2008 Ekim Anneleri

meran.merann.merannnnn şimdi sen koymayacan mı okkalı bi resim?valla bekliyom bak noluuurrrr.ne var lenn.bi resim için kırıyon mu yane biziiiii.hem sen kendini dbeste göstertiyon da bana niye göstertmiyonnnn

bekle ulen çok pis gaza geldiiimm...yeni mi koysam eski mii CADIARZU oo ben dbest karusuna herbişeyi mi gösteririim gerekirirsee kaydirigubbakcemile3 o da bakarr demii dbestt karusuu lülülülülülü

ibolyacım benim oğlan çok yamazlık yapıyo bu akşam.zorla uyudu azcık.sürekli mız mız.müsait olduğum bi gün koyayım resmi söz.ama şimdi çıkmam gerek.

bu arada dr.um pirinç ununu çok tavsiye etmedi.günde 1 kez verebilirsin dedi.(fazla hantallık yapıyomuş bebeklerde)ancak benim hiçbişeyi yemeğen oğluma arı pirinç unundan yapılmış mama çok iyi geldi.tek onu yiyo..malesef akşamları 1 kez veriyom.içinde şeker var diye pek vermek istemiyom.içine çok azda aptamil 2 atıyominsan mecbur kalınca herşeyi deniyo..ha bide içinde 7 vitamin olduğu yazıyo.o kadar da kötü değil yaniikaydirigubbakcemile5
öpüldünüz şekerler
byeeeee

Cok pis canim sıkkın zaten moral 0 herifle yine kavga ettik zaten 3 gundur kustum dogru durust konusmuyodum aksam yine tarsistik capti kapiyi defoldu gitti psikolojim iyi degil yaa valla kizlarr uff

bekle ulen çok pis gaza geldiiimm...yeni mi koysam eski mii CADIARZU oo ben dbest karusuna herbişeyi mi gösteririim gerekirirsee kaydirigubbakcemile3 o da bakarr demii dbestt karusuu lülülülülülü

ay bak alıntıları yapıceydim de şimdik sıpa uyanır diye hemen okudum okudum geçtim ama sana dayanamadım meroş, dün gecenin bi yarı recep ivedik 2 seyrediodum, şindik recep ivedik kapıyı çalıyo ninesi kimooo diyo, o da ben recep nine recep diyo, ninesi parolayı söyle diyo, sonra recep ivedik de bi şarkı sölemeye başlıyo, şarkının içinde dio ki sana bişey göstertirimmm biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppp burasını s öyleyemeyecem aama varya gülmekten geberdim yaaaaa :roflol::roflol: sen böle diyince aklıma o geldi :roflol::roflol:

Selam ne yaa bi iki saat yoktum herkes resim koymuss yaa yine koyun yine koyun
hayır herkes koymadı..ibolya albümündeki fot.lardan birisini koyduu bende bi fot.koydum yüzüm görünmüoduu...ama eylül için koycaktım yeni bi fot..hata verio duruooo siniiiiirr olduumm kötükedihüso daha yarım saat önce yüklemiştim şimdi olmuyoo!!!
Cok pis canim sıkkın zaten moral 0 herifle yine kavga ettik zaten 3 gundur kustum dogru durust konusmuyodum aksam yine tarsistik capti kapiyi defoldu gitti psikolojim iyi degil yaa valla kizlarr uff

kıyamam ben saa :teselli: yavrum sen azcık annenlere falan gitsene yaa kalmak için hem değişiklik olurr hep evde hep aynı şeylerr...

ay bak alıntıları yapıceydim de şimdik sıpa uyanır diye hemen okudum okudum geçtim ama sana dayanamadım meroş, dün gecenin bi yarı recep ivedik 2 seyrediodum, şindik recep ivedik kapıyı çalıyo ninesi kimooo diyo, o da ben recep nine recep diyo, ninesi parolayı söyle diyo, sonra recep ivedik de bi şarkı sölemeye başlıyo, şarkının içinde dio ki sana bişey göstertirimmm biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppp burasını s öyleyemeyecem aama varya gülmekten geberdim yaaaaa :roflol::roflol: sen böle diyince aklıma o geldi :roflol::roflol:
recepp ivediklikmii yaptıım bee :1ninca: olaaaaaaaaaaaaaaaamazzzz delikafadulden

hayır herkes koymadı..ibolya albümündeki fot.lardan birisini koyduu bende bi fot.koydum yüzüm görünmüoduu...ama eylül için koycaktım yeni bi fot..hata verio duruooo siniiiiirr olduumm kötükedihüso daha yarım saat önce yüklemiştim şimdi olmuyoo!!!

kıyamam ben saa :teselli: yavrum sen azcık annenlere falan gitsene yaa kalmak için hem değişiklik olurr hep evde hep aynı şeylerr...

Annemler mi kalmak mi hayatimda bu kelimeyi bi arada duymadim imkani var mi loyarmi beni hicc aksamdan aksama 2 saatligine goturuyodu 1 aydir oda yok ben eve hapisim hapiss
2 gun yalvardim teyzemede goturmedii du gelince yine kavga edecem gotursun beni annelere sabah aksam gelip allsin onada raziyim yaa temelli giderim ya da hic

Benimde tam anlattiginiz gibi bi bi fotom var hani odana cikinca ilk sana gosteriyolar ya o sira cekmisler o duygusal anii

anaaaaa noldu len, anam dün de bizde olduydu anyısı, takma kafaya, benimkisi valizi bilem aldıydı eline, hayde git defol ben bakarım çucuığuma sana muhtaç değiliz çk şükür dedim, snra çocuğa baktı baktı valizi geri bıraktı, senin herifin ne sıkıntısı varmış da senin morelini bozuyo bake m

