2008 Aralık Anneleri

Edo.cum eminim Anita'cık çok sağlıklıdır ama aslında ufacık süphelerde bile bu tarz testler yapılması çok iyi çünkü en küçük bir rahatsızlıkta bile erken teşhis birçok sorunun çözümü oluyor aslında bu testleri hepimizin yaptırması lazım sen kendini hiç üzme canım benim.. Tabii diyebilirsin yazması kolay diye, anne karnında bile en ufak birşeye kaygılanırken doğunca yasadığınız kaygıların ne kadar çok olabileceğini tahmin edebiliyorum ama bu bir ömür böyle gececek artık; sağlığı, eğitimi, ilk aşkı, arkadasları... Bir söz duymuştum ve çok hoşuma gitmişti: "hiç bir çocuk ne kadar çok annesini sevse de annesinin onu sevdiği kadar çok sevemezmiş annesini"
Gündaşlarımdan çelik ve jasper da doğurmuş çok tebrik ediyorum..Allah sağlık ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsin... bence benim en az 1 haftam daha var, oyle hissediyorum... Gununden once gelmeyecek benim ki... Hatta yeni yıla bile sarkabilir...
Artık çok yoruluyorum ama azıcık yurusem nefes nefeseyim.. Hayırlısıyla gelsin de valla alıştık beklemeye...

elviracığım aşımız yapıldı.zeka testi içinde çarş.günü topukdan kaln alındı.fakat ondan önce alındımı bilmiyorum canım yaa.sağlık ocağıda pztsi.gel dedi topukdan kan aldırmaya.bence alınmadı değil mi.2.sağlık ocağı yapıyo çünkü

hmmmmm :uhm::uhm: valla kafam karıştı ilkimcim bilmemki hastaneni arayıp sorsaydın bi keşke. ama bilidğim kadarıyla daha doğrusu bugün duydum hastanede alınan ilk günkü kan çok önemli değilmiş asıl önemli olan bişr hafta sonra sağlık ocağında alınan kanmış. onun nedeni ise bebek senin sütünü emmeye başladığı içinmiş bugün gelen arkadaşlar anlattıda. ama sen içini rahatlatmak için hastaneni arayıp doğuma giren çocuk dr ile görüşebilirsin tatlımŞeniz

iyi akşamlar arkadaşlar,

ben de hala listedeli yerimi koruyorum :) 39 ve ileriki haftalarda olanların sabrını takdir ediyorum zira kendimde o sabrı göremiyorum....bir an önce gelsin istiyorum (tabi sağlıkla ve de hayırlısıyla)

çarşamba kontrolüm vardı....1 cm açılma ve de nst de sancı çıktı.....bu durumda ne kadar duracak kızım içeride çok merak ediyorum....umarım hayırlısıyla gelir

merak etme canım bende o listedeyim ve sabır tasım catlayalı cok oldu beyimiz cok tembel dogmaya hiç niyeti yok nst cektirdim sancı bile yok gunlerim saatlerim kaldı ama bana aylarım yıllarım var gibi delikafadulden

edolinacım insallah bir sorun yoktur bebecigin kulaklarında:Saruboceq:
ben de izmirdeyim hangi hastaneye devam ediyorsun??

İzmir'de hiçbir özel hastane bu testi yapmadığı için Behçet Uz hastanesine götürdük.Şansımıza bebeğim uyuduğu için rahatlıkla testi yaptılar ve doktora sonucu göstermek için de çok fazla sıra beklemedik.1saat içinde işimiz halloldu.Aynı test için yine oraya gideceğim.

Rutin kontrollerini aile hekimine,sağlık ocağında yaptıracağım.Çok ilgili ve güleç bir doktor ve hemşire denk geldi sağlık ocağında.Boyu kilosu ölçülüyor gittiğimizde.Her türlü soruma yanıt alabiliyorum.Nefes alırken arasıra hırıltı geliyor gibi dedim,hemen ciğerlerini dinledi doktor amcası ve kendisi yapıyordur o sesi dedi.Ciğerlerinde bir problem görünmüyor çünkü.

Sonrasında başka bir yerde çocuk doktoru arar mıyım bilmiyorum ama ssk'mın geçtiği yerlerde işimizi halletmek hoşuma gitti.Bedavaya geliyor ve ilgiden şimdilik çok memnunum.

Sağol canım.Ben de erken teşhisin önemine inanıyorum.Ayrıca senin bebeğin doğmadı diye beni anlamadığını düşünmüyorum.Öyle söyleme sakın.
Yazdığın söz de çok doğru bence.Anne sevgisi kadar güçlü başka bir sevgi yok bence dünyada.

