2008 Ekim Anneleri

he yok facebookum.kocemden bakıom ben.
he kı ben kocacıyımdır bakma yanyana gelince yiyok birbirimizi kaydirigubbakcemile3

oyyy yerim ben o küçük kelebeğiopuyorumnanaktan.
kız işte hastane işi ne kadar sürür bilmemki.kulak burun boğaza gideceğiz.boğazımda arada ağrı oluyor tahlil falan isterse uzarmı acaba

Nihalxim sen isiniz bitince bana cagri at eger gec olmadiysa ben gelirim yok gec olursa yarin gelirim yarin isin varmi

Gecmis olsun demeyi unuttum canim bide ben ilk defa kendim gelecem saglik ocagina burdan oraya dolmus varmi yoksa taksiylemi gelsem

günaydınnkafamçokkarıştı tükanı ben kitledim ben açıyım barı çok uykusuzum ben btmişim yaa benneyaptımki ufffffffsenağlama

kızlar gelince bakarsnız gecen pikniğe gitmiştik oranında hayvanat bahçesi var gezdik buda hacerle midillinin masum bakışmalarının fotosu

Eklentiler

• $DSC00471.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSC00473.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 43
len iboş ne kapatıon len msni angut karı..
nese ben sütümü içemde yatamm.bugun askeri üs kurdum yoruldum puhahahaa

kaydirigubbakcemile3 vay hasbam askeri üs kurmuş da yorulmuş, yisinler senin üsünü:roflol:
Puhahaha babalik bahane bence korktu su kamekazemi ne varya tepetaklak donuyo ona binecedik binmedi

ülen ona bınılırmı kusarsın be, ben lisedeykene kız arkadaşımlan lunaparka gittiydim bayramda, bizim burda kamikaze filen yok zaten, gondol vardı, arkadaş illa ona binek dedi, yok binnmicem korkuyom dedim zorla bindirdi, bi de ortasına oturduk, en az sallanan yeri düşünün yani, ben korkudan gözlerimi kapattım, beni bayıldı sanmışlar, gondolu durdurdular beni indirdilerdi:roflol: ogün bugün töbeliyim abi binmem gondola kamikazeye, korkuyom yav :umursamaz:
Neyse kizlar ben gidip cinnet geciriyim biraz cok uykum var cunku bogazliyacam bu bebeyi

elleme len hacoşumu. yolarım kıllarını haa :mymeka:
kızlar gelince bakarsnız gecen pikniğe gitmiştik oranında hayvanat bahçesi var gezdik buda hacerle midillinin masum bakışmalarının fotosu

gunaydın sabahcı guzelı dıkılmısın yıne ayaga kaydirigubbakcemile3 o hacer zıllıısını de yırım ben buyumus de hayvanat bahcesıne mı gıdıo, amanın midilliye de bakarmış hasbam kaydirigubbakcemile3

gunaydın ibosumm ben bindim daha önce o kamıkazeye korkmadım yanı korktum da okaadar değill düşün bide ben cok ödleemdirr hayırdır sende erkencısın

gunaydın ibosumm ben bindim daha önce o kamıkazeye korkmadım yanı korktum da okaadar değill düşün bide ben cok ödleemdirr hayırdır sende erkencısın

aman ben tövbe ettim korkuyom kaydirigubbakcemile3 ya salı perşembe sütçü geliyo bizim buraya, bu sıpaya yoğurt mayalim diye alıyodum bu sefer de o yoğurdu yememeye başladı, baby mix veriyom, aldığı m sütleri de ya kendimize yoğurt mayalıyom ya pudink ya sütlaç bişiyler yapıyom artık, sütçü dışarı asıyo sütü, ona indim daha gelmemişmiş, bende o ara bakınim diye geldiydim şimdik bi daha incem aşağıya, sonra da yatacam, bu sıpa gece 3-4 defa kalktı, ikide bi vaaa vaaa sinir geldi, zaten gece ge ç yattıydm, hazır uyumuşkene bende uyuyum azıkkaydirigubbakcemile3 hayde ben sora gelerim leloşum çok pis ö ptüm seni :jeyyar:

bende burda bi dükkan var ordan alyodum sütü temizdi hep süzerim pişirmeden önce, en son aldıgında içinden hoş olmaya şeyler çıtı almıyom artık bidaha baska hiç bi sütcüdende almam bende hazır yediriyom

ahh hacerde uyusada azıcık bend uyusam dün 2 de uyudu ve sabaha kadar da uyandıı emecekmişş klava:

ülen mıçim sütçü cuma gün geliyodu günleri karıştırmışım iniyom iniyom sütçü yok kaydirigubbakcemile3 zemin kattaki karılan da lafa daldık, uykusuz kaldım iimi, azık giidim de gzlerimi dinlendirim bari, bu sıp a birazdan uyanır kafamçokkarıştı

Slm millet naber napıyonuz?
ıbolya sana bişey sorcam sende memur değil misin nasıl tatil yapıyorsun bunca zamandır bir yolu varsa bana da öğret ne olur çok bunaldım hamilelikle bir arada hiç gitmiyor birde bu ilk hamilelik gibi de değil ağrılı gece sizin gibi geç yattım 3 ü geçiyordu sabah 6 da kalktı Zümra yatmıyor birde tatlı tatlı gülümsüyor kızamıyorum oyana buyana tam uyuttum derken benim kalkma vaktim geldi hadi işe valla tansiyon düşüklüğü var bende sürekli uçuşuyorum çok fenayım ya doktordan rapor istedim vere vere bir hafta verdi o da dinleneceğime iyice yoruldum sanki ya çare arıyorum....

hoşgeldin bızdıkım, nerelerdesin sen bakim, bızdıkım ben 1 yıl ücretsiz izin aldım, doğum iznim bittikten sonra, şubatta bitiyo iznim, sen ücretsiz izin almamışmıydın, bak duyduğuma göre göreve başladıktan sonra bile ücretsiz izin talep edilebiliyomuş, ben ara verilmiyo diye biliodum, bizim işyerinden bi arkaadaşın asaleti daha tastiklenmemişti, ona asaletin tastiklensin öle verelim demişler, şimdi gitti çalışıyo, bir iki ay çalıştıktan sonra ücretsiz izin talep etcek, yıllık iznin falan yokmu, ücretsizizinde de olsan yıllıkizinlerin her yıl geliyomuş bilgin olsun, benim geçn yıldan 20 gün var, ocak 1 de bi 20 gün daha gelcek, doktorun düşük tehlikesi var deyip 20 gün rapor verseydi ya, 1 yılda toplam 40 gün rapor hakkında var, sen doktora yalvar yakar ağla versin sana bi 20 gün, olmazsa ücretsiz izin talep et

ıboşum benim kerdi bocum var eşimin durumu da el vermez bizi geçindirmeye yani ücretsiz izin kullanamıyorum borcum 2011 oe bitiyor yani ikinci bebekte de alamicam gibi Zümra 2008 doğumlu ama doğum izni bitince 20 gün rapor aldım ve 2009 yılı içerisindeydi şimdi de 1 hafta kullandım hiç anlamadım geri çok az kaldı düşük tehlikesi zamanı da geçti adam çok ta kıl bu konularda öyle heyet te vermez dar günler için azda olsa rapor hakkım kalsın dedim. Yıllık izin ise 14 gün var oda bilirsin hafta sonu falanda içinde Ramazandan önce tatil hayali kuruyoruz kızımla gitcez diye geçen seneden beri başka da hiç bişeyim yok ne yapacam bilmiyorum.....

yavrum başka bi doktordan rapor almayı denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…