2008 Ekim Anneleri

kızlar ferrumun tadı güzelmiş sölüyüm, biraz önce tadına baktım, böyle aromalı bişiy, bebeklerin yutabileceği bi tadı var, fero gibi iğrenç diil, bilgilerinize...

kızlar ferrumun tadı güzelmiş sölüyüm, biraz önce tadına baktım, böyle aromalı bişiy, bebeklerin yutabileceği bi tadı var, fero gibi iğrenç diil, bilgilerinize...
he bizimkide ferrum bende baktıydım tadına.çok kötü değil.ama birde ben unutmasam
teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.iyiki varsınızŞeniz

geçmiş olsun canım.neyseki erken götürmüşsünüz doktora

aç karı bi içmediğin bebeğin vitamini kaldıydı.onu da mı içtin lennn:oklava:

yaaa yavrum tadına baktım dedim içtim demedim, ule ferro sanol iğrenç bişi ondan yani, vermeden önce bi tadına bakim dedim, yoğsan gözüm yok yane lülülülülülü

he bu arada beyazzambak baya bunalmış.Allah sabır versin

yavrum ben saa msnden yazıyom ama bi türlü iletilemiyo, özel mesaj atıyom emi :kahve:

günaydın herkese!!!
bugün oğlumun aşı günü..biraz öksürüo aşı yapmazlarmıki acep ama ateşi yok...sorcaz bakalım..belki anneme kalmaya gitcem:jeyyar: tabi benim çook sevgili hödük kocam bahane bulmazsa:dilcikar:

bu arada nurce cim bidahakine anahtarın yerini açokça yazma hödüğün biri bulur..naparız sonra dimi amayerimseniben
:enbuyukkk:

selam hanımlar,nasılsınz baklaım , geçmiş çok okumadım.

efekaancım yazmazsam bu hanımalr anahtarı bulamıyo sonraaaaa

iyiakşamlarrrrkaydirigubbakcemile3
ne haberler kızlar arayı açtık gene yerimseniben
eylülcüm geçmiş olsun canım
zeynepçim yeni dişleriniz hayırlı olsun benimki dişi yokken acıtıyor çıkınca ne yapcam bakalım heralde koparırdelikafadulden şu an bile gögüslerim yara içinde bir tanesini emziremiyorum kanıyor onu sağarak veriyorum
ibolyacım çok haklısın sağlık ocağının verdiği demir ilacı iğrenç bişi ya bu arada bizede 9 damla ver dediler öyle verilmeyecekmiymiş
geçmişi okuyamadım arkadaşlar çokkkk uzun okuyayım derken yazı yazamıyorum doğumdan sonraki ilk reglim geldi sanırım ama çokk az sizlerde de böylemi oldu:uhm:

iyiakşamlarrrrkaydirigubbakcemile3
ne haberler kızlar arayı açtık gene yerimseniben
eylülcüm geçmiş olsun canım
zeynepçim yeni dişleriniz hayırlı olsun benimki dişi yokken acıtıyor çıkınca ne yapcam bakalım heralde koparırdelikafadulden şu an bile gögüslerim yara içinde bir tanesini emziremiyorum kanıyor onu sağarak veriyorum
ibolyacım çok haklısın sağlık ocağının verdiği demir ilacı iğrenç bişi ya bu arada bizede 9 damla ver dediler öyle verilmeyecekmiymiş
geçmişi okuyamadım arkadaşlar çokkkk uzun okuyayım derken yazı yazamıyorum doğumdan sonraki ilk reglim geldi sanırım ama çokk az sizlerde de böylemi oldu:uhm:

he yavrum ya sen niye gelmiyon bakim buraya uzun zamandır, bi folüm mü çeviriyon yoğsan kaydirigubbakcemile3 bazen benim sıpa da damaklarıyla kıstırıyo gösümü sonra bi çektiriyo, babasının malı sankim kaydirigubbakcemile3 yavrum o demir ilacını attım gitti ben, bu ferrum daha içilebilir bişiy, tadına baktım iyi yani, aroması filen var, yav dr sade verecen dedi, ben meyve suyuyla filen karıştırsam olmamı dedim olmaz dedi, illa sade vercekmişim, pekmez de vermicekmişiz, ben arada çay kaşığı kadar veriyodum, sadece şeker yüklemesi yaparsın başka bi işe yaramaz diyo, :uhm:

iyi akşamlar arkadaşlar 3 gündür hiç giremiyorum doğru düzgün nasılsınz bebişler nasıl geçmiş çok birikmiş vazgeçtim okumaktan herkes iyidir umarımm