40 haftan doldu artık senin de Gold'cum.Fas'dan daha kıdemli annelerimiz de olacak herhaldekaydirigubbakcemile3Bebeğinin durumu nasıl şu anda?Doğum pozisyonunda mı?Doktorun sezeryan tarihi falan vermiyor mu sana hala?Sabırlı doktormuş seninki.
Doğum haberini ilk bana yollayacaksın ona göreşakkıdı

Tüm doğum yapmamış annelere önce sabır,sonra kolay,sağlıklı doğumlar diliyorum.
Öptük kızımla göbüşlerinizia.s.

günaydın aralık anneleri.

bugün nasılsız bakalım..

ben yoklamayı vereyim hala tekim .
ama şafak sayıyom biliyonuz kaldı 6 gün..

bugün doğum yapanlara allahtan kolaylıklar dilerim..

günaydın edolinam..
güzel dileklerin için allah razı olsun.
doğum anım evet çok yakın edom .normal doğumu bildiğim için ve bugünlerde sıkıntılı geçtiği için
inanki gözüm hiçbir acıyı görmüyor kendimi güçlü hissediyom bir an evvel doğsun istiyom.ister normal olsun ister sezeryan.inan sezeryana kadar bile normal olsa doğurcam.bu son günler geçmez oldu artık.
evet bende ilk kızımı doğrudumda bunu nasıl doğurdum ben yaşanılan acıyı düşününce yok yok bidaha doğurmam diyodum.ama inanki zamanla bütün acılar unutuluyor yine bebek isteniyor.
yavrularımız onlar herşeyimiz.çünkü canımızdan can kopuyor.onların bir yaşına dünyaları feda ederim gerekirse canımı.
insanın kendi evladı olunca herşey değişiyor.allah tüm yavrularımıza sağlık sıhat versin.
inan normal bir grip olduklarında bile evde huzur kalmıyor.
yavrunla seni öpüyorum allaha emanet canım arkadaşım.

günaydın canım.bence korkma bitanem.inan bebeğe kavuşmak için doğum anında kendind ogücü bulacaksın.bir an evvel kavuşmak isteyeceksin.yeterki doğum anı başlasın.
uykusuzluk hepimizde var son günlerde beklmekten bunaldık

günaydın gülbeyza cım uykusuz bir gecenin ardından çift gören gözlerle pc başına oturdum oğlum uyurken bende azcık uyumak istedim bu seferde uyku tutmadı zaten şu kabızlıktan dolayı şişkinliğim beni rahatsız ediyo..senin yakın maşallah az kalmış inşallah bir avazda kurtarırsın sana tek tavsiyem lütfen bol bol uyu ve eşinle yapmak istediğin herşeyi yap git gez toz çünkü uzun zaman bunlardan mahrum kalacaksın canım

bugünde doğum yapacak tüm annelerimze allahtan gayret kuvvet sağlık versin.bir nefeste kurtulun.

güzel meleklerinize kavuşun.allaha emanet olun kızlar..

nurgüncüm günaydın bitanemŞeniz
kıyamam ben ya bebişimiz uyutmadı sanırım.
kabızlık için bişey kullanmıyormusun.
tavsiyem bol meyva ve sebze ye . kuru kayısı.ilaç kullanım bebişe de zarar verir sanırım.
of kabızlık zor bir durum.kısa zamanda atlatırsın canım inşallah.
güzel dileklerin için allah razı olsun.sen negüzel kavuştun melek kokuluna daırsı başıma artık..
son günleri evet gezmekte istiyom ama nurgünüm inan okadar ağılaştımki yürümek bile istemiyom .nefes nefese kalıyom.biraz fazla hareket etsem her tarafım ağrıyor .ayaklarım tutuluyor kasılma oluyor.aslında buna sebeep hep fazla kilo almam oldu onuda biliyom.
uyumak istiyom fakat düşünceden .heyecandanda uyuyamıyom.
bebişe anteraman oluyor artık diye düşünüyom ama.biliyomki bugünleride çok arıcam.

seni bebişini öpüyorum allaha emanet olun..

sorma canım gece hiç uykumuz yok gündüzde 12 den sonra iyi uyuyor bu seferde gece uyusun kaldırayım diyorum kaldırmaya kıyamıyorum ..çok şükür kavuştum yavruma canım inan bana karnındayken çıksında rahatlayım diyosun ya en rahat zamanıymış meger zaten şu anda uyuyamaman normal şimdi hem doğuma az kaldı hemde o nefes darlığını sağa sola dönememeyi iyi bilirim Allah kolaylık versin yürüyüşlerini ihmal etme şimdi ayakların çok şiştir eşin bol bol masaj yapsın iyi geliyo..kilolarını hiç kafana takma bence çokcuk doğunca ister istemez veriyosun..kabızlık için meyva yiyorum bol bol zaten sezeryan dikişlerimde zorluyo baya inşallah bu zamanlarda geçecek..ilaç kullanamıyorum malesef ama şu rezeneyi bir araştırıcam inşallah bilen birileri çıkar

