2008 Ekim Anneleri

patoş naber len nassın eyimin Şeniz

beni de keseleyin beni deeeeeeee delikafadulden

eyiyim tatlımm..sen???
gel keseleyim anam.kendimi keselerken 2 tanede sana atarım elimmi eskicek yaneee:roflol:
ama şindik çıkmam lazım.yağız hazır sakinkene bıcı bıcımı olayım...
öptüm tatlımmmmmmmmmmmmŞeniz

Kızlar bir bilgisayarcı olarak olaya el koyayım html de bizim gördüğümüz bir sayfa bir resim gibi algılanıyor int server dan dolayısıyla aynı resim üzerine kayıt yapıyoruz ve biz bunu yenilemeden görememiyoruz bunu site yöneticileri belli bir kod ile server dan düzelttirebilir mesela bazı gazete sayfaları dikkatinizi çekmişse otomatik yenileniyor öyle olsa hepimiz için süper olurdu burdan yönetime adminlere duyurulur. yoksa bu yenilemenin yoğunlukla hiç bir ilgisi yok

bızde sehrıyelı yapmayız pek ama sehrıyeyı dırek atıcan içine işte bişi yok..
bende gecenlerde içine mantı koyarak yapmıştım.

canım sen bunu yönetime yazsan belki bi çözüm bulurlar..olmazmısengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kesele anam kesele, yanlız ben uzun zaman alırım ha sölüyüm, maaalum pamuk balyası gibi vücudu keseleyip bitirmek kolay diil :roflol:yaf kokacam burlarda, akşama herif gelsin de bende yunam bari,

benm mınık kus ellerını incelıyorr.verırıpp cevrırıpp bakıyorr..
bırde yatarken ayaklarını tutup yukarı kaldırıyor.onlara bakıyorkaydirigubbakcemile3
cok tatlıı yaaa.oyun oynuyoruz sımdıkk..

ayy çok imrendim valla. ne kadar şanslısın.

"Hızlı beyin büyümesinin ve psikomotor becerilerin kazanıldığı süt çocukluğu döneminde demir eksikliği zeka düzeyinde kalıcı düşüklüğe neden olabilir."

kıslar 6. aydan sonra bebeklere mutlaka demir içerikli gıdalar verilmeliymiş

len karılar bu arada bu soruyu kaynanam soruyo len.kızlara sor bakem versek bişi olur mu deyoo.ne diyonuz verem mi yoğurt çorbasını lennnnnnnn

"Sağlam çocuk takibinde her 6 aylık bebeğe 1 mg/kg gün şeklinde demir takviyesi yapılmasında fayda vardır. Beraberinde demirden zengin et, yumurta, meyvalar, karaciğer, yeşil yapraklı sebzeler, kuru yemiş ve kaşık mamaları takviyesi bebeğin ayına göre diyete eklenmelidir. Demir emilimini
kolaylaştıran limon, mandalina, portakal bol miktarda verilirken; demir emilimini azaltan çay verilmemelidir. Beslenme düzeni iyi bile olsa ilk 1 yaşta her bebeğe tam kan sayımı yapılıp kansızlık düzeyi araştırılmalıdır"

hay mıçim emi ya amma çok detay var ya kafam karışii benim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…