Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

img1835f.jpg

buda benim bitanecil Ali'm şapkamızda bir garip olmuş yaf

maşallah annesi maşallah:nazar:

kız Allah seni ne yapmasınn koptum burda bende bakıyom bakıyom bu bebeleri bi yerden tanıyoom ne zaman ayaklandılar diyomm. süper olmuşşşşşşşşşş zeaa.cim :roflol: :roflol:

oyy oyy oyyy
zeacımın kızçeleri uyumuşta büyümüş :))))

canım cuk oturmuş resimler maşallah
hem anneye hem ikizciklere
:nazar:

sağol lilyumcuum

bu arada banlanmadığına sevindim:roflol:

bizimki 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı oldu :) bu dedikodu nerden yayıldıysa artık :)

kız Allah seni ne yapmasınn koptum burda bende bakıyom bakıyom bu bebeleri bi yerden tanıyoom ne zaman ayaklandılar diyomm. süper olmuşşşşşşşşşş zeaa.cim :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: istersen kayrayıda ayaklandırırım annesi:icecream:

sağol lilyumcuum

bu arada banlanmadığına sevindim:roflol:

bizimki 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı oldu :) bu dedikodu nerden yayıldıysa artık :)

:roflol::roflol::roflol: istersen kayrayıda ayaklandırırım annesi:icecream:

anaaaaaa yapsana yapsanaa resim yollim sana alkisalkisalkis

kayra2.jpg

kayra3.jpg

kayra.jpg

zea.cim sağolsun bnm kayrayıdaa süsledeiiiii ayaklandırdııııı :roflol::roflol: oyy çirkin ördeğimmmmmm portakalımmmmmmmmmhihoyyyt :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Zea harika bu fıstıklar yerim ben onları....
miss bacım ne kadar şaşkın bakmış kayra öyle. Maaşallah yavruma
:nazar:

missim damat neye şaşırmış o kadar bizim elektrik faturasınımı dedin yoksa :roflol:

Zea harika bu fıstıklar yerim ben onları....
miss bacım ne kadar şaşkın bakmış kayra öyle. Maaşallah yavruma
:nazar:[/QUOTE

şaşkın ördekim. üstünede ferrum kan damlası bulaştırmıştıı delikafadulden Maşallah deyinnnnnnn :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
missim damat neye şaşırmış o kadar bizim elektrik faturasınımı dedin yoksa :roflol:

delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol: koppppptuummmmmmmmmm

evet başka neye olabiliirrrrrrrr. 1300 tl aboowwwwwww :lepi:

begendinmi damadınıı. ayy bi görüşebilsek cümleten yaaaaaaaaaaa

41 kere maaşallah miss cim. Çok tatlı Kayra bey... :nazar: :nazar:
Kız sen o beyaz koltukların üstünde vermiyon damlayı deemi. anaam bi tükürüverse çıkmaz lekesi valla

delüler:roflol:

bebişler değil haa analarına dedim:roflol:

41 kere maaşallah miss cim. Çok tatlı Kayra bey... :nazar: :nazar:
Kız sen o beyaz koltukların üstünde vermiyon damlayı deemi. anaam bi tükürüverse çıkmaz lekesi valla

çok sağol canım yaa Maşallah sağolun hepinise :nazar::nazar: a.s.he valla sormaa kııııı unutuyom bazen veriorum bi damlarsa ayvalara yan bastımm olayıı delikafadulden önlük takıom bez koyuyom onlarıda hep agzına sokuoo heryere daha çok bulaşıoo . örtü serecem koltuklara hatırlattın eyi oldu :1hug:

hepinize teşekkür ederiz teyzeleriii. dötümüzüde kaşıdık

Back
X