ben yanlış mı anladım effekaanı:uhm:
patoş naber len nassın eyimin Şeniz
beni de keseleyin beni deeeeeeee delikafadulden
Kızlar bir bilgisayarcı olarak olaya el koyayım html de bizim gördüğümüz bir sayfa bir resim gibi algılanıyor int server dan dolayısıyla aynı resim üzerine kayıt yapıyoruz ve biz bunu yenilemeden görememiyoruz bunu site yöneticileri belli bir kod ile server dan düzelttirebilir mesela bazı gazete sayfaları dikkatinizi çekmişse otomatik yenileniyor öyle olsa hepimiz için süper olurdu burdan yönetime adminlere duyurulur. yoksa bu yenilemenin yoğunlukla hiç bir ilgisi yok
eyiyim tatlımm..sen???
gel keseleyim anam.kendimi keselerken 2 tanede sana atarım elimmi eskicek yaneee:roflol:
ama şindik çıkmam lazım.yağız hazır sakinkene bıcı bıcımı olayım...
öptüm tatlımmmmmmmmmmmmŞeniz
valla napayım yağızı emzir,altını al,oyun oyna,besle,uyut.............başka yaptığım hiç bişey yok..yakışıklı bugün çok fena yaa..hep ağlıyoo.bide 2 gündür falan çığlık atıyo.hem şarkı söylüyo,hem çığlık atıyo.ay çok komik yaa.gülmekten kırılıyorumdelikafadulden
yemek konusunda çok şanslıyım.şimdi annemler gelcek.hem yağıza bakcaklar,hem annem yemeğimi yapcak.ben nemi yapcam?...sıcacık bi duşşşşşşşşşşşş..1 saat keselenecem valla.annem çok güzel oyalıyo sağolsun.
benm mınık kus ellerını incelıyorr.verırıpp cevrırıpp bakıyorr..
bırde yatarken ayaklarını tutup yukarı kaldırıyor.onlara bakıyorkaydirigubbakcemile3
cok tatlıı yaaa.oyun oynuyoruz sımdıkk..
kızlar yoğurt çorbası yaptım.azcık veremmi eylüle ne diyosunuz?
"Hızlı beyin büyümesinin ve psikomotor becerilerin kazanıldığı süt çocukluğu döneminde demir eksikliği zeka düzeyinde kalıcı düşüklüğe neden olabilir."
kıslar 6. aydan sonra bebeklere mutlaka demir içerikli gıdalar verilmeliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?