iyi akşamlar arkadaşlar 3 gündür hiç giremiyorum doğru düzgün nasılsınz bebişler nasıl geçmiş çok birikmiş vazgeçtim okumaktan herkes iyidir umarımm

hoşgeldin anacım, burda bostan korkuluğu gibi bi ben duruym, herkes kaçmış :roflol: ne halt karıştırıyolarsa artıkın bilemiyorum yani :1closedeyes::jeyyar:

kizlar selam. kayinvaldemler simdi gitti. anca girebildim. eylulcum cok gecmis olsun canim. . benimki 5.30da kalkti bugun. 6 haftadir evde yoktuk ya ev temizligi de vardi. yorgunluktan oluyorum yani. ardanin duymasi duzeldi cok sukur. bu hafta asi icin randevu alcam doktordan. bi de ardanin atopik dermatiti vardi ya yani egzamasi onun icin ben ardayi bi dermatolojiste goturdum. ekim annelerinden bikacinda da vardi sanirim bu sorun. avenein trixera serisinden krem ve banyo urunu verdi. bugun siparis ettim yarin gelicek. kullaninca anlatirim iyi gelip gelmedigini. bi de advanten diye kortizonlu bi krem vermisti. kortizonlu kremler deriyi incelttigi ve tuylenme yapabilecegi icin pek onerilmiyor. cok kotu olursa bi kere ince bi tabaka surun demisti. nasil hizli iyilestiriyor cildi anlatamam size. neyse siz neler yaptiniz bakalim? bi de ya hepiniz bi demir ilacindan bahsediyosunuz bize hic vermediler oyle bisi..

eylülcüm geçmiş olsun kuzuya ya nasıl zorlanmış yavrum kimbilir aman dikkat et kabız oluosa ve yoğurda falan başladıysan içine kuru kayısıyı sıcak suda biraz kaynatıp rendele yoğurduna kat iyi geliomuş

ibolyacım kereminde gözü çok artmıştı dr a götürdüğümde hatırlarsın...inanamadık ertesi gün geçti...masajı yap mutlaka damladan bile daha ii
1-2kez yapmada geçti keremin şok olduk babasıyla...inş düzelir yusuf paşanın da çabucak

bu arada keremi kontrolden getirdik iyileşmiş yavrum cumartesi kesmiştim ilacı zaten...sadece bi damlasını 3ay kullancakmışız verdiği kiloyu da almş 1haftada...artık çorbasına kıyma ekle dedi dr yarın deniycem bakalım aslında çoktan başlamamız gerekiodu ama hastalık falan girdi araya veremedim

kizlar selam. kayinvaldemler simdi gitti. anca girebildim. eylulcum cok gecmis olsun canim. . benimki 5.30da kalkti bugun. 6 haftadir evde yoktuk ya ev temizligi de vardi. yorgunluktan oluyorum yani. ardanin duymasi duzeldi cok sukur. bu hafta asi icin randevu alcam doktordan. bi de ardanin atopik dermatiti vardi ya yani egzamasi onun icin ben ardayi bi dermatolojiste goturdum. ekim annelerinden bikacinda da vardi sanirim bu sorun. avenein trixera serisinden krem ve banyo urunu verdi. bugun siparis ettim yarin gelicek. kullaninca anlatirim iyi gelip gelmedigini. bi de advanten diye kortizonlu bi krem vermisti. kortizonlu kremler deriyi incelttigi ve tuylenme yapabilecegi icin pek onerilmiyor. cok kotu olursa bi kere ince bi tabaka surun demisti. nasil hizli iyilestiriyor cildi anlatamam size. neyse siz neler yaptiniz bakalim? bi de ya hepiniz bi demir ilacindan bahsediyosunuz bize hic vermediler oyle bisi..

oh oh hadi gelmiş geçmiş olsun anacım, sizin orda da gelin kaynana muhabbetleri burdaki gibi mi len merak ettim şakkıdı, aman yafrim burdaki sağlık bakanlığının işgüzarlığı, iğrenç ya o demir damlaları, o kadar kolaysa kendileri içsin hayret bişi, ben gittim dra yazdırdım, ferrumu delvet ödüyo bilgilerinize
eylülcüm geçmiş olsun kuzuya ya nasıl zorlanmış yavrum kimbilir aman dikkat et kabız oluosa ve yoğurda falan başladıysan içine kuru kayısıyı sıcak suda biraz kaynatıp rendele yoğurduna kat iyi geliomuş

ibolyacım kereminde gözü çok artmıştı dr a götürdüğümde hatırlarsın...inanamadık ertesi gün geçti...masajı yap mutlaka damladan bile daha ii
1-2kez yapmada geçti keremin şok olduk babasıyla...inş düzelir yusuf paşanın da çabucak

oh oh geçmiş olsun anacım, o gözü kocamış insanın gözü gibi kırıştı yaaaa :çok üzgünüm: benim sıpa da izin vermiyo ki anam çığrık çığrık yani anlatamam, ellerini donuna koyup öyle yapca m diye cebelleşiom -tatlicadiarzu-

kızlar ben birazdan dra gidcem, bu çocuğun gözündeki çapaklanma çok fena arttı, akşam yatırırken temizliyip de yatırıyom 3-4 saat sonra emzirmeye kaldırıyom bi bakıyom yavrumun gözü kapanmış, hatta evelki gün gece temizleyelim sabaha kadar daha çok birikir dedik çocuk uyandı tabi, sonra da uyutamadık, bu neyin nesi bi sorcem dra, acaba enfeksiyon mu kaptık, bi de o demir damlasından yazdırcem, bi de hoppalayı sorcem, çocuğun sol gözü sürekli kızarık olmaya başladı artık ya sile sile de derisi acıcak, ben bi gidip halledim bu işi, beni özleyin anacım baaayyyy

ibolyacım ne oldu dr. ne dedi. benim oğluşumun gözü de doğduğundan bu yana (hemen hemen 2-3 hafta önce geçti sanırım artık) hep çapaklıydı. sile sile dediğin gibi çocuğun gözünü kızarttık.kimi süt damlat dedi geçermiş diye. en son dr. gittiğimzide bir pompad ve damla verdi.damalyı gün içinde pompadı da gece yatarken kullnadık.1 hafta kullandık.allah nazardan saklasın şimdi gayet iyi. umarım senin oğlanın gözü de geçer. oğlumun gözünü öyle gördükçe içim burkuluyordu.:ecrin_bebek::1hug:

iyi geceler kızlar ben yatıom oğluşla babası uyoo benm neyim eksik ben de uyurummmm
mirmirmirmirmirmirmirmir

bu arada keremi kontrolden getirdik iyileşmiş yavrum cumartesi kesmiştim ilacı zaten...sadece bi damlasını 3ay kullancakmışız verdiği kiloyu da almş 1haftada...artık çorbasına kıyma ekle dedi dr yarın deniycem bakalım aslında çoktan başlamamız gerekiodu ama hastalık falan girdi araya veremedim

özlemcimmm 6 ayınız bitmiş yaw maşallah keremeee :teytey: :teytey:
7. ayınız hayırlı uğurlu olsunnnn :sm_cool: :nazar: :nazar: :nazar:

oh oh hadi gelmiş geçmiş olsun anacım, sizin orda da gelin kaynana muhabbetleri burdaki gibi mi len merak ettim şakkıdı, aman yafrim burdaki sağlık bakanlığının işgüzarlığı, iğrenç ya o demir damlaları, o kadar kolaysa kendileri içsin hayret bişi, ben gittim dra yazdırdım, ferrumu delvet ödüyo bilgilerinize

oh oh geçmiş olsun anacım, o gözü kocamış insanın gözü gibi kırıştı yaaaa :çok üzgünüm: benim sıpa da izin vermiyo ki anam çığrık çığrık yani anlatamam, ellerini donuna koyup öyle yapca m diye cebelleşiom -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun ibolyacımmm
senin minik oğlanın gözyaşı kanalı da minik demekkiiii :ecrin_bebek: yusuf büyüdükçe bu şikayetleri azalacak canım sen masaj yapmayı ihmal etme..

delleneceeemmmdelikafadulden anam emziriim yatıriim uyaniii.sonra tekrar meme araniiidelikafadulden yine emziriim uyuyii yatırınca uyaniiÇok üzgünüm çoook ne mide varmıs karıda haaa:1shok: artık mide deil işkembe onunki..lan bi bebek bi fincan mama yiyip üstünede iki memeyi boşaltırmı yaa:1shok: ama bu bebek deil ki bu cemre:enbuyukkk:

canim aslinda burda kaynana muhabbeti cok olmaz ama bizimkiler birbirine bagli bi aile. cok gelir giderler bana. biz de gidiyoruz. iyi insanlar ama bazeen kaynana gelin cekismesi oluyo tabe :) ben bisi alinca kendime o da gidip bi benzerini aliyo falan komedi yani.. cadi kaynana kaydirigubbakcemile4

Back
X