26 Mart Benimde Eklerseniz :)
merhaba... bhk benide eklermisin lütfen 27 şubat... yerimseniben
ARKADAŞIM BENDE ŞU BEBEK TAKVİMİNİ BİRTURLU BECEREMEDIM SEN BU İŞLERDEN ANLIYOSUN HERALDE BANADA TAKVİMDEN YAPARMISIN BİR BEBNIM TAKVİMİM YOK ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERIM SAT 26 SUBAT
Listeye Benide Eklersiniz Sevinirim Bide Hangi Hastanelerde Doğum Yapmayi Düşünüyosunuz Paylaşirsaniz çok Sevinirim
:teytey:
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ALLAH İZİN VERİRSE ARALIK 2008 ANNESİ OLACAĞIM SAT 8 MART 2008 EN SON BU CMT DOKTORA GİTTİM BEBEĞİM HİÇ DURMADAN HAREKET EDİYODU GÖRÜNCE İNANAMADIM MÜTHİŞ BİŞEY
Merhaba
ALLAH(C.C)'ın izniyle ben de Aralık 2008 annesi olacağım.Dr.umuzun dediğine göre 2aralık-22 aralık arası doğum olabilirmiş.1 haziran pazar günü 11.haftamız başladı.Sat bilmiyorum.Hesaplamadım,o dönemde bir de düşük oldu.Akabinde de hamile kalmışım.Uzun süren kanamalardan dolayı pekbir şey hatırlamıyorum.Çok üzücü bir dönemdi.Dr. da tahmini doğum tarini usg.sonunda söyleyince hiç uğraşmadım.O dönemi olabildiğince zihnimden silmek istiyorum :1no2:Mümkünse, beni de listeye eklerseniz çok sevinirim.a.s.
Herkese hayırlı bir hamilelik dönemi ve sonrasını diliyorum.Teşekkürler.Kolay gelsina.s.:asigim:
oglumla benide ekleyin listeye..
bende 2008 ekimde alicam bebegimi
kucagima insallah..
maşallahh 81 kişi olmuşuz 81 melek o kadar güzelki söylerken bile duygulanıyorum kucagımıza alınca nasıl olacak acaba
..............bhk şekerim benim tahmini doğum yapacağım tarih 18 aralık canım bilgin olsun
Merhaba
ALLAH(C.C)'ın izniyle ben de Aralık 2008 annesi olacağım.Dr.umuzun dediğine göre 2aralık-22 aralık arası doğum olabilirmiş.1 haziran pazar günü 11.haftamız başladı.Sat bilmiyorum.Hesaplamadım,o dönemde bir de düşük oldu.Akabinde de hamile kalmışım.Uzun süren kanamalardan dolayı pekbir şey hatırlamıyorum.Çok üzücü bir dönemdi.Dr. da tahmini doğum tarini usg.sonunda söyleyince hiç uğraşmadım.O dönemi olabildiğince zihnimden silmek istiyorum :1no2:Mümkünse, beni de listeye eklerseniz çok sevinirim.a.s.
Herkese hayırlı bir hamilelik dönemi ve sonrasını diliyorum.Teşekkürler.Kolay gelsina.s.:asigim:
Maydanozum hosgeldin canim ...tekrar tebrik ederim .hayirlisi ile bir avazda insalah canim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?