2008 Ekim Anneleri

selamlar herkeseee:sm_cool:
ay niyeyse bugün kendimi süperr hissediyorummmm
oğluşun bugün uslu olmasındanda kaynaklanıyo olabilir.akşam annem bende kaldı.sabahda yağıza o baktı.ben biraz uyudum.belkide uykumu aldığım içindirşakkıdı
bugün milupa dan kargo geldi..muhallebi,çorba,kahvaltı,kitapçık+mama tarifleri..ben daha çok şey gönderirler sanıyodum:kızgın: :dilcikar:

ee sizlerden naber?umarım herkes iyidir.geçmişi okuyacak vaktim yok da

ahanda koydum tombalak hatun nasıl oluomuş görün lülülülülülü
..............................
göz zewkinizi daha fazla bozmiim....

Son düzenleme:
ayy maşallah size:nazar: hepimiz tombalaktık ayol gayet tatlısın
ne oo yine foto koymuşunuz ben yokken:oklava:
ya nedense hep ben yokkene koyuyonuz foto:mymeka:kimseyi göremedim yineeesenağlama

selam kıslarrrrr ben geldimmmmm , effecimmm maşşallah nazar değmesinnnnn :)

fatoşum iyi olmana çokkkk sevindimmmm , sevgili dünürüm :)

çok yorgunum bennnn bütün enerjim tükkendi , kilo almiim diye tatlı yemiyorum ( veremiyorum da bari almayım diyorum ) ama accayip tatlı aşeriyorum ( aşeriyorum derken içim cızladı regl olmadım ya halen :))

efeee kaanın annesıı canım ne guzel hamiş olmusuun masalllah topalakda degill

saolun kızlar ama ben sizlerin yanında baya bi tombalak kalıom...ewlendikten sonra 20 kilo aldım...:çok üzgünüm:bütün hayatım değişti adapte olamadım......wee sonuç bu....
ama şuan hamile kaldığım kilonun 2 kilo altındayım...10 kilodaha vermem gerekio....:a015::a015:
bi ara önceki ve sonraki fotolarıda koyalım...
foto koymayanlar sırasizde...leyla çok hoş görünüon bacım..kaydirigubbakcemile3

bu arada leyla hatun tam süperimişin.hadi şimdikiler varsa bi de onları alalım.bekleyoz.kız bi de çok büyük koyma 800X600 var onu tıklayıp koy bakem

maşallah leylacım sanada.pardon sizede demeliydim:nazar:
bendemi koysam acep?

leyla cok tatlı bi suratın var...kızında senin gibi çok tatlı zaten:nazar:

saolun kızlar ama ben sizlerin yanında baya bi tombalak kalıom...ewlendikten sonra 20 kilo aldım...:çok üzgünüm:bütün hayatım değişti adapte olamadım......wee sonuç bu....
ama şuan hamile kaldığım kilonun 2 kilo altındayım...10 kilodaha vermem gerekio....:a015::a015:
bi ara önceki ve sonraki fotolarıda koyalım...
foto koymayanlar sırasizde...leyla çok hoş görünüon bacım..kaydirigubbakcemile3

bu arada leyla hatun tam süperimişin.hadi şimdikiler varsa bi de onları alalım.bekleyoz.kız bi de çok büyük koyma 800X600 var onu tıklayıp koy bakem

hepiciiinize tesekkur edriimmmmm:içelim:

buda oğluşumla ben
......................................................
hadi sizide görelim :lepi:

Son düzenleme:
Back
X