2008 Aralık Hatunlarının Çarşamba Toplaşması

zeynepcim çok geçmiş olsun, dikiş falan atıldı mı? ayy bi de hepsi arka arkaya gelmiş, ne fena...

ama elif hanım yürümeye başlamış ne güzel, binim oğlan anca kendini yürüttürüyor bize.
kızlar sizin bebişlerin kaç dişi var, merak ettim

sağolun kızlar
elifcino canım dikiş attırmadım ben özellikle dikiş atıldığında zamanla deri bitişmeye başlayınca orası kaşınıyor benim kız durmaz kaşır ve dikiş yeri acıyıp kanayabilir diye dikiş attırmadık canım
benim kızım 10 tane oldu dişi

cok gecmiş olsun canım allah korumuş dikkat et canım kızına

biliyorum canım babasının gözünde kalmış bi 10 saniye kucagında otursun diye am sadece 2 saniye sonra aglıp duruyo

bizde iiyiz canım saol oglumda kucagımda cizgi film seyrediyo canım karı koca oturup bütün gece cizgi film seyrediyozkafamçokkarıştı bebeyin nasıl iyimi canım

binim oğlan da baby first manyağı, sürekli o kanal açık olsun, sürekli izler, artık açmıyoruz ya da çok bunaldığı mızmızlandığı zaman açıyoruz. bi de reklam delisi, reklam çıkınca dünyayla bağı kesiliyor sıpanın. fazla izlettirmemeye çalışıyoruz napalım.

kızlar benim oğlum halen daha ek gıdalara tam olarak geçemedi, 11 kilo, kilosu iyi olduğu için doktorlar zorlamayın diyor ama ben çok üzülüyorum.

selam canlarım yettim gayriiiiiiiiiiiiiiiii :))
zynepcim çok geçmiş olsun balım neyse geçti o kötü günler :)
elifcim yemek kursu süper ciden insan sitres atıyor sorma .maksat muhbbet olsun zaten.
bu arada erenimin 6 d,şi var.
yürümeyi bıraktık koşuyoruz adeta.
bide bizde reklam delisiyiz kızlar acayip bişey reklam çıkınca göz gözü görmüyooo :)))))))))
hepinizi kocaman öpüyorum.

zaten kuklalar,reklamlar,boş-dolu farketmez plastik şişeler,mandallar,her türlü açılabilen kapı pencere,büyük su damacanasının pompası, en büyük favorileri:)

ya napıyosunuz kursta çok merak ediyom, yemekleri yapıp yapıp yiyomusunuz, nasıl oluyo, haydı anlat anlat

elifcinom ayın onbeşi son benim.hayırlısı olsun.
bizim 8 dişimiz var.3 kabarık yerimiz.
sonra biz daha yürümüyoruz.en tembel aralık bebeği biz çııktık kanımca.
zeynepcim çok geçmiş olsun.

bizim de diş sayımız 8 ve 3 kabarık yerimiz varboshayallersmile.meraklanma tatlım bizim kız da yürümüyor,en tembel Aralık kızı da bizimki...bi de annem tutturdu bu kızın kilosu az diye,14 kilo olmalıymış:dilcikar: anam dev mi ki bu yafu,ihtiyacı olanı yer,ihtiyacı kadar kilo alır değil mi?mamayı bıraktık ine sütüne geçtik dedim,yürümüyo ama çok hareketli dedim ondan çok kilo almıyo dedim ama yok...cumartesiye kadar kilo aldırmalıyım:sinifsinif:büyük ısrarlar üzerine top niyetine yuvarlıycaz sanırım kızı:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gökdenizcim ünvanınıza ortak olabilirmiyiz? efe de halen yürümüyor, hiç emeklemedi ve hala daha ek gıdalara alışamadı, ana tembel baba tembel olunca yavrucaktan fazla bi beklentimiz olmuo haliyle. :)

14 kilo mu yuuuh! :) besi yetiştiriciliği mi ki bu -tatlicadiarzu- nası aldrıcan o gadder kiloyu.. en iyisi senin kızın altını bi süre alma, çişini yapsın bi güzel, bez de ağır çeksin, koyun tartıya öylece, annenin içi rahat etsin :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…