2008 Ekim Anneleri

Dbest senin kizin kaka duzeni nasil gidiyoo yapiyomu duzenli bugun benim zilli 4 kez yaptii yapmaz yapmaz yapincada durmaz mok muhabbetu yaptim kizmayiin doverim :oklava:

Ay İBOLYA kıs seni öpecem gelŞenizBeni çok güldürdün ayol ALLAH ta seni güldürsün emi CELEN' e ne demişin CEMRE' yi öp herüfe depik at hala gülüyom yav beleşci karu demek numune isteyip deniyon he şu aşerme meselesine gelince kızlar yav benimde ne midem bulandı ne de aşerdim ÖZLEMMMMMMMM sendin heralde böyle diyen valla oğlum hiç üzmedi beni çok güze bir hamilelik geçirdim binşükür RABBİME bu arada LEYLA' cım teyzen için diyorum ALLAH kurtarmış onu o adamdan kimselere göstermesin kimsenin başına gelmesin böyle bi olay zor o bu mutluluğu çoktan haketmiş bizden de selam söyle kıs ALLAH ona evladının güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

Dbest senin kizin kaka duzeni nasil gidiyoo yapiyomu duzenli bugun benim zilli 4 kez yaptii yapmaz yapmaz yapincada durmaz mok muhabbetu yaptim kizmayiin doverim :oklava:

can9ım ya benim kız o mok muhabbeti yaptığımda 4. günü sıçmıştı, 2 kere yaptı.. ondan sonra bugün 3. gün hala yapmadı.. böle değildi bu çocuk anlamadım bennn
ama neşesi yerinde arada karnı ağrıyo sanırım ama genel durumu iyi çok şükür.. biz de mok yolu gözlüyoz, senin kızına da maşallah buarada :nazar:

anlamıyorum wallaa hemde hiiiiiç kötükedihüso Allah sabırr versiinn size :Saruboceq:
pes dioruum peesss Çok üzgünüm çoook

bende diyom da bişi değişmiyo kaydirigubbakcemile3

Ay İBOLYA kıs seni öpecem gelŞenizBeni çok güldürdün ayol ALLAH ta seni güldürsün emi CELEN' e ne demişin CEMRE' yi öp herüfe depik at hala gülüyom yav beleşci karu demek numune isteyip deniyon he şu aşerme meselesine gelince kızlar yav benimde ne midem bulandı ne de aşerdim ÖZLEMMMMMMMM sendin heralde böyle diyen valla oğlum hiç üzmedi beni çok güze bir hamilelik geçirdim binşükür RABBİME bu arada LEYLA' cım teyzen için diyorum ALLAH kurtarmış onu o adamdan kimselere göstermesin kimsenin başına gelmesin böyle bi olay zor o bu mutluluğu çoktan haketmiş bizden de selam söyle kıs ALLAH ona evladının güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

beni m arkadaş msnde vedalaşırkan bana hep öyle dio da, eymeni öp kocana depik at diyo çok gülüyom bende, ordan aklıma geldi :roflol::roflol:

can9ım ya benim kız o mok muhabbeti yaptığımda 4. günü sıçmıştı, 2 kere yaptı.. ondan sonra bugün 3. gün hala yapmadı.. böle değildi bu çocuk anlamadım bennn
ama neşesi yerinde arada karnı ağrıyo sanırım ama genel durumu iyi çok şükür.. biz de mok yolu gözlüyoz, senin kızına da maşallah buarada :nazar:

allah mok takımlarınıza zeval vermesin emzikcim :roflol:

Benim uykum geldi haceri ayagimda sallayarak uyuttum bi zilli ki kendi kendi ne ee yapiyo ben salliyom e e e eeeee diyom ben susunca o basliyo uykusu gelinecede diyo hemen ayagima yatirip salliyom uyuyo

bende diyom da bişi değişmiyo kaydirigubbakcemile3

beni m arkadaş msnde vedalaşırkan bana hep öyle dio da, eymeni öp kocana depik at diyo çok gülüyom bende, ordan aklıma geldi :roflol::roflol:

sen pes deme kaydirigubbakcemile3 pestilinii çıkarr kötükedihüso

Kıslar ben kaçanzi yarın akşam yine misafirim var gelemeyebilirim hazırlık yapacağım temizlik yemek iş çok hepiciğinizi öptüm kendinize iyi bakına.s.:a015:

