu ama demek ki arada eşinin de bebeklik yapip, şımarmasına göz yumacaksın...
Kızlar bunu hepimiz yapmallıyız aslında a.s
ademelcim hadi hayırlı olsun bizim liste azalıyo
gold biz beklemeye devam cnm ama ne güzel seninki çatı muayenesi falan yapmış ben biraz korkuyom ya çatım darsa sonra sancı çekip sezaryan yapmak istemiyom
pericim üzülme sevin bile bence bütün erkekler biraz çocuk ruhludur ve bu seni çok sevdiğini gösterir bende biraz sevgi açı olduğum için biliyorum zamanla alışır ben ne eşimin ne anne babamın benden çok başkasıyla ilgilenmesine dayanamam
herkese günaydın.şimdiden seni çok iyi anlıyorum çünkü daha bebek doğmamışken düşünmeye başladım.onu herkesten kıskanacağımı kimseye öptürmek hatta dokundurmak bile istemiyeceğimi düşünüyorum.muhtemelen bu yüzden birçok kişinin kalbibi kıracam ama napayım.yapacak bişey yok şimdiden babasından bile kıskanacağımı düşünebiliyorsam......
Gülbeyza'cım bizim şansımıza hastanenin çocuk doktoru izinde miymiş neymiş.Dışarıdan başka bir doktor geldi ve sadece bebeği muayene edip bebekle ilgili yapılması gerekenler listesiyle kartını bırakıp gitti.İşitme testimiz de böyle sonraya kaldı.
Yetiştirme konusunda biraz sert olmam gerektiğine inanıyorum.Sen de tecrübeli bir anne olarak beni desteklediğine göre doğru birşey yapıyorum.
Senin işin zor gerçekten 3 kıskanç aile ferdiyle.Daha önce duymuştum;Çocukların kardeşlerini kıskanmaması anormal bir durummuş.Yani illa ki kıskanıyorlar.Abi ablalık yapmalarına izin vermen bu kıskançlığın öfkeye dönüşmesini engeller diye düşünüyorum.Tabii sen bu konuda daha tecrübelisin.
sizinde şansınıza böylesi olması gerekiyomuş edolinam .olsun sorun etme işin çabuk hallanor bugün bitanem inşallah.
yetiştirmede kesinlikle disiplin şart
şu an evdeki 3şahısta 4gözle bekliyolar bebişi
gelince asıl zor günler başlıcak ama onlarıda yoluna koyacağım inşallah
sadece 4yaşında küçükkızım üzülür ve ben onun üzülmesinide dayanamam kıyamam
zaten 9aydır hep bebişimizden bahsediyoz ona.oda sabırsılıkla bekliyor hatta .küçükkızıma hediye oyuncak bişey alsam hep diyorumki bunu bak kardeşin sana postayla göndermiş diyom .oda çok sevgiyle yaklaşıyor hadi anne artık gelsin kardeşim deyip duruyor.yani şimdiden çok özlemle sevgiyle beklyor oyuncaklarını ona vermeyi palnlıyor.şimdiden alıştı gibi.tabi doğunca görcez bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?