2008 Aralk anneleri listemiz

canım benim bilgilerimde de eksiklik var. yaş:29, SAT 13 mart, bebeğin cinsiyet erkek, adı da ogeday olcak hayırlısıyla

Son düzenleyen: Moderatör:
ne cok aralık annesi var allahım kurtarsın hepimizi saglıkla gelsin minikler:Saruboceq:

Benide listeye eklermisiniz arkadaşlar sat tarihi 28 şubat ve 32 yaşımdayım ikiz kızlarım olucakkaydirigubbakcemile5

ellerine saglikk bhk cimm
coook sirin olmuss
benim kizin adi elif olacakk sanirimm

canım benim yaşım 31 oğlumun adı da kaan efe.çok güzel bir liste olmuş ellerine sağlık

kızlar ben sat tarihimi bilmiyorum ama bende 24 hafta 5 günlük daha cinsiyetinede bakamdık yaşım 21

Merhaba

Yeni gelen prens ve prenses anneleri hoş geldiniz.ALLAH(CC)tüm isteyenlere ve layık olanlara hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin inşallah.Kolaylıklar dileriz.Sevgiler.a.s.

Hacer Melek'imin Bhk teyzesi,ellerine sağlık.a.s.:1hug:

Bhk teyzesi,bizim bilgilerde sat tarihi yoktu.Mümkünse ekler misin? Teşekkür ederiz. :1hug:

Bizim,sat tarihimiz de 15 martmış. hihoyyyt Ama şu takvimden bizim yok.:1no2: Biri bize anlatabilir mi?(Geçenlerde yaptım ama adresi nereye ekleyeceğimi bilmediğimden olmadı.) a.s. Teşekkürler.:1hug:a.s. [/COLOR][/B]

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz a.s.
Masallah herkes bebisinin ismini bulmus bile biz hala tam karari vermis degiliz ...
Iki isimli olsun istiyoruz Selim Mert'im gibi :asigim:

slm arkadaşlar listeye beni de eklermisiniz muhtemel doğum 21 aralık erkek bebek bekliyorum

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş.kızımla benide eklermisin sat 10 mart kızımın adıda aslı olacak inşallah.yaşım ise 27

bhk canım, ben daha önce de belirttim ama gözünden kaçmış sanırım. sat 13 mart, yaş 29, bebeğin cinsiyeti erkek, adı ogeday olcak inşallah, eklersen sevinirim.

bhk kız nerde benim ismimin karşısındaki şapkalı çocuk resmi:mymeka:
gelirsem oraya bak haaaaakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…