Sagol canim soylerim selaminizi hoduk herifim gotururse

Bizimkide oyle olmustu 4 gun yapmamayla basladi sonra oyle 1ay devam etti sikintisi yoktu zaten simdi duzene girdi gunde 1 2 kez yapiyo bugun 4 kez yapti ama
allah mok takımlarınıza zeval vermesin emzikcim :roflol:

Mu hahahaha

ayy uyy nihayet gelebildimm 2 gündür annemdeydim daha eve yeni geldik napoosunuz bizim oğlan herkesten korkuyo ya dayısındanda teyzesinden de.eve kimse gelmesin istiyo yabanimi olacak nedir havalarda düzelemedki alıp alıp gezsek birde acayp salyamız akıyo önlük taktığım halde günde 3-4 kez üst baş değitiriyoz parmaklarnı emiyor emzik veriyorum sonra bi bakmışım emziği çıkarmış parmaklarını yiyior diş çıkarcaz heralde neyse kozmik temizlik yapmayı bende düşünüyorum ama o dötten boru sokma olayı beni bozuyo .Artık eskisi gibi giremiyorum eşim götürüyor bilgisayarı zaten bende kpss çalışıyom bide bilg kursuna yazılacam.Böyle işte birde kendime pelerin örüyorum çok şeker bişey olacak bitince resmini koyarım sizin bebeler napıyor bende sadece meye suyu veriyorum sütüm var şükür o gün azaldı demiştim çok şükür eskie döndü doktorda sadece bu ay meyve sularıyla başla dedi ama tattırmak amaçlı bazı şeylerden vereceğim birde annem bebekler genelde sebze çorbalarını içine tuz konmadığı için sevmiyor dedi bu konuda bir çözüm önerisi olan varmı

iboşş kocanla aranız nasıl iyi gidiyor inşallah ne alemdesiniz böcük nasıl sen neler veriyosun bakiim ek olarak

CNM gel öpecemŞeniza.s:1hug:a.s.Neye başladım mı kıs işe mi cnm benim işe 2 martta başlıcam gel dedim sana gelmedin kü bir türlü İSTANBUL' u bilmiyom dedin a.s.bende gelemedim oturduğun yer bildiğim bi yer değil kocişin getirmesi lazım beni sana o da artık öğlenleri ayrılan biri var iş yerinden onun işleride bizim herüfe devrolunca öğlenleri dışaru çıkamaz oldu o yüzden gelemedik tabüü zaten pzt günüde bakıcı başlayacak istedim ki DERİN' im benim nezaretimde bakıcıyla bi kalsın ısınsın ya :Saruboceq:edin kıslar ne olur bakıcı iyi bir insan olsun ve oğlum onu sevsin ona alışssın merhamet sahibi olsunda yavruma iyi baksın valla kabuslarım başladı ALLAH' ım inşallah doğru insanı yollamıştr bana çok endişelerim var aslında ya offfffffffffdelikafaduldenÇok üzgünüm :delphin::delphin:çoook:delphin::delphin:

ayy ya allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın ne dıyiim.
ben sahsen bakıcı tutsam,eve camera takarım.bu camerdan bakıcının da haberı olur.
taktırmasam ble taktırmışım gıbı evde camera. var yanlış anlama bızımkı tedbır amaclı die soylerım.bence ozaman gozu gıbı bakar.sakınır yanı rahat olamaz.ben kesınlıkle bunu yaparım..mirmirmirmir

mrb kızlar bugün acaip başım ağrıodu bi ara girdim ama yazamadan okuyamadan çıktım :çok üzgünüm:

leylacıım gözüüün aydınn ayy 14 yıl sonra haa çok duygulandım yaww Allah analı babalı büyütsün... :Saruboceq: çay olayını da ucuz atlatmışsınız yaa çokk dikkat etmek lazıım :delphin:

