2008 bebeklerin doğum günü resimleri işte bizler

kızlar noldu çok güzel kameraya çekmiştim doğum gününü ve söylemesi ayıp son model bi kameramız var ama bence bi işe yaramaz menü ingilizce olunca ya ingilizcem iyidir ama teknolojij ürünlerde berbatım finalize yapıcaktım pcde izlemek için cd bastım tuşlara önüme ne gelirse anlamıyom ya dilinden yes dedim onayladım sildi attı canım görüntüleri bende bi sinirle satışa sundum bi sitede satıyorum bıktım artık kullanamadıktan sonra napıyım ya annemin düğün hediyesiydi bize annemlede konuştum o da sinir oldu pişman oldu en iyisini aldığına makina mart ayı ödüllü bi makina 2.000e almıştık 1.500 satıcam çok üzülüyorum aslında ama kullanamadıktan sonra napıyım haksızmıyım sizce fotoğraf makinamızda ingilizce ama anlıyorum onun dilinden bununki kesinlikle karışık çok teknolojik olduğundan herhalde offf offff gitti görüntüler o kadar üzüldümki pastanın fişeği konfeti patlamaları çocukların eğlenmeleri kadınların attığı göbecikler gitti hepsiiiiiiii

canım tekraradan ecenin doğum günü kutluyorum her şey çok güzel görünüyor maşallah...pastanızda bizimkinin fotosuz versiyonu.....

ayşegül yasemin kızlar teşekkür ederim yasemin evet canım pasa aynı katalogdan olunca çok seöenek yoktu ben resimli istemedim zaten ani bi kararla bu olsun dedik anlamayınca anlattıklarımızı Allahtan süsleri getirtmişler ankaradan bayaaa büyüktü kızlar pasta biz 3 te birini yiyebildik 40 lira ödedik çok uygun oldu walla

ayşegül sorma bende kamer işine sinir oldum ama benimki kardeşimin beceriksizliği ece akşam hep usluydu oynadı eğlendi ama foto çekerken durmadı hiç ordan oraya bide tokalrın hiç tutmafı kafasında saçları ne hale geldi cadı bu yaa üstünü başını da toparlamadım walla ordan oraya gezdi durdu

bu arada ayşegül sağol canım dikkat ettiysen kafamda ecenin tokası war takıvermişim bi ara ne fön kaldı ne bişey zaten benim saçım çabuk bozulur mavi tokayada çok şık olmuşum hehehehe asıl güzel olan sensin walla maşallh çok da şık olmuşsun opuyorumnanaktan

bence saçların felan hiç bozulmamaış canım...çokda şıksın gerçektende....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım foto herkeste eminim aynıdır ne yapacaksın bizm kaderlerden böyle artık bizim cadılar hep böyle fotoya sinir oluyorlar ağlıyorlar durmuyorlar..takma kafana herşey güzel siz güzel :asigim::1hug:a.s.:teytey: bunuda atlattınızya....önemlisi sağlıklı olmak...

evet katalok aynı bende başka yerlerede gititm pastaneleri gezdim hep önümüze aynı kataloğu çıkardışar önemli olanda güzel olması siznkide çok güzel olmuş ....sanırım baya bii artmış bizimde gıdı gıdına zor yetirdim kızlar bana yollar mısın yiyeyim kızzzzzzkaydirigubbakcemile3

aaaa ne demek canımm hemen yolluyorumm
ayy iyi oldu amaa hee gidp gelip yiyorum haha
ben çok memnum oldum yaa iyi geçti bi problem çıkmadı çok şükür sağol yasemincim darısı sıradakilereee

Doğaç ve Ecenin yeni yaşını tekrardan kutlarım bızdıklarımı iyi ki doğmuşlarrrr...

Ayşegülcüm doğaç çok tatlı olmuş yaaaa küçük adam olmuş resmen papyonuyla falan,senin de oğlundan kalır yanın yok yakıyosun çok tatlı olmuşsun canım (tabi sende ev telaşı yoktu ne güzel kuaföre falan vakit bulmuşsun benim yüzümden yorgunluk akıyordu resimleri ekleyince görürsünüz..

Serpilcim siz de aynı şekilde çok tatlısınız ama ecemin yüzü azıcık daha gülseydi keşkem (d.günü çocuğu psikolojisi bu olsa gerek! ) kalabalıktan ve ilgiden şımarıp huysuzlaşıyorlar resmen..

Ben bir ohhhhhh çekip yazıyım çok güzel tam istediğim gibi bir d.günüydü kızlar acayip yorgun ve uykusuzdum ama oğluşuma değer dimi! (gece 05.00 yattım slayt bitmemişti onu bitirdim,sabahta erkenden kalktım)
Pastamız tam istediğimiz gibi olmuştu yani rengi dışında (biz turkuaz istemiştik deniz gibi olsun diye)olsun yine de süper yapmışlar şeker hamurunu tadı da harikaydı ve yarısı bile bitmedi hala dolapta (nolcak bu kadar pasta ya tam kilo vermeye başlamışken )
Resimleri ben çekmedim o yüzden de hiç beğenmedim ama ekleyeceğim..
Oğluşum sıcaktan ve kalabalıktan bunaldı arada odalara kaçırdılar ağlamasın diye herkes gitmye başlayınca açıldı meydan ona kaldı ve coştu gecenin köründe..
Ev rezil oldu komfeti patlattık salonun ortasında her yer ufak ufak kağıt yarın çok işim var çokkkkkkk!

a.s.:teytey:canım benim çoook sevindim herşeyin yolunda gitmesine....tekrardan teonun yaş gününü kutluyorum canım....resimlerini bekliyorum....

Kızlar bu resimler parti başlamadan önceki halimiz... Dış kapımız,süslerimiz..( o duvardaki süsü de ben yaptım,güsel olmuş mu?

Son düzenleme:

ışte bu da pastamızzzzz,rengi mavi olacaktı ama olsun içimize sindi..

Son düzenleme:

işte bu da masamızkızlarrrr... biraz abartmışım annem,ablam ve teyzemin getirdikleriyle tam 15 çeşit oldu herkes tıka basa doydu ve halaaaa bi dünya şey var evde...

Teoman Asrın ve davetlileriiii... (nihal ve kankamız efe de gelecekti ama efe çok ağır grip olduğu için gelemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…