- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
kazemcim buraya ceeee diyen bakıp geçiyo galiba
günaydın kazemcim;
liliput yerinizde olmayı çok isterdim, çok şanslısınız
kızlar benim pc sorunlu olduğundan mesajlarım ya çok geç ya da hiç gelmiyor, bu yazdığım kaçıncı mesaj, her seferinde kopyalamak zorunda kalıyorum
afiyet olsun hanımlarrr
keşke imkan olsaydıda oturup bebişlerimizle yeseydik ama maalesef sadece görüntüde kaldı...
bende az önce geldim aşuremi dağıttım işlerimi hallettim
gelirken ayıptır söylemesi balık aldım onu hazırladım akşama...
yaramaz kızımı uyuttum maskemi yaptım:)))
şimdide hem maskemin kurumasını bekliyorum hem de sizlere bi bakim dedim
yazılanlardan anladığım kadarı ile hepimizin ortak sorunu şu dönem yaramazlık ve huysuzluk ...
valla abartısız söyleyeyim melis de çok fena şu sıralar
dur yapma anlıyor hayır diyorum kafamı sallıyorum o anda duruyor ama 3 yada 5 saniye sonra kaldığı yerden devam ediyor
ki benim okula giden oğlumda var
inanın ev dandini dandini dastana bir danalarımız eksik yaniiii
misafir gelecek diye korkar oldum!!
ama bunada şükür ne yapalım
peyenmeyen küçük oğluna almasın amannnnnnn:))
Günaydın
ALLAH(CC)kabul etsin süper görünüyor. cokacimcoook cokacimcoook Ellerine sağlık,kızım da fındığından o mini mini parmaklarıyla yakaladı.kaydirigubbakcemile3 Hemen bir görüntü olunca parmak uçlarıyla yakalamaya,dokunmaya çalışıyor.Temas edemeyince de kızıyor,birşeyler konuşuyor. Şeniz
İnşallah herkesler iyidirler.Benim çoookk işim var çoookkkk.Sabahın köründen beri hava çok güzel güneşli ve bizi dışarı çağırıyor.İnşallah sağlık ocağına gideceğiz ve test neticemizi alacağız.
Sonra da sülalemize en son katılan bebeğimizi görmeye gideceğiz.Aslında ağustosta katıldı ama biz gidemedik. :kedi:
Görüşmek ümidiyle.Sevgiler.Selametle....opuyorumnanaktan zemuszemus
ohh işleri bitirmişsin liliputcum valla bravo,sabahları kesin enerji yüklemesi yapıyorsun sen opuyorumnanaktan
ewet dönemsel yaramazlıkları var,keşif ve öğrenme amaçlı
fakat bizde birde inat var ki aman aman pek asabiyiz şu sıralar:)
ömür biter iş bitmez kazeemcimmm
durmak yok yola devam benim sloganım yanlış anlaşılmasında...
çünkü durduğum vakit yığılan işlerin altından kalkamıyorum
akşam eşim eve gelip yemekten sonra hani koşularda bayrak teslimi yapılarak devam edilir ya
ben de o misal bayrağı ona teslim ederek doğru yatak odasına yarına şarj olmak üzere yatıyorum çoğu akşam
sonra sağolsun uykusu gelince melisin beni uyandırıyor bende yarı şarj olmuş vaziyette kızımı yerine koyup yeniden kaldığım yerden devam ediyorumm
yoksa ne mümkün canımmm
:dance: günaydın herkese
elifcinom piyanist şantör eşliğinde ilk ben dansa kalktım sanırım:)
dansını yirim senin :teselli:
slm kızlar naslsınız bakiyim
herkeze günaydınlar
herkez iyidir umarım bebişler özellikle
bizde yürümeye başladık 10 adım atıyor artık tırtılım :teytey:
uzun zamandır giremedim siteye başımızdan küçük bir kaza geçti kızım sehpaya kafasını çarptı ve anlından geçen damarı patlattı 3 haftadır onunla uğraştı bu yetmezmiş gibi 2tane azı ve köpek dişlerini patlattı yavru kuşum 2 haftadır ateşini düşüremedik arkasından da grip olduk ailecek ama şükür hepsi geçti şimdi çok çok iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?