2008 Aralık Hatunlarının Çarşamba Toplaşması

merhaba kızlar.uzun zaman oldu uğrayamadım ilkim çok hareketlendiçburası güsel olmui hadin dostlar nerdesiniz.herkese mutlu yıllar sağlıklı ve huzur dolu yaşamlar diliyorum bu arada.bebelerinizinde gözlerinden öpüyorum aynı zamanda:sm_cool:

afiyet olsun hanımlarrr
keşke imkan olsaydıda oturup bebişlerimizle yeseydik ama maalesef sadece görüntüde kaldı...
bende az önce geldim aşuremi dağıttım işlerimi hallettim
gelirken ayıptır söylemesi balık aldım onu hazırladım akşama...
yaramaz kızımı uyuttum maskemi yaptım:)))
şimdide hem maskemin kurumasını bekliyorum hem de sizlere bi bakim dedim

yazılanlardan anladığım kadarı ile hepimizin ortak sorunu şu dönem yaramazlık ve huysuzluk ...
valla abartısız söyleyeyim melis de çok fena şu sıralar
dur yapma anlıyor hayır diyorum kafamı sallıyorum o anda duruyor ama 3 yada 5 saniye sonra kaldığı yerden devam ediyor
ki benim okula giden oğlumda var
inanın ev dandini dandini dastana bir danalarımız eksik yaniiii
misafir gelecek diye korkar oldum!!
ama bunada şükür ne yapalım

peyenmeyen küçük oğluna almasın amannnnnnn:))

Son düzenleme:

valla elifcim mükemmel güzel bir hava var bugün istanbulda
değerlendirdik bizde...
bende bazen çalışan hanımlara özeniyorum ama ikisi birarada düşününce hakikaten çok çok zorrr

ohh işleri bitirmişsin liliputcum valla bravo,sabahları kesin enerji yüklemesi yapıyorsun sen opuyorumnanaktan

ewet dönemsel yaramazlıkları var,keşif ve öğrenme amaçlı
fakat bizde birde inat var ki aman aman pek asabiyiz şu sıralar:)

yirim ben onun fındık parmaklarınıopuyorumnanaktan

ömür biter iş bitmez kazeemcimmm
durmak yok yola devam benim sloganım yanlış anlaşılmasında...
çünkü durduğum vakit yığılan işlerin altından kalkamıyorum
akşam eşim eve gelip yemekten sonra hani koşularda bayrak teslimi yapılarak devam edilir ya
ben de o misal bayrağı eşime teslim ederek doğru yatak odasına yarına şarj olmak üzere yatıyorum çoğu akşam
sonra sağolsun uykusu gelince melisin beni uyandırıyor bende yarı şarj olmuş vaziyette kızımı yerine koyup yeniden kaldığım yerden devam ediyorumm
yoksa ne mümkün canımmm

Son düzenleme:

doğru dedin valla
ama ne kadar güzel sistemini oturtmuşsun ve başarıyla uyguluyorsun alkisalkisalkis

güzel olmuş vallah elif eline koluna saglık ne var ne yok kızlar bizde olan sizdede var biliyorum inanın cız uf demekten helak oldum yapıncada aglıyo dayaamıyorum
ne yapıyım asuren nefis görünüyo liicim canım cekti burda komşular
iki gündür
yapıp dagıtıyolar eksik mazemelerimi alıp bende yapacam vallah şöyle doya doya yiyelim
demi hhhım başka
bide ehliyet sınavında kaldım sanıyorum sadece motordan oda bi soru farkla
ama tam emin deilim inşallah gecerim hayırlısı
kendinize ii bakın kızlar hepinizi öpüyom
by
by

valla kızlar hepinizi çok özlemişim sorunlar sevinçler hep aynı ben çok yorgunum öptm nanaklardan

eminem bende zayıflayabilirsem seneye kardeş olacak heralde öptm bidanem

selam millet,
bir çarşamba buluşmasına daha hoş geldiniz (burada piyanist şantörün orgu devreye giriyor, müziği hayal gücünüze kalmış kaydirigubbakcemile3 )

geçen hafta da doğru dürüst yazamadım zaten, bu hafta yazıciğim, tek başıma bile olsa vazgeçmiciğim.

gız fenerbahçeemine ne kadar şanslı gacısın, ben de hep istemişimdir yemek kursuna gitmeyi, bu civarlarda açılsa ben de gidicem valla...

diğer annelerimizin de hepsine geçen hafta topiciğimize can kattıkları için teşekkür ederim...

muhabbet başlasııııııın :lepi:

:dance: günaydın herkese
elifcinom piyanist şantör eşliğinde ilk ben dansa kalktım sanırım:)

herkeze günaydınlar
herkez iyidir umarım bebişler özellikle
bizde yürümeye başladık 10 adım atıyor artık tırtılım :teytey:
uzun zamandır giremedim siteye başımızdan küçük bir kaza geçti kızım sehpaya kafasını çarptı ve anlından geçen damarı patlattı 3 haftadır onunla uğraştı bu yetmezmiş gibi 2tane azı ve köpek dişlerini patlattı yavru kuşum 2 haftadır ateşini düşüremedik arkasından da grip olduk ailecek ama şükür hepsi geçti şimdi çok çok iyiyiz

zeynep çok geçmiş olsun cnm
allahım beterinden saklasın,kötülüklerden korusun bu kuzucukları :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…