2008 Ekim Anneleri

ne anlayışsız bi kocam war....yarın misafirim gelcek..bugünden beri uğraşıorum...çocuğu yarım saat tuttu....sonra ben düğüne gidiom dedi gitti....2 saat oldu hala gelmedi....sinirimden oturup ağladım.senağlama..bebişimde şimdi zor uyudu....ya biz kadınların ne bitmez çilesi war yaaaaaaaaa:delphin: delircem artık yaaaaa...................

maltepe carrefurda benim iki favori mağazam vardıı...birisi oxxo çok güzel kıyafetler var büyükler için eğer spor giyinmeyi seviorsanız...birde adını hatırlayamadım bi mağaza mardı üst katta alman ürünleri var çok güzel bebek kıyafetleri vardıı kaliteli ve fiyatları uygundu... a.s
reale gittikkaydirigubbakcemile5 nerde len o outletler?eğer realin altını diosan lcw var mark&spencer var.baskaaa rodi var o kadar:uhm:
canım ya bak sımdık benım ev askerı hast.de cok yakın..
sımdık askerı hastenın su cadde uzerınde değil de,yan taraftakı girişi var ya,işte o yolu dümmmdüzzzzzzzzzzz aşağıya doğru takıp edıyorsun.yol bıttığınde benım caddeye gelıyorsun.yakın yani.acık adres verdım len nerdeyseşakkıdı
heee kapiiişşyerimseniben

arkadaşlar sizlere bitr sorum olacak ya aranızda hemoroidi olan varmı ne alaka demeyin yazarsanız sevinirim

bende oldu.doğumdan sonra:çok üzgünüm: ama meme yok.sadece kanama ve acı var:1no2: ön kanaaar arka kanar:lepi: önüm arkam sobeeedelikafadulden:1ninca:

ne anlayışsız bi kocam war....yarın misafirim gelcek..bugünden beri uğraşıorum...çocuğu yarım saat tuttu....sonra ben düğüne gidiom dedi gitti....2 saat oldu hala gelmedi....sinirimden oturup ağladım.senağlama..bebişimde şimdi zor uyudu....ya biz kadınların ne bitmez çilesi war yaaaaaaaaa:delphin: delircem artık yaaaaa...................

ewet cnım bizlerin bitmez çilesi var erkekler sıkıntıya hiç gelemiyolar ama eşinde ayıp etmiş senin işin varken düğünde ne işi var:oklava:

ya öküz yaaaaÇok üzgünüm çoook yapma len sende bişi:mymeka:cocuk durmadı tek basımayım kusura bakmayın de.koy caylan cerezi meyveyi tamamyasakkelime

reale gittikkaydirigubbakcemile5 nerde len o outletler?eğer realin altını diosan lcw var mark&spencer var.baskaaa rodi var o kadar:uhm:

bende oldu.doğumdan sonra:çok üzgünüm: ama meme yok.sadece kanama ve acı var:1no2: ön kanaaar arka kanar:lepi: önüm arkam sobeeedelikafadulden:1ninca:

bendede aynı canım sadece kanama ve çok ağrı doğumdan sonra oldu bendede doktora gittin çatlak dedi ilaç falan verdi geçmedi sen neler yapıyosun bazen dayanılmaz oluyor valla acısı senağlama

ay kıyamam yazık sanaa :teselli: düşüncesizlik etmişş kötükedihüso kambersiz düğün olmaz derler yaa kendisi kamber mii yoksa :oklava: hani kamberse haklı dicem kaydirigubbakcemile3

bendede aynı canım sadece kanama ve çok ağrı doğumdan sonra oldu bendede doktora gittin çatlak dedi ilaç falan verdi geçmedi sen neler yapıyosun bazen dayanılmaz oluyor valla acısı senağlama

valla canımın içi hiç bişe yapmıorum.doktorada gitmedim bi oram kaldıydı görmedikyasakkelime teyzemdede olmuş o eczaneden hemoroid mendili almış.onunla siliomuşun.o silmeyip orda bırakıomuş.bende yarın bakcem.doktor baktımı sana?nasıl bakılıo?bide neden çatlamış?
bide ibiaru nedemek?onun yerine sana baska bi isimlen seslensek?adınla meselaCADIARZU

gecen sene bugun bu saatte test yapmıstım ve cift cizgiyi görmüştümsenağlama eşime gösterdim.tabi ikimizde sevinemediksenağlama ya yine aynı seyler yasanırsa diesenağlama ertesi güne yarına hemen ranndevu aldık.vajinal usg yle mini mini keseciimi gördüksenağlama kuzuuum cemremm vazgecmedi annesindensenağlama allahım sabrımın karsılığını verdi.rabbim kimseyi evlat sevgisine hasret bırakmasın:Saruboceq: isteyen herkese bu duyguyu yasatsın:Saruboceq: ben cok zor buldum.kimse yasadıklarımı yasamasın:1no2:
oofff amma duygusallandım beee:mymeka: ama napiim o gün geldi aklıma:delphin:

olsun kuşum bööle bööle örencezyerimseniben peki o maltepedeki carfurda bööle büyük biyermi?center mı yanı?

