evet orası çook büyükk :lepi:
bizim carrefura gitmemiz problemdi yolunu bulamıorduk yollar yapılıoduu o zaman kaydirigubbakcemile3 şimdi daha kolay gidilebilir diye düşünüorum yerimseniben
ben istanbuldayken en çok evime çok yakın bir kültür merkezi vardıı inanılmaz güzeel gösteriler yapılırdı orda...sinema tiyatro büyükler için küçükler için dans gösterileri konserler...nerdeyse her akşam ve kalabalık olmazdıı hemde ücretsiz düşünebliyormusun sengözlerimebaksanab pendik çarşına giderdim maltepe sahil yolunda mağazalar var oralara gidebiliodum arabayla şehirin içine dalmadan sahil yolunda maltepe sınır olmak üzere geziodum...bir kere maltepe sınırını yalnız geçtim erenköye gitcektim ama kayboldum kaydirigubbakcemile3 eşimde işte o kadar tembih etmiştii kaybolursun diee dinlemedim tabii arayamıyorum daa kayboldum diee evi bulana kadarr ne çektiim yaa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şşş yafrim ben saa bşiy diyimmi, bak 19 yaşlarındayım, burda küçüker tekstil diye bi yer var, orda konfeksiyon büro bölümünde çalışıyodum, mesaiye kaldık, bi de orda bi arkadaşım vardı, erkek arkadaş ama sosyal anlamda yani, hiçbi zaman bişey olmadı, bizi çok yakıştırdılar hatta o arkadaşıma bana çıkma teklif etmesi için baskı filen yapmışlar ama ne o ne ben istemedik, biz kardeş olarak tanıdık birbirimizi başka gzle bakamayız dedik, neyse uzatmim efem, mesai kalınca servis denizli garajından geçiyodu sadece, oradan dolmuşa binecem öyle eve gidecem, arkadaş da denizlinin merkez kylerinden birinde oturuyodu, o da garajda incekti, neyse efem dedi ki ben seni yanlız brakmam önce seni bi bindiriyim arabaya sonra ben binerim dedi, tamam filen dedik, benim yol güzergahında da bunun ablası var, bu vazgeçti ablama gidim orda kalim dedi, ben de şeytana uydum ule dedim şurdan bi başlasam yürümeye yarım saatte evdeyim araba bekleyene kadar eve varırım dedim, e hayde dedik yürüyelim, o ben seni evin kapısına kadar bırakır ordan geri döner ablama giderim dedi, neyse efem düştük yola, anam sen bi kaybol :roflol: arkadaş da benim evi bilmiyo zati, la diyom nerdeyiz biz ahan diyo şurdayız, ee diyom işte bizim ev şurdan gidiliyodu galiba yok burdan gircektik galiba derkene yarım saatlik yolu 1,5s aatte bulduk:roflol::roflol::roflol: hayır yani kaybolunacak bi yol da değildi, gece karanlıkta yanlış sokaklara saptıydık herhal, çocuk da sıkıldı garibim, herhal hay benim salak kafama ne işim var da seni ben bırakım dedim diyodu herhal, velhasıl kelam anacım her zaman gittiğim yolda bileme kaybolmuşkarıyım ben, hatta ve hatta konuyla alakası olmasa da şunu belirtmek istiyorum, yarım metre suda boğulan ilk insan da benim herhalde :roflol::roflol: