Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CADIARZU ya benimkide 3 gündür öyle ya hep kusuyooooo nane verdik birazyaa yusuf eymen midesnimi üşüttü anlamadm yaa, yoğurt çorbası yaptım bugün, karnı da açtı, hem tadıını beğendi hemde aç olduğu için iştahlı iştahlı yedi, sonra birden kustu, bikaç gündür hep böyle oluyo, ıhlamur demledim onu içircem şmdi, niye böyle oluo acaba yaa
len nerdesin gel aradaslm kızlar ben geldim ama kimsecikler yookk:çok üzgünüm:gelemiyorum artık buraya.ama sanırım benim gibi gelemeyenler çoğunlukta.hemen gelişmeleri yazayım.şevval senanın yabaniliği geçti artık insanlara alıştı.9 ayı biterken 2 diş çıkardı üstten.ne emekleme ne bişey hala yok.sadece yüzüstü dönüyo ordan tekrar sırtüstü gideceği yere yuvarlanarak gidiyo.ayrıca dededen sonra artık nene nene anne anne diyoopuyorumnanaktanbabası çatlıyo tabi anan uyutsun seni anne derken iyiydi diyokaydirigubbakcemile3eeemmmm başka ne vardı hala duba gibiyimcokacimcoookyaşasın yemek yemek kaydirigubbakcemile3daha da aklıma gelmiyo.yine gelmeye çalışacam inş.ibolyacım geçmiş olsun yusufumuza sana da..geçmişi okuyamadım çok nisanın yeni yaşı kutlu olsun leylecım afiyet bal olsun.daha da okuyamadım zaten hepücünüzü öptümmmŞeniz
ooooooo hayırlı olsun dişinizyav kızlar alıntı yapınca mesaj gitmiiii sinir oldum
İBOŞ ben diiim bunlar ikiz gibi diye bugün iki oldu kusması ikidir banyo yaptık üşüttük galiba ekşi kokiii
LEYLA şeftali kabızı arttırır
NİSA goşgeldin ve güle güle
:lepi::lepi::lepi:bu arada bugün 6. incimiz gelmiş![]()
nereye takılıyonuz deyin bakımcanım geçmiş olsun ya.valla topic sıkıcı haklısın bende başka yerlerde geziniyorum senin gibi en öksüz topic bizimki kalacak bu gidişlelmaz:
ay deme zeynep allah yardımcın olsun beni 2 kere dişledi tek dişiyle çığlık attım sende 8 taneeeee:1shok::bbo:bide benim halimi düşünsene göğüslerim yara hepsenağlama8 tane olunca adamakıllı ısırıyo koparıyo valla.sarımsı iltihap gibi oluyo doktoruna sordum napim diye ver bişey olmaz zararlı bişey değil kendi malı demiştikaydirigubbakcemile3
ya evet şu pınar sütü kullanıyomusunuz aldım vermedim daha
leylacım tahıllı kaşık mamalarından günde 1 öğün bile versen kolay çıkartıyo tuvalete
hoşgeldin yavrım, iki laf edemeden kaçmışın :çok üzgünüm:slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yookk:çok üzgünüm:gelemiyorum artık buraya.ama sanırım benim gibi gelemeyenler çoğunlukta.hemen gelişmeleri yazayım.şevval senanın yabaniliği geçti artık insanlara alıştı.9 ayı biterken 2 diş çıkardı üstten.ne emekleme ne bişey hala yok.sadece yüzüstü dönüyo ordan tekrar sırtüstü gideceği yere yuvarlanarak gidiyo.ayrıca dededen sonra artık nene nene anne anne diyoopuyorumnanaktanbabası çatlıyo tabi anan uyutsun seni anne derken iyiydi diyokaydirigubbakcemile3eeemmmm başka ne vardı hala duba gibiyimcokacimcoookyaşasın yemek yemek kaydirigubbakcemile3daha da aklıma gelmiyo.yine gelmeye çalışacam inş.ibolyacım geçmiş olsun yusufumuza sana da..geçmişi okuyamadım çok nisanın yeni yaşı kutlu olsun leylecım afiyet bal olsun.daha da okuyamadım zaten hepücünüzü öptümmmŞeniz