Recep ivedigi sen int mi indirdinn

yok yavrum online seyrettim, sen onu bunu boşver keyifli bi zamanında linki atarım da senin neyin var de baam ablana :teselli:
recepp ivediklikmii yaptıım bee :1ninca: olaaaaaaaaaaaaaaaamazzzz delikafadulden

yok yafrim benim aklıma öle geldi, göstertirim deyince kaydirigubbakcemile3

Annemler mi kalmak mi hayatimda bu kelimeyi bi arada duymadim imkani var mi loyarmi beni hicc aksamdan aksama 2 saatligine goturuyodu 1 aydir oda yok ben eve hapisim hapiss
2 gun yalvardim teyzemede goturmedii du gelince yine kavga edecem gotursun beni annelere sabah aksam gelip allsin onada raziyim yaa temelli giderim ya da hic

ya senin herifin mantığını da ben anlamıyom, sen bilmem kaç sene ananların evinde durmuşun niye seni göndermekten korkuyo ya saçmalık bu :mymeka:

2-3 yemek kaşıgı kadar yemesi bile yeterli canım ilk gün için...aman maşallah yesin :nazar:
teşkür ederiim abartıorsunuz efenim kız görünce hayal kırıklığına uğrayııpp bayııllcekk :bbo: he taş gibiyimdir kalker taşıı kaydirigubbakcemile3
asıl sen baa taş diyen hatunu görr manyaq çekici bi hatundur kendüleri delikafadulden

ben mi çekiciyim kaydirigubbakcemile3 vinç anlamında mı dedin yoğsam leyyynnn kaydirigubbakcemile3

göstert leynnn bakmayan nolsun kaydirigubbakcemile3

leylacım yaa senin kadar temiz kalpli, sakin birini bile delirtiyolar yaa vallaha o herüflerinizi geberdecüm haaaa :oklava: :oklava:

sana kıyamıyorum walla leylacım nasıl bir sabır var sende...yavrum senin annenler ne dioo bu olayaa..buna göz yummak iyi değil...şimdi annen baban hayattayken gidip gelcen kalcan olur mu yaa böyle bii saçmalık...gerçekten saçmalık...

ibolyacım benim oğlan çok yamazlık yapıyo bu akşam.zorla uyudu azcık.sürekli mız mız.müsait olduğum bi gün koyayım resmi söz.ama şimdi çıkmam gerek.

bu arada dr.um pirinç ununu çok tavsiye etmedi.günde 1 kez verebilirsin dedi.(fazla hantallık yapıyomuş bebeklerde)ancak benim hiçbişeyi yemeğen oğluma arı pirinç unundan yapılmış mama çok iyi geldi.tek onu yiyo..malesef akşamları 1 kez veriyom.içinde şeker var diye pek vermek istemiyom.içine çok azda aptamil 2 atıyominsan mecbur kalınca herşeyi deniyo..ha bide içinde 7 vitamin olduğu yazıyo.o kadar da kötü değil yaniikaydirigubbakcemile5
öpüldünüz şekerler
byeeeee

yavrum senin mesacı yeni görmüşüm yaa, bak meran prinç unu iyi diil diyo, dr bize pirinçli muhallebi verdiydi öle bişiy yapsan nasıl olar acep, ha meran nasıl olar ki :uhm:

ya ben hakaten anlamıyom yaw siz bu kocalarınızı karşınıza alıp konuşamıyonuz mu anlamıyolar mı ahraz mı bunlar leynnn :oklava:
hem annene gitmene nasıl karışır yaw annen yaniiiii
hem sen kaynananla oturuyosun bi de.. kusura bakma da kocan eşşek kadar olmuş ama kendisi anasından ayrılamamış, senin anneni özleyebileceğiini düşünmüyo heee :oklava:

Son düzenleme:
ben mi çekiciyim kaydirigubbakcemile3 vinç anlamında mı dedin yoğsam leyyynnn kaydirigubbakcemile3
göstert leynnn bakmayan nolsun kaydirigubbakcemile3

leylacım yaa senin kadar temiz kalpli, sakin birini bile delirtiyolar yaa vallaha o herüflerinizi geberdecüm haaaa :oklava: :oklava:

hemende verir karşılığını vinçmiişş kaydirigubbakcemile3
len çok acaipp ha anneme gitmicem dee kime gitcemm yaaa kötükedihüso

O gunler geri gelmiyoo yaa Her ani goruntulenseydi keske ben kontrole diye gittim doguma aldilar hazirliksiz gidincee kamerayi goruremedik telefonum guzel cekiyoo ama aksilik o gun sarji bitti cantalari almayya eve kayinvaldem gitti dedimki sarj aletimide getir dedim arayan ulasamiyo bide oda yazil evde birsuru sarj aleti olunca hangisi diye bilememis tutmus hepsini goturuyum diye almis getirmis benimki haric ayy cok uzulmustum dogumhaneye girerken gobegimle son halini dogar dogmaz hemen cekilsin isterdimm ama sadece dogumdan sonra bebeis odaya ciknca

yavrum senin mesacı yeni görmüşüm yaa, bak meran prinç unu iyi diil diyo, dr bize pirinçli muhallebi verdiydi öle bişiy yapsan nasıl olar acep, ha meran nasıl olar ki :uhm:

evet ya pirinç unu yerine pirinçli muhallebiler var ya ondan verin bence de
benim cadı milupanın pirinçli muhallebisini beğenmedi, bebelac'ın kini çok sevdi 2 gecedir koca kase hüpletiyo cokacimcoook :asigim:

Back
X