evet orası çook büyükk :lepi:

bizim carrefura gitmemiz problemdi yolunu bulamıorduk yollar yapılıoduu o zaman kaydirigubbakcemile3 şimdi daha kolay gidilebilir diye düşünüorum yerimseniben
ben istanbuldayken en çok evime çok yakın bir kültür merkezi vardıı inanılmaz güzeel gösteriler yapılırdı orda...sinema tiyatro büyükler için küçükler için dans gösterileri konserler...nerdeyse her akşam ve kalabalık olmazdıı hemde ücretsiz düşünebliyormusun sengözlerimebaksanab pendik çarşına giderdim maltepe sahil yolunda mağazalar var oralara gidebiliodum arabayla şehirin içine dalmadan sahil yolunda maltepe sınır olmak üzere geziodum...bir kere maltepe sınırını yalnız geçtim erenköye gitcektim ama kayboldum kaydirigubbakcemile3 eşimde işte o kadar tembih etmiştii kaybolursun diee dinlemedim tabii arayamıyorum daa kayboldum diee evi bulana kadarr ne çektiim yaa kaydirigubbakcemile3

bizim carrefura gitmemiz problemdi yolunu bulamıorduk yollar yapılıoduu o zaman kaydirigubbakcemile3 şimdi daha kolay gidilebilir diye düşünüorum yerimseniben
ben istanbuldayken en çok evime çok yakın bir kültür merkezi vardıı inanılmaz güzeel gösteriler yapılırdı orda...sinema tiyatro büyükler için küçükler için dans gösterileri konserler...nerdeyse her akşam ve kalabalık olmazdıı hemde ücretsiz düşünebliyormusun sengözlerimebaksanab pendik çarşına giderdim maltepe sahil yolunda mağazalar var oralara gidebiliodum arabayla şehirin içine dalmadan sahil yolunda maltepe sınır olmak üzere geziodum...bir kere maltepe sınırını yalnız geçtim erenköye gitcektim ama kayboldum kaydirigubbakcemile3 eşimde işte o kadar tembih etmiştii kaybolursun diee dinlemedim tabii arayamıyorum daa kayboldum diee evi bulana kadarr ne çektiim yaa kaydirigubbakcemile3

aaaah ah su cemre uyuzu arabada oturmayı bi öğrense ben fetlerim buralarıda delikafaduldencemre oturmii:uhm:

arkadaşlar sizlere bitr sorum olacak ya aranızda hemoroidi olan varmı ne alaka demeyin yazarsanız sevinirim

yeni doğum yaptığım zamanlarda kabız olduydum mıçım acıdıydı o hemoroid mi oluyo kaydirigubbakcemile3

işte cennet onun için anaların ayaklarının altında yafrim, niye babaların ayakları altında diiil çünkü onlar bebelerini bırakıp düğüne gidecek kadar düşüncesiz ve tembel oliyler, niye anaların ayaklarının altında, çünkü analar bebeleri için canla başla çabalayan ve her yıkılışında daha güçlü olarak ayağa kalkmayı becerebilen ve erkeklerin olamayacağı kadar güçlü yaratıklar da ondan Şeniz

celen allah cezanı vermesin len güldürdün beni :roflol::roflol::roflol:

valla canımın içi hiç bişe yapmıorum.doktorada gitmedim bi oram kaldıydı görmedikyasakkelime teyzemdede olmuş o eczaneden hemoroid mendili almış.onunla siliomuşun.o silmeyip orda bırakıomuş.bende yarın bakcem.doktor baktımı sana?nasıl bakılıo?bide neden çatlamış?
bide ibiaru nedemek?onun yerine sana baska bi isimlen seslensek?adınla meselaCADIARZU

sezeryandan sona kabız olduydum dr baa lavmana benzer bişi verdiydi geberiyodum yaaa, ıkındıkça karnım acıodu, sona orası çatladı anam bi aciii bi aciii acıdan ıkınamiim, baa bi krem verdiydi, tuvalete çıkmazdan yarım saat önce kullancan orayı uyuşturcak sonra tuvaletini rahatca yapcan dediydi, sonra bi krem daha verdiydi o antibiyotikmiş,s abah akşam temizkene sürecen dedi, 10 gün kullanacan dedi, süte de az miktarda geçiymiş, ule te ordan süte nasıl geçiy anlamim :roflol: isteyen olursa ilaçların ismini verebilürüm :1closedeyes:

