2008 Aralık Hatunlarının Çarşamba Toplaşması

planli

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
3.610
4.682
723
bebişten fırsat bulamıyorum diyenler........

ev, iş, yemek, eş, çoluk çocuk derken kendime zaman ayıramıyorum diyenler......

topiğe geldiğimde kimseyi göremediğim için çıkıyorum diyenler..........

artık eski tadı alamıyorum diyenler..........

aaaah ahhh nerde eski sohbetlerimiz diyenler........

burdayız anacım, çarşamba günleri hep birlikte vakit geçirmek için hepiciğinizi bekliyoruz.

elifcim bendede bebek var tabii diğer işlerde çıkıyor mesela bugün bebişi kontrole götüreceğim çarşambaları vakit geçirmek keyifli olur

gelmezmiyim canim çarşamba günü hep birlikte azcık kaynatakk yahuuu..valla kimseleribulupta kaynatamaz olduksositosositoartık çarşambalar bizim

inanmıyorummmmm...fenerbahcemine gelmiş,hoşgeldin canım,gözümüz yollarda kaldı...özletme kendini bir daha...

günaydıııııııııııııın,

aha da okula geç kaldım, ben evde süt sağıyom delikafadulden hala, hala....

neyse şindi bi çıkarım evden, çizgi film karakterlerinden bile hızlı kaçarım. kendimi rahatlattım, süt sağmaya devam kaydirigubbakcemile3

günaydın günaydın günaydın

sabah kahveleri benden bu hafta
uykusuna açan gelsin alsın kahvesini
sonrada sohbetin en koyusuna koyulalım...cümleye bak..hehe

biraz evi toplayıp eylül ü doyurayım uğrarım öptüm sizi....

selam canlarım yarını iple çekiyorum innanın.
hepinizi kocaman öpüyorum a.s.

amanın seni burda görmek ne güzel :) haydi gel gel, anlat valla meraktayız, nasılsın, eren paşa nasıl

ay ay gözlerim yaşardı valla, topic amacına ulaşıyor mu ne :lepi:

ben de okulcağızıma sadece 10 dakka geç kalaraktan geldim, kahvemi de aldım, bugüne planlanmış bir işim ve görüşmem de yok, rastgele diyorum artık (balığa çıkanlar gibi oldu be) kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugün foruma gelebilirmiyim bilmiyorum
çünkü yazdan kalma güzel bir hava var istanbulda bugünnn
dolayısı ile dışarıda işlerim de var
o yüzden akşam üzeri ne kaynatmışsınız bakarım ancakkk

günaydın kazemcim;

liliput yerinizde olmayı çok isterdim, çok şanslısınız

kızlar benim pc sorunlu olduğundan mesajlarım ya çok geç ya da hiç gelmiyor, bu yazdığım kaçıncı mesaj, her seferinde kopyalamak zorunda kalıyorum

Günaydın

ALLAH(CC)kabul etsin süper görünüyor. cokacimcoook cokacimcoook Ellerine sağlık,kızım da fındığından o mini mini parmaklarıyla yakaladı.kaydirigubbakcemile3 Hemen bir görüntü olunca parmak uçlarıyla yakalamaya,dokunmaya çalışıyor.Temas edemeyince de kızıyor,birşeyler konuşuyor. Şeniz

İnşallah herkesler iyidirler.Benim çoookk işim var çoookkkk.Sabahın köründen beri hava çok güzel güneşli ve bizi dışarı çağırıyor.İnşallah sağlık ocağına gideceğiz ve test neticemizi alacağız.
Sonra da sülalemize en son katılan bebeğimizi görmeye gideceğiz.Aslında ağustosta katıldı ama biz gidemedik. :kedi:
Görüşmek ümidiyle.Sevgiler.Selametle....opuyorumnanaktan zemuszemus

Vay çarşamba toplantısı var ben gelmezmiyim Tüm aralık annelerine selam olsun.Aşurenide Allah kabul etsin canım nefis görünüyor.Valla bende bugün bebişi sağlık ocağına kontrole götürsem diyorum bakalım harika bir hava var valla Hepinize hayırlı günler

elifcinom birde kuaför koysaymışsın şu topiğe valla tam süper olurmuş:) opuyorumnanaktan

mrb kasım anneleri bende ekim annesiyim topiğiniz ilgimi cekti bende aranıza katılmak istedim tabi kabul ederseniz....:kedi:

slm kızlar bende burdayımmmm ohhh ne güzel olmuş çarşamba çarşamba toplaşmışız bide resim paylaşsanız mercimekleri asırsak biraz

canlarım selamlar muharrem ayımız mübarek olsun.
ben kısaca özetliyim hayatımı zayıflamaya çalışıyorum (
eren paşamız gayet iyi koşturtuyo peşinden sağolsun :))
ayrıca yemek kursuna gidiyorum kendimi rahatlatmak adına hem diet hem yemek nasıl oluyo die sormayın bende bilmiyommmm :)))
başka başka sizleri çok öz<lledim anlatacaklarım birikti desem yeridir yani.
çelikcim konuna yazamadım kusura bakma rahatsız olduğum için bana 5sene bebek yasak ama desenki rahatsız olmasaydın yaparmıydın evvvet yapardım hemde büyük bir zevkle hazır gece uykularımız dağılmışken yapardım vallahaaaaa :))
hepinizi koskocaman öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…