- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.241
elviracığım aşımız yapıldı.zeka testi içinde çarş.günü topukdan kaln alındı.fakat ondan önce alındımı bilmiyorum canım yaa.sağlık ocağıda pztsi.gel dedi topukdan kan aldırmaya.bence alınmadı değil mi.2.sağlık ocağı yapıyo çünkü
iyi akşamlar arkadaşlar,
ben de hala listedeli yerimi koruyorum :) 39 ve ileriki haftalarda olanların sabrını takdir ediyorum zira kendimde o sabrı göremiyorum....bir an önce gelsin istiyorum (tabi sağlıkla ve de hayırlısıyla)
çarşamba kontrolüm vardı....1 cm açılma ve de nst de sancı çıktı.....bu durumda ne kadar duracak kızım içeride çok merak ediyorum....umarım hayırlısıyla gelir
edolinacım insallah bir sorun yoktur bebecigin kulaklarında:Saruboceq:
ben de izmirdeyim hangi hastaneye devam ediyorsun??
Edo.cum eminim Anita'cık çok sağlıklıdır ama aslında ufacık süphelerde bile bu tarz testler yapılması çok iyi çünkü en küçük bir rahatsızlıkta bile erken teşhis birçok sorunun çözümü oluyor aslında bu testleri hepimizin yaptırması lazım sen kendini hiç üzme canım benim.. Tabii diyebilirsin yazması kolay diye, anne karnında bile en ufak birşeye kaygılanırken doğunca yasadığınız kaygıların ne kadar çok olabileceğini tahmin edebiliyorum ama bu bir ömür böyle gececek artık; sağlığı, eğitimi, ilk aşkı, arkadasları... Bir söz duymuştum ve çok hoşuma gitmişti: "hiç bir çocuk ne kadar çok annesini sevse de annesinin onu sevdiği kadar çok sevemezmiş annesini"
Gündaşlarımdan çelik ve jasper da doğurmuş çok tebrik ediyorum..Allah sağlık ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsin... bence benim en az 1 haftam daha var, oyle hissediyorum... Gununden once gelmeyecek benim ki... Hatta yeni yıla bile sarkabilir...
Artık çok yoruluyorum ama azıcık yurusem nefes nefeseyim.. Hayırlısıyla gelsin de valla alıştık beklemeye...
Sezeryan tarihin hayırlı olsun canım.Kolay,rahat,sağlıklı bir doğum olur inşallah.Tecrübeli bir anne olarak ilk doğumun yaklaştığında hissettiklrin ve şu anda hissettiklerin arasında fark var mı?Ne yaşayacağını bilmek bilmemekten daha mı çok korkutuyor insanı?Ben doğumdan sonra ikinci çocuk yapmayacağımı düşünmüştüm.Ama zamanla bu fikir kayboluyor sanırım.
Maydonoz yok gerçekten ortalarda.Doğum yapmıştır kesin çünkü doğum yapanların çoğunluğu yok ortalarda.
Bebeklerimizin sağlıkları konusunda yazdıklarında haklısın.Elimizden dua etmekten ve düzenli kontrollerini yaptırmaktan başka birşey gelmez.Ama biliyorsun insanın kendi çocuğu söz konusu oldu mu nasıl oluyor.Hayatımda ilk defa birinin canı yandığında benim de canım bu kadar çok yanıyor.Neyse ki şükretmeyi biliyorum.Beterin beteri vardır.Hep Allah beterinden korusun diyorum.Allah tedavisi olmayan rahatsızlıklardan korusun yavrularımızı.
saglıklı kavustursun allah bebişlerimizi bize cok heyecanlıyım cokta korkuyorum acıkcası dogum anında o gucu bulamıyacakmısım gibi geliyor bana cıldırcam nerdeyse geceleri uyuyamıyorum rahat rahat uc dort saatlik uykularla duruyorum gun boyu ben mi tuhafım depresyonamı girdim noldu anlam veremiyorum :bbo:
günaydın gülbeyza cım uykusuz bir gecenin ardından çift gören gözlerle pc başına oturdum oğlum uyurken bende azcık uyumak istedim bu seferde uyku tutmadı zaten şu kabızlıktan dolayı şişkinliğim beni rahatsız ediyo..senin yakın maşallah az kalmış inşallah bir avazda kurtarırsın sana tek tavsiyem lütfen bol bol uyu ve eşinle yapmak istediğin herşeyi yap git gez toz çünkü uzun zaman bunlardan mahrum kalacaksın canım
nurgüncüm günaydın bitanemŞeniz
kıyamam ben ya bebişimiz uyutmadı sanırım.
kabızlık için bişey kullanmıyormusun.
tavsiyem bol meyva ve sebze ye . kuru kayısı.ilaç kullanım bebişe de zarar verir sanırım.
of kabızlık zor bir durum.kısa zamanda atlatırsın canım inşallah.
güzel dileklerin için allah razı olsun.sen negüzel kavuştun melek kokuluna daırsı başıma artık..
son günleri evet gezmekte istiyom ama nurgünüm inan okadar ağılaştımki yürümek bile istemiyom .nefes nefese kalıyom.biraz fazla hareket etsem her tarafım ağrıyor .ayaklarım tutuluyor kasılma oluyor.aslında buna sebeep hep fazla kilo almam oldu onuda biliyom.
uyumak istiyom fakat düşünceden .heyecandanda uyuyamıyom.
bebişe anteraman oluyor artık diye düşünüyom ama.biliyomki bugünleride çok arıcam.
seni bebişini öpüyorum allaha emanet olun..
gunaydın hanımlar gulbeyzacım saol esimde sakın depresyona girme bebegin kristalleriyle oynama piskolojisini bozma diyor dokuz ay sızlanmadın son bi hafta amma sızlandın diyor millet dokuz ay neler cekiyor sen gununu gun ettin diyor dusununce haklı tabi ama elimde deil bugun mu yarın mı simdimi 10 dk sonramı ne zaman nezaman diye dusunmekten kendimi bir turlu alamıyorum
Nasıl bakmışsam 40 haftan doluyor gibi görmüşüm.Olsun ona da az kalmışkaydirigubbakcemile3
Son haftalarındaki hamiş arkadaşlarım;Allah hepinize sabır versin.Tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz inşallah:Saruboceq:
Son haftalarındaki hamiş arkadaşlarım;Allah hepinize sabır versin.Tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz inşallah:Saruboceq:
gunaydın hanımlar gulbeyzacım saol esimde sakın depresyona girme bebegin kristalleriyle oynama piskolojisini bozma diyor dokuz ay sızlanmadın son bi hafta amma sızlandın diyor millet dokuz ay neler cekiyor sen gununu gun ettin diyor dusununce haklı tabi ama elimde deil bugun mu yarın mı simdimi 10 dk sonramı ne zaman nezaman diye dusunmekten kendimi bir turlu alamıyorum
amin edolinam aminnnnnnn..
sen nasılsın güzel kızımız nasıl..
banada aynı goldçum gibi bir sabır geldi sorma.
bunaldıkça stres yaptıkça zaman hiç geçmez oldu.şimdi sakinim 5günüm kaldı ve hergüne kendime program yaptım..
bugünde burda yağmur var puslu bir hava,1kaç gün sonrada kar var diyor metoloji bizim yavruşlar karla gelcek sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?