2008 Ekim Anneleri

leyla inek sütü yoğurta dönüşünce zararsız oluoo merak etme inek sütünden yoğurt yapıp verebilirsin...
ama ben güvenemiyorum sütlere o yüzden mamadan yapmayı tercih ediyorum..kayseri de olsaydım köyden süt getirtirdim...inekleri olan akrabalarım var...senin yok mu köyde hiçç tanıdığın sütünü alıp rahat rahat yoğurt yapabileceğin

Son düzenleme:
sakin ol hayatım korkma o kadar , aşı kolay bi şey değil ki vücuda o kadar mikrop veriliyor , bizim önümüzdeki ay 3 aşı bi araya gelecek bakalım napacaz.....

şu an söylediğin ateş yüksek değil , sen söylenilenleri yabana atma, çok ılık sirkeli su yap ince bi bezi ıslat alnına filan koy , akşama kadar bekle, akşam kociş fitil alsın gelsin , gece fitil yap sabaha bişeyciği kalmaz ...... su içirmek de iyi olur sanıyorum, harareti, vardır yavrucağın şimdi

hee kendimi onun yerine koyuyorum bööle azım diilm kuruokaydirigubbakcemile3 veriorum su.ya cemre canı pek bi cocuktur.yani hakikaten canı tatlı deildir.ama şimdi onu bu halde halsiz görmek ömrmden 2 yılı götürdü 2 gündür sıpa:mymeka: büyüsün anletcem bu günleri ona:oklava:

o minik kelebek senin kelebeğin mi meran ?

evet benim kelebeğim a.s bizim herşeyimiizz kelebeklii kızımın odasıı kelebekli lambasına varana kadar bi kelebek takıntısı var yavrudaa görme kaydirigubbakcemile3
özgeciğim nasıl sen nasılsın canım benimm...işe başlamak nasıl çok zor oluyormu??Allah kolaylık versinn :Saruboceq: Şeniz

kızlar ankarada çokk güzel kar yağıyo.insan bakınca dışarı çıkası geliyo.nerde o eski kartopu oyunları.ahhh ahhh.gerçi şimdi bizim apartmanın önü çok dik bi yokuş.kar yağınca orasını çocuklar kaydırıyolar.akşam da kadınlar,çocuklar,kocaları falan ailecek ordan altlarına poşetleri alıp kayıyolar.çok komik görünüyolar

hee kendimi onun yerine koyuyorum bööle azım diilm kuruokaydirigubbakcemile3 veriorum su.ya cemre canı pek bi cocuktur.yani hakikaten canı tatlı deildir.ama şimdi onu bu halde halsiz görmek ömrmden 2 yılı götürdü 2 gündür sıpa:mymeka: büyüsün anletcem bu günleri ona:oklava:

kızım benim sıpam 5 aylık olana kadar ben 5 yıl ihtiyarladım :delphin: sarılığımız ne kadar uzadı biliyorsun , küvezlerde helak olduk , bi de chatlak bi dr çattık ki evlere şenlik ..... şöyle düşünüyorum da ağız tadıyla bi lohusalık bile yaşayamadım he .............amannnn celenim canları sağolsun napalım, yoksa nasıl ihtiyarlayacaktık ki

neyse ben çıkıyım da mücver yapıyım.çok canım istediiiii.hadi öptüm akşama girerim canlarımmmmmmm

leyla inek sütü yoğurta dönüşünce zararsız oluoo merak etme inek sütünden yoğurt yapıp verebilirsin...
ama ben güvenemiyorum sütlere o yüzden mamadan yapmayı tercih ediyorum..kayseri de olsaydım köyden süt getirtirdim...inekleri olan akrabalarım var...senin yok mu köyde hiçç tanıdığın sütünü alıp rahat rahat içirebiliceğin

Canim var koyde teyzem ama ben gunluk sutten gunluk yogurt yapmak istiyorum o yuzden hergun 1kilo sut icin taa garaja kim gidecek dogu garajini biliyosundur belkii oraya o yuzden bizim apartman gorevlisine soyledik bize bi sutcu bul diyee oda tamam dedi binalara gelen gunluk sut getiren sutculer varmiss gorevli biliyoo guvenilir olanii ni binadan alanlar varmis yanliz angut afam 5 kilodan asagii satmam demiss mu haha gundee 5 kilo sutu napiyim ben du bakalim karsi komsum biyer biliyomus kendi bebislerine alirken bizede alacak ins temiz bi yerdirr onlar guvenilir bi yer diyo ama ciflikten geliyomus hayirlisi bakalim

merancım ben işe başlayalı 3 ay oldu bacımmmmm , zor da laf mı ? daha doğrusu şöyle özetleyim 7 gün ve 24 saat yetersiz hafta 10 gün günler de 38 saat filan olsa iyi olabilirmiş belki

