2008 Aralk anneleri listemiz

Zepp'im benim çok teşekkür ederim.ALLAH(C.C)razı olsun canım.Hepimizi rabbim,inşallah bir avazda kurtarsın.Sen nasıl oldun tatlım?İnşallah daha iyisindir.
:asigim:a.s.

iyiyim canim ....:1hug:
14 haftalik oldu bebisim :asigim:bu ayin 23 unde randevumuz var ,Turkiye'ye gitmeden goruneyim diyorum ...
Belki cinsiyetide belli olur :asigim:

mrb arkadaşlar bende aranıza bugun katılıyorum.bende hamişim benide listeye yazarsanız çok sevinirim.ama ben fazla anlamıyorum nasıl yapılıyor bazı şeyler işalah örenirim.ben 14 haftalık hamişimmmmm:teytey::teytey::teytey:

oh oh maşallah...
doktor bana da kız dedi...

Canım benim tebrik ederim... Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin
Umarım çok güzel, gülücükler saçan, sevimli bir meleğin olur
Ben bebeğimi kaybettim ama sizleri gibi dostlar kazandim. Hala hergun girip okuyorum, gebelikleriniz nasıl geçiyor nasılsınız takip ediyorşakkıdısizin güzel haberlerinizle mutlu oluyorum:sm_cool:

saol tatlım benim :1hug:

inşallah dediğin gibi olur..
Allahım sana da nasip edecek inş en yakın zamanda..
biz de mutlu haberlerini alacağız canım benim..
çook öpüyorum seni ...a.s.

bende merak ediyorum cinsiyetini hemdee çoookk
gerçi ilk çocugum hiç farketmez o benim meleğim olduktan sonra ama merak işteee
benimki ne zaman belli olur acaba memlekete gidicem bu ay sonu 4d ultrasona grcem belli olur dimii

ya yer fıstığımın cinsiyetini ögrenemedik daha :sm_confused:, çok merak ediyorum, sizler böyle yazdıkça kızım - oğlum olacak diye bende heyecanlanıyorum a.s, kararlıyım bu sefer doktor kontrolünde cinsiyetini gösterene kadar çıkmıcam ultrasondan sırnaşık şey, gerekirse sabaha kadar ordayım çok merak ettim sevgili aralık anneleri çoğunluğun kızımı yoksa oğlumu olacak:uhm:

bhk_____________25
perihan______________26
lora_________________24
orkidem_____________19

bhk_______________25
perihan______________26
lora_________________24
orkidem_____________19
balllim53____________27(birtane oglusu var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…