2008 bebeklerin doğum günü resimleri işte bizler

teoşun doğumgünü tekrar kutlu olsun
derya herşey çok güzel görünüyo slayt izletmek süper olmuş ben konfetiden temizlemek zor olur diye bide ayşegül doğaçın korktupunu yazmıştı ondan sonra vazgeçtim küçük bebek çoktu bizde korkar ağlarlar dedik o yüzden benim dağınıklığım olmadı hiççç dün hiç bi iş yapmadım extra yani bu doğumgünü beni hiiiiiççççççç yormadıı sırnaşık şey
teo da çok mutlu görnüyo walla hiçççç surat asmamış zaten foto çektirmeyi seviyo teo hep güler yüzlü maşallah onaa
mamalard asüper görünüyoo ewet yaa kalıyolar malesef ben dün abimlere yolluk yaptım azaldı bizde kurabiyelerdende işe getirdim pastamızda dün akşma götürewmedik aile dostlarımız hafta içi gelmişlerdi haftasonu tatile gittiler onlara pasta götürcez kalanıda biz götürürüz akşama ece pek sevmedi kremalı olunca ama kurabiyeleri ve sarmaları götürdü :lepi: mutfağa gidp gelip kurabiye yiyo halaa

bu arada pastanızda süper görünüyo afiyet olsunnn opuyorumnanaktan

derooo herşey cok guzel gozukiiiiiiiiiiiiiiiiii nıce yıllara teoşumm bıcırıkımm
dero sende tatlı olmuşşsun mavıler cok açmış senı
bende mavı gomlek beyaz pantolon gıydım ayrıca ev suslerımız fln cok benzıyor bırde bızımde aynen oyle oglumuzu ortamıza alarak yanaklarından operken resmımız var alla allaa ne kadar cok seyı aynı yapmısız bacım..

bugun aşımız vardı Aral 6,30 da kalktı kahvaltı ettık aşıya gıttık kıyamam ogluma yaa cok guçluydu yıne maşallahh..

BIZIMDE HARIKA GECEN BIR DOGUM GUNUMUZ OLDU HERŞEY MUKEMMELDII KOMFETILERIMIZ IKI TANEYDI ANAM YARISINI BEN YARISINI EŞIM TEMZILEDI GEBERDIK :)))

Bu arada herkese gunaydınn ve ıyı haftalar dılıyorummm ... Artık bnm gezmeler baŞlıcakk kızlar dogum gunumuzu atlattık ya

bu arada gulŞahın selamı var ızmıre geÇtıler yaz tatılı ıcın aılesının yanına..

deryacım d.gününüz çok eğlenceli geçmiş canım
çok ama çok sevindim
vee slayt fikrinde harikaydı
bizdede gereken malzemeler olsaydı yapardım

bızde tv ekranından gosterdık sevdacım slaytı.. gercekten cok guzeldı herkes cok begendı
bızım dugunumuzde de eşım hazırlamıştı slaytımızı o da super olmuştu cok guzel bır anı gercekten

doğum günün kutlu olsun teoman asrın nice sağlıklı senelere..
deryacım grçekten özendiğin gibi güzel olmuş... tebrikler valla......

var serpilcimm ama hepsi eşimde fotograf makinesini yanlışlıkla ışyerıne goturdu aradım bana msn den atarmısın dedım
cok yuksek cözunurlukte olduklarından atamayacagını soyledı aksama artık eklıcem ben ..
bızım ev tam bır curcunaydı vallaa cok komıktı cocuklar aral papyondan sıkıldı cekıştırdıde cekıştırdı :))) bızde cıkardık bı kac fotodan sonra

Doğaç, Ece, Teoman'ın doğum günlerini tekrardan kutluyorum hepsi de birbirinden güzel olmuş....