kızlar ankarada çokk güzel kar yağıyo.insan bakınca dışarı çıkası geliyo.nerde o eski kartopu oyunları.ahhh ahhh.gerçi şimdi bizim apartmanın önü çok dik bi yokuş.kar yağınca orasını çocuklar kaydırıyolar.akşam da kadınlar,çocuklar,kocaları falan ailecek ordan altlarına poşetleri alıp kayıyolar.çok komik görünüyolar

ayy çok güzel ben kar özlediim yaaaa :çok üzgünüm: kızz ben olsam giderimm kayarım kaydirigubbakcemile3

kızım benim sıpam 5 aylık olana kadar ben 5 yıl ihtiyarladım :delphin: sarılığımız ne kadar uzadı biliyorsun , küvezlerde helak olduk , bi de chatlak bi dr çattık ki evlere şenlik ..... şöyle düşünüyorum da ağız tadıyla bi lohusalık bile yaşayamadım he .............amannnn celenim canları sağolsun napalım, yoksa nasıl ihtiyarlayacaktık ki

ööle ööle.canları saolsun.ama ateşleride olmasın:Saruboceq:

sarilaaaaaaaaaaal o cocua surup ver ateşi bekleme:mymeka::a015:

arkadaşlar biz de aşımızı vurulup geldik ama ben ateş düşürücü vermedim ateşi olursa vericem. şurup kesmiyorsa ısrar etmeyin fitile geçin. bizim dr 2. ay aşılarında "şurup bu ayda işe yaramaz paranox-s fitilden yarım verirsin ateşi çıkarsa" demişti. ben yine öyle yapmayı düşünüyorum. geçen aşıda olmamıştı inşallah bunda da olmaz ama gördüğüm kadarıyla bütün bebeler ateşlenmiş. bir de ateş iyidir demişti dr, vücudun savaştığını vebağışıklık kazandığını gösterirmiş de gelde onu bize sor.
ayrıca makattan ölçmeyin demişti dr Allah korusun beyin kanaması vakası bile varmış literatürde, koltukaltı veya kulak için özel olanlardan varsa kulak içi ölçün dedi bize.

selamün aleyküm ekim analarışakkıdı
herzamanki gibi geçmişi okuyacak vaktim yok ve herzamanki gibi sizleri çok özledimmhihoyyyt umarım kimseciklerde bi problem yoktur..biz Allah'a şükür reflü dışında iyiyiz.oğluşda reflü çıktı.özellikle yattığı zaman öksürükten uyuyamıyo.yedikleri ağzına gelip öksürtüyomuş.biz de gribal bişey sandık.şurup ve toz ilacı var.sanki biraz iyi geldi.bide hep yastıkla yatırıyom artık.dr.başını sürekli yüksek tut dedi.neyse ki büyüklerdeki gibi değil,geçici bişeymiş bebeklerde:Saruboceq:

Canim var koyde teyzem ama ben gunluk sutten gunluk yogurt yapmak istiyorum o yuzden hergun 1kilo sut icin taa garaja kim gidecek dogu garajini biliyosundur belkii oraya o yuzden bizim apartman gorevlisine soyledik bize bi sutcu bul diyee oda tamam dedi binalara gelen gunluk sut getiren sutculer varmiss gorevli biliyoo guvenilir olanii ni binadan alanlar varmis yanliz angut afam 5 kilodan asagii satmam demiss mu haha gundee 5 kilo sutu napiyim ben du bakalim karsi komsum biyer biliyomus kendi bebislerine alirken bizede alacak ins temiz bi yerdirr onlar guvenilir bi yer diyo ama ciflikten geliyomus hayirlisi bakalim

hmm 5 kilo olmazz ya günlük yapman lazım yada 2 günde bir kesin yapman lazım...sen en iyisi mamadan yap canım daha iyi bence...ben hergün yapıyorum çok tatlı oluyo oğluşumda seve seve yiyo...taş gibi olmayacak bebek yoğurtu bunu hep söylüyorum sulu olcak içine kaşık mamalarından koyarsın kıvamlı olur öyle verirsin...tamer çok sevioo..
dün gecede uyumadı yavruu annesi salaklık yaptıı gece 3 ü gördü...nisana da tamere de gece yatmadan önce çok enerji verecek şeyler vermiyorum...meyve suyu yada meyve gibi bunlar uykuyu kaçırıo haliyle...dün akşam 11 den sonra tamere meyve suyu vermiştim milipanın elma üzüm muz karışık olandan tabii tamerin gözler açıık uyumak bilmedii...3.30 falandı uyuduğundaa :bbo:

kızlar merhaba.. bugün kontrolümüz vardı 6200 ve 62 cm olmuşuz:nazar: ek gıdaya da başlatmadı gelişimi iyi diye.. geçen ay başlatırız demişti ama gerek yok dedi şimdi... üff ... ben sadece anne sütü veriyorum.. benim durumumda olup doktora rağmen ek gıdaya başlatan var mı..

Back
X