havalardan filanmı acaba yaa, bi arkadaş daha dediydi kusup duruyo diye :uhm: ay 6. inciniz de hayırlı uğurlu olsun, amanin giray bir senin oğlan iki kaydirigubbakcemile3yav kızlar alıntı yapınca mesaj gitmiiii sinir oldum
İBOŞ ben diiim bunlar ikiz gibi diye bugün iki oldu kusması ikidir banyo yaptık üşüttük galiba ekşi kokiii
LEYLA şeftali kabızı arttırır
NİSA goşgeldin ve güle güle
:lepi::lepi::lepi:bu arada bugün 6. incimiz gelmiş![]()
geçmiş olsun iboşum.a.s.şimdi nasılsın.bebeğe çok üzüldüm.yavrucak bayılmış ama işte nasip boşver.yusufum napıyo.miğdesi iyidir inşallah.ben hala sıcak sulara koyarak veriyorum ne verirsem.1 kere yaşadım hastanelerden gelemedim bir daha mıı.valla çok dikkat ediyorum:1no2:
Haceri bikac gundur cise tutuyorum yavas yavas alistiriyim diye simdi bacaklarindan oturtacakmis gibi klozete tutup çiiiişş diyorum cok komi buda diyo tiiss diye ben dedikce buda yilan gibi tisliyo ve bugun baktim gaz yapti hemen cikarttim bezini tuuttum cçiiiss dedim biraz durduk ve yapti cisinide kakasinida cok bi guzel poposunuda yikadim inss aliscacak yasina degmeden alissa keske
CADIARZU ya benimkide 3 gündür öyle ya hep kusuyooooo nane verdik biraz
len nerdesin gel arada
ooooooo hayırlı olsun dişiniz
nereye takılıyonuz deyin bakım
ay deme zeynep allah yardımcın olsun beni 2 kere dişledi tek dişiyle çığlık attım sende 8 taneeeee:1shok::bbo:
Ibolya su agda topigine girdim sende tam ayni sorunlan yazmissin ya ben o sir agadiyi yapamadim sen nasil yaptin ya beceremedim ben
Eylun len yulaf unu ve pinarin sutu mu dun muhallebimi yapacaz pisirilecekmi gerci erigi yedirince yapti kakasini
yok olm ben tuttum bu sir ağdayı, bu acemiliklen yarım saatte hallettim ama ustalaşsam 10 dakalık işi var yane, daha henüz yunmadım, 3 saat suya deyirmeyin diylar enfeksiyn kapmasın diye, sıpacanımı uyutunca yunecim
anam kolay geleeeeeeeeekafamçokkarıştı
Ibolya len ben illa cis yapasin diye ogretiyo degilim baski yaparmiym hic bi kac gundur kakasi gelince tuťtum bunuda dedigim gibi burdaki bi ara gecen muhabbete dayanaraktan dbset bezssiz bebek diye bahsetmistiyo hani daha 40 li bebeklere bile yapiylarmis felan diye akli yetmiyo ama ozaman da demislerdi uykusu gelince karni acikinca nasil hissettiriyosa onuda yapacagi zaman hissettiriyo diye hatta cakilin kizi oyleydi altina yapacagi zaman bezini acmadan yapmiyomus ben ona dayanarak tan dusundum tabi yanlis bisey yapmak istemem zaten yine bezi bagli acik birakmiyorum
anam kolay geleeeeeeeeekafamçokkarıştı
selam millet ben geldim.opuyorumnanaktan.tatil bitti:çok üzgünüm:..çok eğlendik efe kaan suyu çok sewdi herşey çok güzeldi.:sm_cool:.şimdi işlerim war kaçıorum..umarım herkes iyidir...özledim sizi yaaaawwyerimseniben