- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.221
merhaba watergirl
bende aynen senin gibi beklemedeyim sen benden bir gün sonrasin
ama zaman hic gecmek bilmiyo offf iyice stres olmaya basladim bensenağlama
Elifhamza kolay ve sağlıklı bir doğum yapmanı dilerim.
Emine'cim aldığın ilaç hakkında hiçbir fikrim yok canım.Kim verdi ki sana o ilacı?İlaç kullanacak kadar mı kötüsün canım ya?Kendini bebekle odaya kapatıp yalnız kalmaya çalışsan biraz.Kimseyi dinlemek zorunda kalmazsın.Doktor öyle yapmam gerektiğini söyledi desen inanmazlar mı?Keşke yakın olsak da bir araya gelebilsek.Ben sana rehabilitasyon yapardım.Fas da bizimle olsa ikimiz sana tam rehabiltasyon yapardık aslında:))Sakinleşmeye çalış canım.Duyma kimseyi;dinleme.
Zeren'cim Topuk kanını yeterince kan akıtmadan alırlarsa test yapmak için yetersiz oluyormuş ve tekrar almak zorunda kalıyorlarmış.İnşallah sizden de bu yüzden tekrar kan almak istemişlerdir.Aklına kötü şeyler getirme.İnsan korkuyor tabii elinde olmadan.
Benim kızımın da işitme testinde her iki kulakta da işitme kaybı çıktı.15 gün sonra tekrar gelip test yaptırın dedi doktor.Yine aynı çıkarsa ileri düzeyde test yaptırırız dedi.Bir ona korkuyorum,bir de hastanede kontrol eden doktor,kızım makat geliş durduğu için kalça çıkıklığı riski daha yüksek olur,3.ayını doldurunca ultrason çektirin dedi.Bunu da aklıma getirmemeye çalışıyorum.Düşündükç bi garip oluyorum.Sağlıklı olsun istiyorum sadece.En büyük dileğim hep bu oldu.Doğumu sağlıklı oldu.İnşallah bundan sonra da böyle olur ve hiçbir sağlık sorunu yaşamayız.
edocum canım inşallah bir sorun çıkmaz.. biz de c.tesi gitcez dr a.. sarıkığa filan bakıcak. inşallah sağlıklı olsun bütün bebekler yaa..
bu arada jasper tebrik ederim.. diğer doğum bekleyenlere de sabırlar dilerimsengözlerimebaksanab
kızlar iyi akşamlar,
nasılsınız bakalım? gulbeyza valla sona kaldık, ben oldum artık halbuse sürekli çok yorgun hissediyorum kendimi...
kızlar yarın bende doğuma giriyoırum dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım
edolinam geçmiş olsun takma kafana bitanem insan düşündükçe daha çok stres yapıyor.inan bilim çok ilerledi çaresi var herşeyin bizler sabırlı olmalıyız.Elifhamza kolay ve sağlıklı bir doğum yapmanı dilerim.
Emine'cim aldığın ilaç hakkında hiçbir fikrim yok canım.Kim verdi ki sana o ilacı?İlaç kullanacak kadar mı kötüsün canım ya?Kendini bebekle odaya kapatıp yalnız kalmaya çalışsan biraz.Kimseyi dinlemek zorunda kalmazsın.Doktor öyle yapmam gerektiğini söyledi desen inanmazlar mı?Keşke yakın olsak da bir araya gelebilsek.Ben sana rehabilitasyon yapardım.Fas da bizimle olsa ikimiz sana tam rehabiltasyon yapardık aslında:))Sakinleşmeye çalış canım.Duyma kimseyi;dinleme.
Zeren'cim Topuk kanını yeterince kan akıtmadan alırlarsa test yapmak için yetersiz oluyormuş ve tekrar almak zorunda kalıyorlarmış.İnşallah sizden de bu yüzden tekrar kan almak istemişlerdir.Aklına kötü şeyler getirme.İnsan korkuyor tabii elinde olmadan.
Benim kızımın da işitme testinde her iki kulakta da işitme kaybı çıktı.15 gün sonra tekrar gelip test yaptırın dedi doktor.Yine aynı çıkarsa ileri düzeyde test yaptırırız dedi.Bir ona korkuyorum,bir de hastanede kontrol eden doktor,kızım makat geliş durduğu için kalça çıkıklığı riski daha yüksek olur,3.ayını doldurunca ultrason çektirin dedi.Bunu da aklıma getirmemeye çalışıyorum.Düşündükç bi garip oluyorum.Sağlıklı olsun istiyorum sadece.En büyük dileğim hep bu oldu.Doğumu sağlıklı oldu.İnşallah bundan sonra da böyle olur ve hiçbir sağlık sorunu yaşamayız.
gunaydın dogum yapan ve hala beklemede olan arkadaşlar kimler bebişlerine kavustu kac kişi kaldık bekleyen
günaydın canım
valla bende beklemedeyim 26aralıkta sezeryan yapıcam kaldı şafak 7günüm benimde seninde sanırım 23 aralık.kavuşçaz teker teker yavrularımıza allahın izniyle..
bu arada maydonoz arkadaşımız vardı o hiç gözükmüyorrrrr..
günaydın canım
valla bende beklemedeyim 26aralıkta sezeryan yapıcam kaldı şafak 7günüm benimde seninde sanırım 23 aralık.kavuşçaz teker teker yavrularımıza allahın izniyle..
bu arada maydonoz arkadaşımız vardı o hiç gözükmüyorrrrr..
kızlar canım sıkkın hani bebek doğunca topuktan alınan kanla test yapılıyorya işte kızımın o testinde sorun çıkmış dün tekrar çagırıp yeniden kan aldılar bir daha yapılacakmış ne olur dua edin birşey çıkmasın çok üzülüyorum
kızlar bende demin sağlık ocağından geldim.pztsi.kan alcaklar topukdan.zeka testi için çarş.günü aldırdık biz kendi hastenemde.ilk doğduğunda alındımı bilmiyordum ebelerde sordu bugün.pztsi.gel 2.kan lıncak dedi.bende akıl edip sormadım çarş.günü yavurmun ağlaması deli etti beni çünkü.sonra aradım demin ilk toğukdan kan alındımı diye.alınmıştır dediler,1ay sonra alıncak dedi ebe.sizce alınmışmıdır kızlar,özelde yaptım doğumu.içim tedirgin ya.yavrumun 2.kez boşuna canını acıtmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?