herkeze günaydınlar
herkez iyidir umarım bebişler özellikle
bizde yürümeye başladık 10 adım atıyor artık tırtılım :teytey:
uzun zamandır giremedim siteye başımızdan küçük bir kaza geçti kızım sehpaya kafasını çarptı ve anlından geçen damarı patlattı 3 haftadır onunla uğraştı bu yetmezmiş gibi 2tane azı ve köpek dişlerini patlattı yavru kuşum 2 haftadır ateşini düşüremedik arkasından da grip olduk ailecek ama şükür hepsi geçti şimdi çok çok iyiyiz
sağol nurtencim, idare ediyoz, sen nassın, bebişin nasıl
herkeze günaydınlar
herkez iyidir umarım bebişler özellikle
bizde yürümeye başladık 10 adım atıyor artık tırtılım :teytey:
uzun zamandır giremedim siteye başımızdan küçük bir kaza geçti kızım sehpaya kafasını çarptı ve anlından geçen damarı patlattı 3 haftadır onunla uğraştı bu yetmezmiş gibi 2tane azı ve köpek dişlerini patlattı yavru kuşum 2 haftadır ateşini düşüremedik arkasından da grip olduk ailecek ama şükür hepsi geçti şimdi çok çok iyiyiz
cok gecmiş olsun canım allah korumuş dikkat et canım kızına
bizde iiyiz canım saol oglumda kucagımda cizgi film seyrediyo canım karı koca oturup bütün gece cizgi film seyrediyozkafamçokkarıştı bebeyin nasıl iyimi canım
kızlar sizin bebişlerin kaç dişi var, merak ettim
yettim kızlar ben geldimmmmmmmm
canım bizizm 8 dişimiz var, diğer ikisi kabarık, çıktı çıkacak
selam canlarım yettim gayriiiiiiiiiiiiiiiii :))
zynepcim çok geçmiş olsun balım neyse geçti o kötü günler :)
elifcim yemek kursu süper ciden insan sitres atıyor sorma .maksat muhbbet olsun zaten.
bu arada erenimin 6 d,şi var.
yürümeyi bıraktık koşuyoruz adeta.
bide bizde reklam delisiyiz kızlar acayip bişey reklam çıkınca göz gözü görmüyooo :)))))))))
hepinizi kocaman öpüyorum.
elifcinom ayın onbeşi son benim.hayırlısı olsun.
bizim 8 dişimiz var.3 kabarık yerimiz.
sonra biz daha yürümüyoruz.en tembel aralık bebeği biz çııktık kanımca.
zeynepcim çok geçmiş olsun.
bizim de diş sayımız 8 ve 3 kabarık yerimiz varboshayallersmile.meraklanma tatlım bizim kız da yürümüyor,en tembel Aralık kızı da bizimki...bi de annem tutturdu bu kızın kilosu az diye,14 kilo olmalıymış:dilcikar: anam dev mi ki bu yafu,ihtiyacı olanı yer,ihtiyacı kadar kilo alır değil mi?mamayı bıraktık ine sütüne geçtik dedim,yürümüyo ama çok hareketli dedim ondan çok kilo almıyo dedim ama yok...cumartesiye kadar kilo aldırmalıyım:sinifsinif:büyük ısrarlar üzerine top niyetine yuvarlıycaz sanırım kızı:roflol:
elifcinom ayın onbeşi son benim.hayırlısı olsun.
bizim 8 dişimiz var.3 kabarık yerimiz.
sonra biz daha yürümüyoruz.en tembel aralık bebeği biz çııktık kanımca.
zeynepcim çok geçmiş olsun.
bizim de diş sayımız 8 ve 3 kabarık yerimiz varboshayallersmile.meraklanma tatlım bizim kız da yürümüyor,en tembel Aralık kızı da bizimki...bi de annem tutturdu bu kızın kilosu az diye,14 kilo olmalıymış:dilcikar: anam dev mi ki bu yafu,ihtiyacı olanı yer,ihtiyacı kadar kilo alır değil mi?mamayı bıraktık ine sütüne geçtik dedim,yürümüyo ama çok hareketli dedim ondan çok kilo almıyo dedim ama yok...cumartesiye kadar kilo aldırmalıyım:sinifsinif:büyük ısrarlar üzerine top niyetine yuvarlıycaz sanırım kızı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?