bende seni öpüyorum oğlumla canım

gunaydın hanımlar gulbeyzacım saol esimde sakın depresyona girme bebegin kristalleriyle oynama piskolojisini bozma diyor dokuz ay sızlanmadın son bi hafta amma sızlandın diyor millet dokuz ay neler cekiyor sen gununu gun ettin diyor dusununce haklı tabi ama elimde deil bugun mu yarın mı simdimi 10 dk sonramı ne zaman nezaman diye dusunmekten kendimi bir turlu alamıyorum

ya sabır water cim kucağına almana az kaldı bugün yarın kavuşursun inşallah

bak sanada söylüyorum hayatım booolllllcaaa uyuyunn..eşin şimdi bebeğin psikolojisini düşünüyor canım inşallah doğum sonrasında senin psikolojinide bu kadar düşünür..:bbo:

[
Sağol canım.Ben de erken teşhisin önemine inanıyorum.Ayrıca senin bebeğin doğmadı diye beni anlamadığını düşünmüyorum.Öyle söyleme sakın.
Yazdığın söz de çok doğru bence.Anne sevgisi kadar güçlü başka bir sevgi yok bence dünyada.

40 haftan doldu artık senin de Gold'cum.Fas'dan daha kıdemli annelerimiz de olacak herhaldekaydirigubbakcemile3Bebeğinin durumu nasıl şu anda?Doğum pozisyonunda mı?Doktorun sezeryan tarihi falan vermiyor mu sana hala?Sabırlı doktormuş seninki.
Doğum haberini ilk bana yollayacaksın ona göreşakkıdı

Tüm doğum yapmamış annelere önce sabır,sonra kolay,sağlıklı doğumlar diliyorum.
Öptük kızımla göbüşlerinizia.s.[/QUOTE]

canm ben 39. haftamdayım 40. haftam dolmadı henüz.. Doktorum herseyin çok normal gittiği ve sezeryanlık bir durum olmadığını düşünüyor... Ama 40 kusur de doğuracak gibi hissediyorum ben; herhalde Ocak annesi olacağim...Hayırlısıyla, sağlıkla gelsinde... Birkaç hafta önceki heyecan firtinası kalmadı, yani böyle rutin sakin bir bekleyişe girdim... Hepimizin bebişi Allah'a emanet...
Bugun Nurgunun takvimini gördüm 22 gün olmuş tatlıcığı doğalı, ne ilginç ki zaman bir yandan çok hizli geçerken, bir yandan hiç geçmiyor...
Doğum haberimi hemen yollayacağim canım... Çok tesekkurler ilgin için Şeniz
not: ya ben günlük durumum hakkında her akşam aynı şeyleri mi yazıyorum kızlar?delikafadulden

Son düzenleme:
Son haftalarındaki hamiş arkadaşlarım;Allah hepinize sabır versin.Tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz inşallah:Saruboceq:

amin edolinam aminnnnnnn..
sen nasılsın güzel kızımız nasıl..
banada aynı goldçum gibi bir sabır geldi sorma.
bunaldıkça stres yaptıkça zaman hiç geçmez oldu.şimdi sakinim 5günüm kaldı ve hergüne kendime program yaptım..
bugünde burda yağmur var puslu bir hava,1kaç gün sonrada kar var diyor metoloji bizim yavruşlar karla gelcek sanırım..

eşlerimiz bu kadar benzer yaa:sm_cool:aynıları benimkide diyor.
seninde az kaldı doğuma.bence stresi bırak hergüne kendine bir program yap zamanın geçmesini bekle sakin ol.ben öyle olmaya kara verdim.
ama heycansızda olmuyor tabi .

nurgüncüm rezeneyi araştır bakalım
ama sanki rezene bebğin sakinleşmesi için veriliyordu gibi bana geliyor.
çünkü büyükkızımda hiç durmuyordu ilk günler ağlıyordu ve ağrısı vardı buyüzden kullanmıştım hatırlıyom.ama sen yinede araşştır bitanem.

kızlar herkeze hayırlı pazarlar diliyorum.
tez zamanda yavrularımıza kavuşalım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
allaha emanet olun.
yanlız buralar biraz sessizleşti.
canlanalım kızlar...

Melek kızım iyi teyzesi.Annesi ve babasını varlığıyla mutlu etmeye devam ediyor:ecrin_bebek:

Program yapmak iyi fikir.Başka türlü nasıl zaman geçireceksin.Neyse ki çok az kalmış.
Senin bebek karla gelecek demek.Bizim kız doğduğunda hem yağmur yağmış hem de güneş açmıştı.BkaydirigubbakcemileBurada kar yağması milyonda bir olasılık.Ben de kar yağarken doğsun isterdim:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…