zambakcım mama konusunda şimdi ben sana ver derim sindirim problemi olur sonra çok üzülürüm...senin yerinde olsaydım azcık yapıp verirdim ve eğer sorun olmazsa devam ederdim vermeyee...sen bilirsin tabiii yinede...mesela tamerin en sevdiği mama milupanın kurabiyeli maması 6 ay üzerii verilior ama biz doktor tavsiyesi ile yiyoruz bunları tamerin gelişimi baya ilerde çünküü :nazar:

geçmiiş olsun benıde arada bır tutar.ölüyorum sanırım..:teselli:

kızzzlar dünn bişee okudumm bebeğiin bıngıldağııı içine doğruu çökerrsee bebek susuz kalmış demekmişş...tamerinkide bazen çökük görünüorduu kuzu suyu sevmior yaa neyse artık sevsede sevmemese veriorum ağzına azcık gitsee o kardır...

hıı bende okumustum bunu onceden bılıorodum.hep kontrol dıyorum ıklımi.şiş olmasıda basık olmasıda normal değil.
iiklimde suyu sevmıodu onceleri,ben vere vere alıştı.şimdi içiyor bıberonuyla cuk cukk.:dance:
bız bıde sarılık olmustuk.alması gerkıyordu su gunde en az 30 cc demişti dr.içmiyordu miniş,bende cok az,cay kasığının ucuyla seker koyuyordum arada ozaman içiyordu nasıl..tatlanırılması işe yarayacak yani.
sonra alıştı saf su içiyor artık.
bu arada 60 cc falan ıcıyor gunde yeter herhal demii??:uhm:
:

ayy uyy nihayet gelebildimm 2 gündür annemdeydim daha eve yeni geldik napoosunuz bizim oğlan herkesten korkuyo ya dayısındanda teyzesinden de.eve kimse gelmesin istiyo yabanimi olacak nedir havalarda düzelemedki alıp alıp gezsek birde acayp salyamız akıyo önlük taktığım halde günde 3-4 kez üst baş değitiriyoz parmaklarnı emiyor emzik veriyorum sonra bi bakmışım emziği çıkarmış parmaklarını yiyior diş çıkarcaz heralde neyse kozmik temizlik yapmayı bende düşünüyorum ama o dötten boru sokma olayı beni bozuyo .Artık eskisi gibi giremiyorum eşim götürüyor bilgisayarı zaten bende kpss çalışıyom bide bilg kursuna yazılacam.Böyle işte birde kendime pelerin örüyorum çok şeker bişey olacak bitince resmini koyarım sizin bebeler napıyor bende sadece meye suyu veriyorum sütüm var şükür o gün azaldı demiştim çok şükür eskie döndü doktorda sadece bu ay meyve sularıyla başla dedi ama tattırmak amaçlı bazı şeylerden vereceğim birde annem bebekler genelde sebze çorbalarını içine tuz konmadığı için sevmiyor dedi bu konuda bir çözüm önerisi olan varmı

bence alakası yok.bebeklerın damak tadı tuzluya mı alışkın ki tuzsuz verınce yemesın??

NİSA buda sana ve tum sıgara ıcenlere :mymeka::mymeka:mirmirmirmir

günaydın herkese....
tabi herkes uyuyo dimeeeeee.......uyuyun uyuyun benim yerimede........................
6;30 dan beri ayaktayız..............hala uykusu gelmedi.......................ben ölüom uykusuzluktan...........

günaydın herkese....
tabi herkes uyuyo dimeeeeee.......uyuyun uyuyun benim yerimede........................
6;30 dan beri ayaktayız..............hala uykusu gelmedi.......................ben ölüom uykusuzluktan...........

gunaydın..
kacta uyyor bebiş?cok mu erken uyuyor aksam?CADIARZU

gunaydın..
kacta uyyor bebiş?cok mu erken uyuyor aksam?CADIARZU

dün akşam 8 buçukta uyudu... 8 le 10 arası deişio uyuma saati..ama önceden 8 de uyuyunca sabah 8-9 gibi kalkıyodu:uhm:3-4 gündür erken kalkıo.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı...şimdi uyudu.....büyüdükçe dahamı az uyucaklar yaw:uhm::uhm::uhm:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back
X