gecen sene bugun bu saatte test yapmıstım ve cift cizgiyi görmüştümsenağlama eşime gösterdim.tabi ikimizde sevinemediksenağlama ya yine aynı seyler yasanırsa diesenağlama ertesi güne yarına hemen ranndevu aldık.vajinal usg yle mini mini keseciimi gördüksenağlama kuzuuum cemremm vazgecmedi annesindensenağlama allahım sabrımın karsılığını verdi.rabbim kimseyi evlat sevgisine hasret bırakmasın:Saruboceq: isteyen herkese bu duyguyu yasatsın:Saruboceq: ben cok zor buldum.kimse yasadıklarımı yasamasın:1no2:
oofff amma duygusallandım beee:mymeka: ama napiim o gün geldi aklıma:delphin:

aminnnnnn :Saruboceq: az çok bende çektim bilirim yafrim, zor oliii, bedensel acısından geçtim psikolocik acısı bitiriyo insanı, biz kavuştuk allah isteyenlere de kavuştursun inşallah :Saruboceq: bu arada sen ne duygusal karıymışın büle be, hep çirkef duruyon karşıdan bakınca kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şşş yafrim ben saa bşiy diyimmi, bak 19 yaşlarındayım, burda küçüker tekstil diye bi yer var, orda konfeksiyon büro bölümünde çalışıyodum, mesaiye kaldık, bi de orda bi arkadaşım vardı, erkek arkadaş ama sosyal anlamda yani, hiçbi zaman bişey olmadı, bizi çok yakıştırdılar hatta o arkadaşıma bana çıkma teklif etmesi için baskı filen yapmışlar ama ne o ne ben istemedik, biz kardeş olarak tanıdık birbirimizi başka gzle bakamayız dedik, neyse uzatmim efem, mesai kalınca servis denizli garajından geçiyodu sadece, oradan dolmuşa binecem öyle eve gidecem, arkadaş da denizlinin merkez kylerinden birinde oturuyodu, o da garajda incekti, neyse efem dedi ki ben seni yanlız brakmam önce seni bi bindiriyim arabaya sonra ben binerim dedi, tamam filen dedik, benim yol güzergahında da bunun ablası var, bu vazgeçti ablama gidim orda kalim dedi, ben de şeytana uydum ule dedim şurdan bi başlasam yürümeye yarım saatte evdeyim araba bekleyene kadar eve varırım dedim, e hayde dedik yürüyelim, o ben seni evin kapısına kadar bırakır ordan geri döner ablama giderim dedi, neyse efem düştük yola, anam sen bi kaybol :roflol: arkadaş da benim evi bilmiyo zati, la diyom nerdeyiz biz ahan diyo şurdayız, ee diyom işte bizim ev şurdan gidiliyodu galiba yok burdan gircektik galiba derkene yarım saatlik yolu 1,5s aatte bulduk:roflol::roflol::roflol: hayır yani kaybolunacak bi yol da değildi, gece karanlıkta yanlış sokaklara saptıydık herhal, çocuk da sıkıldı garibim, herhal hay benim salak kafama ne işim var da seni ben bırakım dedim diyodu herhal, velhasıl kelam anacım her zaman gittiğim yolda bileme kaybolmuşkarıyım ben, hatta ve hatta konuyla alakası olmasa da şunu belirtmek istiyorum, yarım metre suda boğulan ilk insan da benim herhalde :roflol::roflol:

CELENNNNNNNN gitmedin mi carrefoura o kadar yol tarif ettim kuzum aaaaaaaaa olmadı ama büyük bir alışveriş merkezi cnm benim baya iyi bence görmeye gezmeye değer yani bi de sen geçen sene bugün mü öğrendin hamiş olduğunu hadi ya ay çok haklısın bidanem ya ALLAH isteyen herkese anneliği nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın yavrularımızı da bize bağışlasın:Saruboceq:

VALLA CANIM BEN ÇOK ACIYINCA UTANA SIKILA GİTTİM AYIPTIR SÖLEMESİ DOMALIYON ÖLE BAKIYON BENDE HAMİLELİK DÖNEMİMDE KABIZLIK VARDI HALENDE DEVAM EDİYOR O YÜZDEN OLUYOMUŞ İLAÇ VERDİ KREM FALAN KULLANDIM Bİ ARA GEÇTİ SONRA GERİ BAŞLADI.İNŞALLAH SENİNKİDE BENİMKİDE GEÇER.İBİARUYA GELİNCE İSMİMİN İNGİLİZCE HARFLERİYLE YAZILIMI yerimseniben İSMİM EBRU CANIM:1hug:

üff oku oku bitmiyii
iki gündür ne çok kıllatmışınız pes ettim valla daha okumıcam
naptınız bakeem hatunlar ben iki erkekimi de uyuttum şöle biraaz takılım yatıcam
çok yorgunum ama ösledim sizii

Back
X