deryacım çok güzel resimler teoda çok süper olmuş maşallah teoya süsler mamalar süper vala bizdede çeşit yoktu ama artmıştı baya bende artanını askerlere bıraktım o kadar hizmet ediyolar hakları o konfetileri temizlicek olmaları bile değer onlarda anne yavrusu diyorum hep 20 yaşlarında hepsi küçükler benim gözümde bizde aşıdan geldik şimdi hemen uyudu biraz grip gibi ama ateşi yok diye dr. aşı olabilir dedi burnu akıyo biraz cmrtesi bandırmadaydık deniz havası aldı doğaç ama çok rüzgar vardı hava değişimi falan çarptı sanırım ateş düşürücü verdim uyuyo şimdi yürüdüğü için koldan vuruyolarmış aşıyı kızlar bilginize

esracımmmm aralında dogum gunuyduuuuu nıyee kutlamıyorsunnn hıhhhhh küstük işteee

aysegul evet bızımkısınıde bugun koldan aşı vurdularr.. ben babaannesı ve babası goturduk ama o ılla dedesıde gelsın ıstedı dedde dedde dıye tutturdu orda.... :))
kılomuz 10
boyumuz 77
bas cevresı 47

nasıl sızcee ? bu harekete cok bıle dıyorum ben

kuşum ya şimdi Aralı unuttum diyerek koşarak geldim kii haklı olarak küsmüşsünüz :kedi:
küsmeyin ya nolur nice mutlu senelere inşallah...
sağlıklı, sıhhatli, güzel senelere....
ıyi ki doğdun Ecrin... ıyi ki carsın Ecrin.... :1hug:
ıyi ki doğdun (Sevce)Zeynep... ıyi ki varsın Zeynep.... :1hug:
ıyi Ki doğdun (Spacula)Zeynep... ıyi ki varsın Zeynep... :1hug:
ıyi ki doğdun Arda... ıyi ki varsın Arda... :1hug:
ıyi ki doğdun Aral.. ıyi ki varsın Aral... :1hug:
ıyi ki doğdun Ece.. ıyi ki varsın Ece... :1hug:
ıyi ki doğdun Rüya.. ıyi ki varsın Rüya.. :1hug:
ıyi ki doğdun Doğaç... ıyi ki varsın Doğaç. :1hug:
ıyi ki doğdun Teoman.. ıyi ki varsın Teoman... :1hug:
ıyi ki doğdun Batuhan.. ıyi ki varsın Batuhan... :1hug:
ıyi ki doğdun Muhammed.. ıyi ki varsın Muhammed... :1hug:
ıyi ki doğdun Enes... ıyi ki varsın Enes.. :1hug:

Son düzenleme:
affedılsınızzz guzel bayöööönnnnn :))) teşekkurlerr esra teyzesıııı hep beraber ınşallahh

bu arada deniz aral süper kilo almış maşallah doğaçım eridim kuzum diş mahvetti kilosu 9.600 geldi boyumuz aynı ama 77cm

denizzzz sende bizim fotoları görmedin heralde bizde küstükkk sanaaaaaaaa mafoldumben

boy ve kiloları yerinde maşallh benim eeeeee nede olsa oğlan çocuuu onlar benim kuru kızım 9 kiloyu yeni geçmişti ama yarın tartılır boyunuda bi 76 diyoalr bi 77
boya gidiyo valla ayaklarıda büyük ayakkabı bulamadım çoocumaa yaa kaydirigubbakcemile3

serpil bi koca ayakta doğaç gövde küçücük ayak palet gibi 22 no giyiyo yaaaaaaaaa ecenin bacaklara baktımda uzun ince ama düzgün doğaçın çarpık bacakları ya bide kısa duruyo baya

ay unuttuğum varsa kusura bakmayın çok geriden takip edemedim affedin nolur :kedi:
affettük canım ama bizimkini unuttuuuuun :gitme:
deniz sizede ekimde bida aşı dedilermiiiii
bizde eylül dediler canım sonrada aralıkta
serpil bi koca ayakta doğaç gövde küçücük ayak palet gibi 22 no giyiyo yaaaaaaaaa ecenin bacaklara baktımda uzun ince ama düzgün doğaçın çarpık bacakları ya bide kısa duruyo baya

bizimkinide maşallah palet gibi 22 anca oluyo

tsk ederis teyzeleri..valla resimleri size sunmak için kaçta yattım bi bakın saate..bilin değerinizi!
bizde aşıdan geldik ama bize aralıkta gelin dediler size niye eylül dediler ki? kilomuz 13.300 boyumuz 85.5 olmuş maşallahhhhhhh dimi oğluşuma teyzeleri bu ayboya gitmiş selvim benim ayaklarımız bizim de palet gibi 23 numara giyiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…