Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar. offf bugün birsürü işim var.
1. iki sepet ütü var.
2.akşama yemek yapılacak.(hoş, kociş yemeğe gelmicek, kendime aparatif bişeler yaparım)
3.canım tatlı çekti, bi tatlı yapılacak.
4.yatak odası süpürülüp silinmedi ne zamandır.
5.balkondaki çamaşırlar kuruduysa toplanacak: al sana 3 sepet ütü!!
6.yarın altın günümüz var, bıyıklar alınıp yüze maske yapılacak.(kızların içinde bakımsız kalmak istemiyom)
7.işlerin en önemlisiiiiii: Nihan emzirilcek, altı alıncak, oynatılacak, uyutulacak.ve tekrar emzirilcek, altı alıncak, oynatılcak ve uyutulcakkkk. ve bu döngü 7-8 kere tekrarlancak!!
sanırım ben sadece son maddeyi yaparım yine herzaman olduğu gibi!!:tomato:
ben geldim ule
şşşşş celen rozi numine göndiriy anam, bugün beni aradılar adresimi aldılar sölüyüm yani
ibolcum hoşgeldün çanum.ya bu numuneler sadece istanbula mı gidii.ben herbi şeye üye oldum ama yok napmam gerek
siteye baktım bende az önce o hergün.....com varya.orda gördüm.ama ben rozi sevmiim anam:dilcikar: ya menekse karısı hipp e gönderdinmi sen?göndercez falan dediler ama hala yok yawÇok üzgünüm çoook
selam kızlar yağmurlu bir günden herkese merhaba...
bugün ancak girebildim arkadaşım geldi gitti ay nasıl sevindim bu akşam amcasının kınası var gelmişken bana da uğradı sende gel kınaya akşam dio keremle de ne giderim ya...
çıtırcım biz başlamadık demir damlasına 4.ay sonunda hemogram kan tahlili istedi dr gerek görmedi demire, bide 6.ay sonunda yani 2hafta sonra yaptırcaz düşükse demiri başlatcakmış...kerem de böyle ilaç içmeyi hiç sevmio napcam bilmem multitabsı bile zor veriom öğürüo mamasına falan katıom artık
bız demir damlasına başladık 2 gün önce.
mıdesı bulanmıyor allhtan kolay alıyor minişim.:ecrin_bebek:
yalnız bişiy sorucam.sağlık ocagındakı hemsıre 9 damla dedi..
bende "kılosuna gore ayarlanmıyor mu"? dıye sorunca ,"hayır,standart herkese 9 dama verıyoruz.Bır yasına kadar devam edılecek." dedi.
merak ettım bnde sızde var mı başlayan.?CADIARZU
Gecen esime pcden kalkda ben boylr bolyle uye olacam numine isteyecem dedim yaa bosver yaa ne istiyosan aliyimm ben felan dedi ama ben yinede numune istemek istiyorum yani o kadar cesit var hangisini sevecek ben nerden biliyimde sunu al diyim dimi simdi numune gelince evemi geliyolar hani ozleme bi kere birileri gelmisti de kayinvaldesini cagirmisti eger oyleyse istemiyim ben yanlizim korkarim kii bunu duyarsa herif beni fururr
Valla bu bebislerle artik bize dugun bayram cok zor bisey anlmayiz yarin benim karsi komsumun kizinin kinasi var simdi eve sigmazlar misafirler erkekler size gecse olurmu dediler esimde leyla evde yanliz biz isten geldikten sonra olur dedi eger uygun olursa bizim evde dugun evi olacak tamda gunune denk geldi haa esimde sevgililer gunu diye beni yemege cikaracaktii artik gecikmeli gideriz biz,de
ule millet kudurdumu nedir kış gününde ne kınası ne düğünü yav :roflol: bu aarada özlem sana alıntı yapim olmi anam niye ki :uhm: