ayşegül yasemin kızlar teşekkür ederim yasemin evet canım pasa aynı katalogdan olunca çok seöenek yoktu ben resimli istemedim zaten ani bi kararla bu olsun dedik anlamayınca anlattıklarımızı Allahtan süsleri getirtmişler ankaradan bayaaa büyüktü kızlar pasta biz 3 te birini yiyebildik 40 lira ödedik çok uygun oldu walla
ayşegül sorma bende kamer işine sinir oldum ama benimki kardeşimin beceriksizliği ece akşam hep usluydu oynadı eğlendi ama foto çekerken durmadı hiç ordan oraya bide tokalrın hiç tutmafı kafasında saçları ne hale geldi cadı bu yaa üstünü başını da toparlamadım walla ordan oraya gezdi durdu
bu arada ayşegül sağol canım dikkat ettiysen kafamda ecenin tokası war takıvermişim bi ara ne fön kaldı ne bişey zaten benim saçım çabuk bozulur mavi tokayada çok şık olmuşum hehehehe asıl güzel olan sensin walla maşallh çok da şık olmuşsun opuyorumnanaktan
ayşegül yasemin kızlar teşekkür ederim yasemin evet canım pasa aynı katalogdan olunca çok seöenek yoktu ben resimli istemedim zaten ani bi kararla bu olsun dedik anlamayınca anlattıklarımızı Allahtan süsleri getirtmişler ankaradan bayaaa büyüktü kızlar pasta biz 3 te birini yiyebildik 40 lira ödedik çok uygun oldu walla
ayşegül sorma bende kamer işine sinir oldum ama benimki kardeşimin beceriksizliği ece akşam hep usluydu oynadı eğlendi ama foto çekerken durmadı hiç ordan oraya bide tokalrın hiç tutmafı kafasında saçları ne hale geldi cadı bu yaa üstünü başını da toparlamadım walla ordan oraya gezdi durdu
bu arada ayşegül sağol canım dikkat ettiysen kafamda ecenin tokası war takıvermişim bi ara ne fön kaldı ne bişey zaten benim saçım çabuk bozulur mavi tokayada çok şık olmuşum hehehehe asıl güzel olan sensin walla maşallh çok da şık olmuşsun opuyorumnanaktan
Ben bir ohhhhhh çekip yazıyım çok güzel tam istediğim gibi bir d.günüydü kızlar acayip yorgun ve uykusuzdum ama oğluşuma değer dimi! (gece 05.00 yattım slayt bitmemişti onu bitirdim,sabahta erkenden kalktım)
Pastamız tam istediğimiz gibi olmuştu yani rengi dışında (biz turkuaz istemiştik deniz gibi olsun diye)olsun yine de süper yapmışlar şeker hamurunu tadı da harikaydı ve yarısı bile bitmedi hala dolapta (nolcak bu kadar pasta ya tam kilo vermeye başlamışken )
Resimleri ben çekmedim o yüzden de hiç beğenmedim ama ekleyeceğim..
Oğluşum sıcaktan ve kalabalıktan bunaldı arada odalara kaçırdılar ağlamasın diye herkes gitmye başlayınca açıldı meydan ona kaldı ve coştu gecenin köründe..
Ev rezil oldu komfeti patlattık salonun ortasında her yer ufak ufak kağıt yarın çok işim var çokkkkkkk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?