Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları
Sevgili Aralık anneleri;
9 ay boyunca bebeklerimizin fotoğraflarını göbeklerimizdeyken çekip burada paylaştık:CüvCüv:
Artık bebeklerimiz dışarıda ve çektiğimiz resimler daha ilginç ve daha güzel
O güzel fotoğrafları burada paylaşmaya ne dersiniz?
bir keyifli alt açma anlarından biri de saliha betül hanımdan teyzeleri.. nedir bu altları açıldıklarında onları bu kadar mtlu eden yahuu.bu arada fotoğrafımız taza taze bu sabahtan.. 07:00 civarı, pek keyifli oynadık tontişimle..
bu arada meleklerinizi öpüyorum. ne tatlılar yaaa..
edoşuma böyle bir topik açtığı için teşekkür etmeden geçemiyciim.. a.s.
kızlar bütün meleklerininz çok güzel maşşllah
buda erenimin resmi.
http://img530.imageshack.us/img530/sampfcbc167fc1f6a05fwz6.jpg/1/w300.png[/IMG][/URL]
hepinizin meleklerine maşallah arkadaşlar
bizde ambargo var resim koymak yasak
ama buranın en sıkı takipçisi olacağım ben:lepi:
doru baybora süper yakışıklı oolacak
ilkim senin kız derler ya erkek gibi kız diye maşallah erkeklere de tavrını belirlemişyasakkelimegibi duruyo sanki:roflol:
fas maşallah ne kadar güzel bir poz yakalamışsın gülüyo kız buben hala bekliyom gülecek diye
edolina benim oğlanda altı açılınca kendinden geçiyo keyif yapıyo çok seviyorlar çok
emineciğim eren paşa sana benziyo bence maşallah anneyle yanak yanağa
baybora konusunda ben de sana katılıyorum ademelcim.. süper sarışın kızların aklını alıcak gibi duruyor. üstelik çapkın çapkın gülücükler de veriyor.. maşallah
bizim kız bayaadır keyfi yerindeyse konuşmalarımıza gülücükleri ile tepki veriyor. maşallah meleğime