2008 Aralk anneleri listemiz

Merhaba bende 27 yaşındayım.3.5 yaşında bir oğlum var.İnş.Aralık başı birde kızmız olucak.Hayrlısı ile bekliyoruz.Rabbim tüm annelere sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasib etsin.

Edit butonumuza kavuşmamızın ardından en son değişiklikleri de yaptım tatlı anneler..

2008 aralık anneleri, allah hepinizin yardımcısı olsun, geçene sene ben de şu an hissettiklerinizi hissediyodum, çok güzel heyeecanlar bunlar, tadını çıkarın bence, benim oğluşum 15 aralıkta bir yaşında olacak teyzeleri, darısı size

Listedeki bu kadar Aralık annesi nerede şimdi Allah aşkına?
BHK sil kız paylaşım yapmayanları listedenkötükedihüsoBu güzel listeye dahil olmak o kadar kolay mıydıklava:Kendini listede gören kaçıp gitmiş.

sorma yaa..
sadece ben de varım,listeye beni de yazın diyip de sonra sırra kadem basan bir ton kişi oldu.
hepsini kınıyorum-tatlicadiarzu-

ya kızlar kusura bakmayın yazamadım ne zamandır int kestirdim simdi elime geçti yazıorum ama ben kasım annesi oldum erken doğumla kızım oldu ama adı deişti Ekin Ömür oldu ismi gereken düzenlemeyi yaparsınız tşk hepiniz güle güle büyütün meleklerinizi....

Gözün aydın.Allah uzun ömür versin adı gibi inşallah.
Doğum hikayeni bekliyoruz.

benıde eklermısınız arkadaşlar. ben ekleyın deyıpte kacmıycam :) söz
aranıza sonradan eklendiğim için tanışmıyoruz ama artık hepinizle ortak bişeyimiz var bundan sonra inşallah tanışırız..

bebişim kız ismi duru olacak allah kısmet ederse. sat 15 mart

edolına ve bkm ne olur arkadaşlar kınamayın bızlerı dıyeyım ben aralık annesıyım sızlerle vakıt geçırmeye çalıştım belkı sızler kadar aktıf olamadım ama yıne de kendımı aralık annesı olarak gordum .ama ocak annesı oldum onun için ıkı arada kaldım

ya benide ekleyi ne olur cok güzel aralık annesi olmak en azında sizin gibi güzel annelerle sorunlarımızı cözüyorz bebeyimin adı hasa neklersiniz deeeeeeee mi

arkadaşlar bu listeyi nasıl yaptınız bizde 2009 listesini yapalım böyle çok güzel

listeye adımı yazdırdıgım gün daha dün gibi zamn ne cabuk gecti paşam kucagımda şimdi allahım bebeklrimizi bizlere bagışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…